0

اخبار ورزشی

zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2796

پاسخ به:اخبار ورزشی

داوران دیدار ایران - کره وارد تهران شدند

داوران دیدار ایران - کره وارد تهران شدند

تیم داوری ایران و کره جنوبی صبح امروز وارد تهران شدند.

به گزارش کاپ، ریوجی ساتو که به همراه هموطنان ژاپنی خود دیدار ایران و کره جنوبی را قضاوت خواهد کرد، صبح امروز به تهران رسید و در یکی از هتل های پایتخت مستقر شد. 

تیم داوری این مسابقه که از شرق آسیا انتخاب شده اند، بعد از قضاوت بازی سه شنبه، تهران را ترک می کنند. 

...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

یک شنبه 18 مهر 1395  11:26 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

اصرار داریم بازی ایران پخش نشود/مردم بعد از عاشورا اخبارش را ببینند

اصرار داریم بازی ایران پخش نشود/مردم بعد از عاشورا اخبارش را ببینند

رئیس سازمان بسیج ورزشکاران کشور گفت: فدراسیون کنونی فوتبال در عمل انجام شده قرار گرفته است و بی تدبیری  کفاشیان رئیس سابق فدراسیون فوتبال وضعیت فعلی را ایجاد کرده است.

به گزارش کاپ،سردار داود آذرنوش درباره برگزاری دیدار ایران و کره جنوبی در روز تاسوعا اظهار داشت:اساس برگزاری این بازی در روز تاسوعا مشکل دارد. این موضوع در زمان فدراسیون گذشته فوتبال تصویب شده است و باید گفت که مسئولان آن فدراسیون در آن زمان بی تدبیری کرده اند؛ آنها باید موضوع را پیگیری می کردند چرا که یک سال زمان داشتند.

وی با بیان اینکه  اظهار داشت: فدراسیون کنونی فوتبال در عمل انجام شده قرار گرفته است و بی تدبیری  کفاشیان رئیس سابق فدراسیون فوتبال وضعیت فعلی را ایجاد کرده است.ما هم با زمان برگزاری مسابقه فوتبال ایران و کره جنوبی که در شب شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است مخالفت کردیم اما چون در عمل انجام شده قرار گرفته ایم، گفتیم که اگر قرار است بازی برگزار شود، آن را پخش تلویزیونی نکنید.

آذرنوش افزود:ما به فدراسیون فوتبال  نامه زدیم که این بازی را پخش مستقیم نکنید و هنوز هم بر این امر مصّر هستیم؛ با پخش نکردن این بازی از تلویزیون هیچ اتفاقی نمی افتد و اتفاقا پخش مستقیم این بازی در شب عاشورا، هیچگونه توجیهی ندارد.مردم بعد از عاشورا می توانند بازی و اخبار آن را ببینند.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  2:51 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

دختر ایرانی‌ در مسابقه مردان‌ آهنین‌ جزیره‌هاوایی! + عکس

دختر ایرانی موفق شد از خط پایان مسابقات دشوار مردان آهنین در جزیره هاوایی عبور کند.

دختر ایرانی‌ در مسابقه مردان‌ آهنین‌ جزیره‌هاوایی! + عکس

به گزارش افکارنیوز،  شیرین گرامی، تنها ورزشکار تری اتلون زن ایرانی مسابقات ورزش سه گانه، شنبه ۱۷ مهر در هاوایی به میدان رفت. شیرین گرامی در حالی با حجاب کامل اسلامی در رقابت آیرون من (مردان آهنین) شرکت کرد که به جز سختی شنای سه کیلومتر و هشتصد متری، دوچرخه سواری ۱۷۹ کیلومتری و دوی ۴۲ کیلومتری، با هوای بالای ۳۰ درجه و بادهایی به سرعت ۶۵ کیلومتر بر ساعت هم مبارزه کرد و در کمال تعجب بسیاری موفق شد از خط پایان این مسابقات عبور کند.

او که ساکن لندن است در تماس با فدراسیون ترایتلون ایران درخواست داده بود تا نماینده ایران باشد که این درخواست در ابتدا با مخالفت روبرو شد. او در ادامه با جلب توافق فدراسیون ورزشهای سه گانه ایران موفق شد با حجاب اسلامی، به عنوان نماینده ایران در این رقابتها شرکت کند.این رقابت که از سال ۱۹۷۸ و زیر نظر فدراسیون جهانی سه گانه برگزار می‌شود، به عنوان سنگین‌ترین رقابت ورزشی رسمی جهان شناخته می‌شود. "جان فردنو" نماینده آلمان در این دوره از رقابت‌ها با رکورد ۸ ساعت و ۶ دقیقه و ۳۰ ثانیه اول شد.

دخترایرانی‌درمسابقه مردان‌آهنین‌جزیره‌هاوایی!+عکس

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  2:51 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

شوک به کی روش و شاگردانش قبل از بازی بزرگ

شوک به کی روش و شاگردانش قبل از بازی بزرگ

خالی ماندن بخش اعظمی از ورزشگاه آزادی شوک بزرگی را به اعضای تیم ملی وارد کرده است.

به گزارش کاپ، با اینکه بسیاری از کارشناسان معتقدند که در بازی مقابل قطر فشار تماشاگران ایرانی یکی از دلایل اصلی اشتباه دروازه بان حریف و پیروزی تیم ملی ایران بود، کی روش و شاگردانش برای بازی مقابل کره هم حسابی روی حضور تماشاگران ایرانی حساب باز کرده اند.

حالا در فاصله یک روز مانده تا برگزاری این مسابقه بخش اعظمی از سکوهای ورزشگاه آزادی که به صورت الکترونیکی به فروش می رسد، خالی مانده و سرنوشت نامعلومی دارد. البته در برخی از بخش ها اصلا فروش بلیت فعال نشده و به نظر می رسد سیستم الکترونیکی این بلیت فروشی دچار مشکل است. 

در هر صورت قطعا کی روش و شاگردانش از شنیدن چنین خبری شوکه می شوند و باید دید مسئولان چه راهکاری در سر دارند. آیا بلیت فروشی بازهم به صورت دستی انجام می شود یا اینکه مردم تا فردا بلیت های خود را خریداری می کنند. 

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  2:52 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

عکس/ مداح مشهور بر سر مزار هادی نوروزی

مداح معروف اهل بیت علیهم السلام بر سر مزار کاپیتان فقید پرسپولیس حضور یافت.

جواد مقدم عکس/ مداح مشهور بر سر مزار هادی نوروزی

به گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، جواد مقدم که دهه اول محرم مهمان هیات امیر کلای بابل است، عصر روز گذشته با حضور در روستای کپورچال این شهر بر سر مزار کاپیتان فقید پرسپولیس حاضر شد.

همزمان گروهی از علاقمندان به نوروزی هم بر سر مزار او در کپورچال حاضر شدند و مقدم به مداحی پرداخت.

جواد مقدم بر سر مزار هادی نوروزی

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  2:53 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

فوتبالیست معروف تیم تهرانی همسر دومش را هم طلاق داد!

فوتبالیست معروف یکی از تیم‌های تهرانی 70 روزه از همسر دومش جدا شد.

فوتبال ناشناس فوتبالیست معروف تیم تهرانی همسر دومش را هم طلاق داد!

به گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، فوتبالیست و هافبک معروف یکی از تیم های تهرانی که به تازگی رخت دامادی بر تن کرده بود پس از گذشت کمتر از سه ماه از همسر جدیدش جدا شد.

این بازیکن که پس از لیگ پانزدهم برای دومین بار به جرگه متاهلین پیوسته بود، با گذشت 70 روز از آغاز دوران زندگی جدید خود، به خاطر بعضی مسائل حاشیه ای از همسرش جدا شد و دوباره به دوران مجردی اش بازگشت.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  2:54 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

زمزمه‌های بازگشت مهاجم اسبق پرسپولیس به این تیم

مهاجم اسبق تیم پرسپولیس گفت: امروز در تمرین این تیم حاضر شد و رزومه خود را به سرمربی این تیم ارائه داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سعید حلافی مهاجم اسبق پرسپولیس امروز در تیم امروز این تیم حاضر شد و از جایگاه خبرنگاران این تمرین را تماشا کرد.

وی که به‌تازگی کارت پایان خدمت خود را گرفته پیش از تمرین دقایقی با برانکو در مورد وضعیت خودش صحبت کرد و در حالی که مدعی شد برای ادامه فوتبالش راهی ترکیه می‌شود، به برانکو رزومه‌ای از تیم‌های گذشته خود ارائه کرد.

این بازیکن که برای گذراندن سربازی به نیروی زمینی رفته بود، دقایقی هم با محمود خوردبین سرپرست تیم پرسپولیس برای روشن شدن وضعیتش به صحبت پرداخت.

همچنین قرار شد حلافی گلچینی از فیلم‌های بازی‌هایش را به دست مربیان پرسپولیس برساند.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  2:54 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

ستاره پرسپولیس ۹۰ دقیقه تا تاریخ سازی/ موفق ترین دروازه‌بان تاریخ ایران

بعد از جام ملت‌های آسیا، علیرضا بیرانوند کم‌کم جای خودش را در ترکیب تیم کی‌روش پیدا کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، او در این 3 بازی اول ایران در مقدماتی جام‌جهانی هم فیکس تیم‌ملی بوده و اتفاقا در هر 3 بازی هم عملکرد خوبی داشته و کلین‌شیت کرده‌است. او در پرسپولیس هم خیلی خوب کار کرده و در 7 هفته فقط 2 گل دریافت کرده‌است. احمدرضا عابدزاده گلر رویایی پیشین تیم‌ملی هم درباره او به روزنامه پیروزی چاپ امروز گفته: « بیرانوند نقطه اطمینان تیم‌ملی است. »

علیرضا بیرانوند در ادامه این روند خوب خودش اگر در بازی روز سه‌شنبه مقابل کره‌جنوبی هم بتواند دروازه خود را بسته نگه‌دارد، با 4 کلین‌شیت موفق ترین دروازه‌بان تاریخ ایران در مرحله مقدماتی جام‌های جهانی خواهد‌شد.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  2:55 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

پاسخ برانکو به بازیکن تیم ملی کره؛ شاید در گهواره طلایی بزرگ شده

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «زمانی که من سرمربی تیم ملی فوتبال ایران بودم تیمم در رده بندی جهانی در رتبه پانزدهم جهان قرار داشت.»

برانکو ایوانکوویچ پاسخ برانکو به بازیکن تیم ملی کره؛ شاید در گهواره طلایی بزرگ شده

به گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، برانکو ایوانکوویچ در پایان تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: «می‌بینید که تمام تمرینات ما باز و آزاد است و همه حضور دارند.»

وی ادامه داد: «‌از وضعیت فعلی بازیکنان راضی هستم، روز گذشته هم بازی دوستانه خوبی برگزار کردیم و امروز هم دو جلسه تمرینی را پشت سر گذاشتیم. بازیکنان فعال هستند و خیلی از آنها راضی هستم.»

وی درباره دیدار تیم ملی مقابل کره جنوبی تصریح کرد: «این بازی تیم ملی است و همه ما دلمان می‌خواهد که تیم ملی برنده شود و طبق همه شرایط موجود می‌بینیم که همه تیم‌ها به جز ایران مثل کره، چین، ژاپن و عربستان مقداری افول کرده‌اند و به همین خاطر این برای ما یک خوشبینی است که تیم ملی ایران مقابل کره برنده شود.»

برانکو در خصوص برد تاریخی تیم ملی مقابل کره جنوبی در مسابقات جام ملت‌های 2004 که با هدایت او به دست آمد، افزود: «من نمی‌خواهم سال‌ها و نسل‌های مختلف را با هم مقایسه کنم اما واقعیت این است که آن زمان بهترین تیم تاریخ فوتبال کره مقابل ما بازی کرد. آنها آن زمان چهارمین تیم دنیا بودند و یکی از بهترین بازی‌های تاریخ فوتبال آسیا آن روز انجام شد. آن بازی به عنوان مسابقه واقعا عالی بود و ما تیم چهارم دنیا را بردیم. البته این را هم باید بگویم که تیم ملی در زمان من در رنکینگ پانزدهمین تیم دنیا بود.»

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا از عملکرد ملی‌پوشان در بازی با ازبکستان راضی بود یا خیر؟ افزود: «نمی‌خواهم درباره تک تک بازیکنان نظر بدهم چون نمی‌دانم خواسته مربی از آنها چه بوده ولی خوشحالم که زننده تک‌گل بازی سیدجلال حسینی بود.»

وی درباره اینکه پرسپولیس در بازی با ازبکستان 5 ملی‌پوش داشت اما استقلال بازیکنی نداشت، عنوان کرد: «این مسائل مهم نیست. مهم این است که بازیکنان لیگ ایران برتری‌شان را نشان دادند. البته آن بازی حاج‌صفی، آندو و ... در آن بازی بار بازی را به دوش کشیدند. خود این مسئله نشان‌دهنده این است که لیگ چقدر مهم است و باید به آن اهمیت داد. البته امیدوارم حرف‌های من را دوباره برعکس منتقل نکنید چون بار قبل همه یک جور دیگر صحبت‌های من را منتقل کردید. بار قبل از قول من نوشتید که مربیان ایرانی خوب هستند اما فقط مربیان کروات تاثیرگذار بودند ولی این حرف من نبود. من گفتم مربیان خارجی زیاد به ایران آمدند اما به هر حال تاثیر مربیان کروات بیشتر از بقیه بود. متاسفانه صحبت‌های من را بد منعکس کردید در حالی که صحبت من این نبود.»

سرمربی پرسپولیس در خصوص ملی‌پوشان این تیم که شاید خسته باشند و این موضوع شاید باعث شود در ترکیب این تیم مقابل نفت باعث تغییراتی شود تصریح کرد: «باید بازیکنان ابتدا به تمرینات پرسپولیس بازگردند تا ببینند وضعیت آنها چطور است شاید برنامه تمرینی آنها متفاوت باشد و به همین دلیل خسته باشند اما خستگی که مدنظر شماست اینطور نیست چراکه بازیکنانی که مقابل کره بازی می‌کنند زمان دارند تا به فرم اصلی بازگردند.»

برانکو در مورد اینکه برای بازی ایران مقابل کره به استادیوم خواهد رفت یا نه؟ افزود: «نه به استادیوم نمی‌روم و از خانه بازی را تماشا خواهم کرد.»

وی درباره اظهارات بازیکنان کره جنوبی که به محض حضور در ایران عنوان کردند تهران شهر قشنگی نیست و ما در این شهر تحت فشار هستیم، گفت: «به هر حال آنها بازیکن هستند و همه جور حرفی می‌زنند. من هم بارها در تهران دیده‌ام که در خیابان مانعی وجود دارد و کارگران مشغول تعمیر هستم اما نمی‌توانم بگویم تهران زشت است. آنها که این حرف‌ها را می‌زنند شاید در یک گهواره طلایی بزرگ شده‌اند که این صحبت‌ها را می‌کنند. الان این خبرنگار هم پیراهنی پوشیده که آرم یک شرکت ژاپنی را دارد. این یعنی اینکه باید کره‌ای‌ها از او هم ایراد بگیرند؟ کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند از اینکه ترسیده‌اند و به دلیل ترسشان این حرف‌ها را مطرح می‌کنند.»

سرمربی پرسپولیس در پایان در خصوص اینکه آیا قصد دارد از کمال کامیابی‌نیا در خط دفاع استفاده کند، گفت: «نه اینطور نیست. در این یکی دو بازی تدارکاتی چون یک مدافع ما مصدوم است و دو نفر هم در تیم ملی هستند و گولج هم از ایران رفته مجبور شدم کامیابی‌نیا را در این پست به کار بگیرم اما قصد ندارم از او به عنوان مدافع استفاده کنم.»

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  2:55 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

جمله جالب دستیار کی‌روش درباره ماسک‌های کره‌ای‌ها

دستیار کارلوس کی‌روش هم پاسخ جنگ روانی کره‌ای‌ها را داد.

جمله جالب دستیار کی‌روش درباره ماسک‌های کره‌ای‌ها

به گزارش افکارنیوز، اوسیانو کروز مربی تیم ملی درباره بازی در شب عاشورای حسینی می گوید: «ما کاملا به این روز احترام می گذاریم ولی مجبور هستیم چون فیفا چنین برنامه ای ریخته و باید بازی کنیم. امیدوارم با 100 هزار تماشاگر برای کره ای ها واهمه ایجاد کنیم و برنده بازی باشیم.»

او درباره جنگ روانی کره ای ها و ماسک هایی که زده بودند هم می گوید: «کاملا این مساله طبیعی است. آنها در تمام بازیها مقابل ایران شکست خوردند و می خواهند با زدن این ماسک ها خودشان را پشت آنها پنهان کنند. البته ما در زمین بالاخره چهره آنها را می بینیم چون مجبور هستند آنجا این نقاب ها را بردارند!»

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  2:56 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

هواداران پرسپولیس اصرار دارند به این تیم برگردم / یک هفته زندان اوین بودم!

مهاجم سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «با جدایی دایی به مسئولان باشگاه صحبت کردم که من هم می‌روم چون با دایی به پرسپولیس آمده بودم.»

سعید حلافی هواداران پرسپولیس اصرار دارند به این تیم برگردم / یک هفته زندان اوین بودم!

به گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، سعید حلافی، مهاجم جوانی بود که در اولین دوره حضور علی دایی به عنوان سرمربی پرسپولیس در این تیم درخشید و نوید شکوفایی یک بازیکن سرشناس مانند مهدی طارمی را داد اما بعد از جدایی علی دایی از پرسپولیس و اتفاقاتی که در مورد باطل شدن کارت پایان خدمتش افتاد، حدود 14 ماه دور از سطح اول فوتبال ایران بود.

او حالا با پایان یافتن خدمتش می‌خواهد فوتبال خود را در خارج از ایران ادامه دهد.

اظهارات حلافی را در ادامه می خوانید:

* از زمان حضورت در پرسپولیس شروع کنیم؛ از آن زمان بگو که چه اتفاقاتی افتاد؟

- بعد از آنکه پرسپولیس قهرمان حذفی شد و من سهم کوچکی در آن داشتم، علی دایی از تیم رفت. من هم با باشگاه صحبت کردم که جدا شوم، گفتند چرا؟ گفتم دایی برود من هم می‌روم چون با او به پرسپولیس آمده بودم، سپس استیلی آمد و با من صحبت کرد که بمانم اما بعد چند بازیکن دیگر به تیم اضافه شدند که من هم رفتم. می‌خواهم بگویم در 8، 9 سال فوتبالم مشکل خدمت داشتم، سپس به دنبال کارهای آن رفتم و معافی گرفتم.

* معافی‌ات در چه موردی بود؟

- واریکوسل گرید سه. معافیت هم قانونی صادر شده بود. من درگیر معافی بودم و در نیم‌فصل به صنعت نفت آبادان رفتم. بعد هم از داماش و ملوان پیشنهادهایی برایم آمد که به داماش رفتم و 7، 8 گل هم زدم اما با امیر عابدینی، مدیرعامل وقت این تیم به مشکل خوردم. متاسفانه او به یکسری بازیکنان پول می‌داد و به ما نمی‌داد چون مدیربرنامه نداشتم.

* بعد از آن به پیکان رفتی؟

- بله این تیم را قهرمان دسته اول کردیم و گل قهرمانی را من زدم تا به لیگ برتر صعود کنیم، از اینجا به بعد بود که باشگاه فجرسپاسی کارت پایان‌خدمتم را باطل کرد و من را به سربازی فرستاد. من گفتم اگر کارتم درست نیست، چرا صادر شده؟ اگر هم قلابی است، چرا چندین سال است که من با این کارت بازی می‌کنم؟ خیلی از بازیکنانی که مثل من کارت پایان‌خدمتشان باطل شد، به تیم ملی رفتند اما من را  14 ماه محروم کردند.

* قبل از مصاحبه گفتی که الان با یک تیم ترکیه‌ای در حال توافق هستی.

- بله الان در ترکیه هستم و فیلم بازی‌هایم را داده‌ام که فعلا قبولم کرده‌اند. برنامه‌ای برای بازی در ایران ندارم. در نهایت وضعیتم تا 20 روز آینده مشخص خواهد شد، آن‌هم به خاطر زمان نقل‌وانتقلات است. از رومانی و مولداوی هم دعوتنامه داشتم اما کارت پایان‌خدمتم دیر رسید. حالا ان‌شاءالله از بین ترکیه و آذربایجان یک تیم را انتخاب خواهم کرد؛ البته تیم ترکیه‌ای در دسته اول این کشور است.

* به هر حال بعد از 14 ماه می‌خواهی در 25 سالگی به فوتبال برگردی.

- متاسفانه از من حمایت نشد، درصورتی‌که می‌توانستند حمایتم کنند، به همین خاطر قید فوتبال ایران را زدم. من 11 سال در لیگ برتر بودم. 16 سالم بود که به لیگ برتر آمدم اما مثل جهانبخش، انصاری‌فرد و سردار آزمون حمایت نشدم. اینها بازیکنان خوبی هستند ولی با حمایت به اینجا رسیدند اما من را به جای حمایت کردن، کوبیدند. در قضیه کارت پایان‌خدمت هم، من را قربانی کردند، مثل چند سال قبل که مجاهد خضیراوی را خراب کردند. این همه کارت پایان‌خدمت فوتبالیست‌ها باطل شد اما تمام کاسه وکوزه‌ها را تنها سر من شکستند تا شاید خیلی‌ها درس عبرت بگیرند. چرا من را بازداشت کردند؟ یک هفته زندان اوین بودم! آن هم من که تا حالا کلانتری نرفته بودم، در حالی که خیلی‌ها می‌گفتند نباید کارتم باطل می‌شد. حتی از تیم الشحانیه قطر و چند تیم دیگرخوب هم پیشنهاد داشتم. حالا می‌خواهم خودم را ثابت کنم.

* چرا مربیانی که با آنها کار کردی کمکی نکردند؟

- من یک آدم رک هستم و تا حالا به هیچ مربی زنگ نزدم. اکثر مربیان لیگ برتر هم دلال شده‌اند و به هر تیمی که می‌روند به خاطر مسائل فنی بازیکن نمی‌گیرند. یکسری مربی هستند که دو سال تیم ندارند ولی وقتی یک دفعه تیم می‌گیرند 5، 6 بازیکن را همراه خود می‌برند. دلال‌بازی است دیگر... هر کس برای خودش 10 بازیکن دارد. بازیکن 36 ساله‌ای را می‌شناسم که هیچ جا نبوده اما یکهو می‌آید و در لیگ برتر بازی می‌کند. من تا حالا حتی مصدوم هم نشده‌ام اما بازیکنانی هستند که تا حالا 3 بار رباط پاره کردند اما الان دارند در لیگ برتر در یک تیم بزرگ بازی می‌کنند، بعد من که با پرسپولیس سابقه قهرمانی دارم، گل قهرمانی پیکان را زدم، با صنعت نفت آبادن به قهرمانی رسیدم و با گلزنی‌ام در دقیقه 94 تیم راه‌آهن را در لیگ برتر نگه داشتم، همه یادشان رفته که اصلا سعید حلافی وجود دارد.

* در این مدت علی دایی هم سراغی از تو نگرفت؟

- علی دایی و مربیان دیگر می‌توانستند سراغم را بگیرند. همیشه نمی‌شود که بازیکن سراغ آنها را بگیرد. آنها می‌توانستند بپرسند من کجا هستم. متاسفانه نه علی دایی و نه مربیان دیگر سراغی از من نگرفتند. با این کاری که با من شد فوتبالم نابود شد اما سایر بازیکنانی که با من بودند و کارت پایان‌خدمتشان باطل شد، الان بر سر جذبشان، بین تیم‌ها دعواست. همین الان می‌توانم در پرسپولیس بازی کنم و چیزی از مهاجمان فعلی این تیم کم ندارم. فقط یک مقطع 2، 3 هفته‌ای با یک مربی باید کار کنم؛ هم سرعتی و هم تکنیکی. هواداران پرسپولیس در صفحه اینستای من پیام می‌دهند که برگردم چرا که خاطرات خوبی با من دارند! من در سن 18سالگی در پرسپولیس بودم.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  2:57 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

حیدری و مهدوی برای سرخابی‌ها قضاوت می‌کنند

داور فوتبال

دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال اسامی داوران هفته هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، اسامی داوران این هفته به شرح زیر است:

جمعه - 23 مهر 95
فولاد خوزستان - صبای قم، ساعت 17:10، ورزشگاه غدیر اهواز
داور: محمدحسین ترابیان، کمک‌ها: محمدرضا ابوالفضلی و فرهاد مروجی، داور چهارم: جواد رحیم‌زاده
ناظر داوری: مسعود مرادی

پیکان تهران - صنعت نفت آبادان، ساعت 17، ورزشگاه شهدای شهر قدس
داور: حمید حاج‌ملک، کمک‌ها: علی‌اکبر عظیم‌پور و ایوب غلام‌زاده، داور چهارم: محمد ملکی
ناظر داوری: حسین نجاتی

شنبه - 24 مهر 95
ماشین‌سازی تبریز - استقلال خوزستان، ساعت 17:15، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
داور: حسن اکرمی، کمک‌ها: اسد حاج‌محمد و محمد عطایی، داور چهارم: شاهو اصلانی
ناظر داوری: مسعود عنایت

سایپای تهران - تراکتورسازی تبریز، ساعت 17، ورزشگاه پاس قوامین تهران
داور: علیرضا فغانی، کمک‌ها: علیرضا ایلدروم و میریعقوب حجتی، داور چهارم: یاسر همرنگ
ناظر داوری: جواد تقی‌پور

ذوب‌آهن اصفهان - سپاهان اصفهان، ساعت 17، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
داور: محسن ترکی، کمک‌ها: رضا سخندان و یعقوب سخندان، داور چهارم: محمدرضا تارخ
ناظر داوری: حیدر شکور

پرسپولیس تهران - نفت تهران، ساعت 18، ورزشگاه آزادی تهران
داور: پیام حیدری، کمک‌ها: محمدرضا منصوری و علی‌اکبر نوری، داور چهارم: علی صفایی
ناظر داوری: اسماعیل صفیری

سیاه‌جامگان مشهد - استقلال تهران، ساعت 15:30، ورزشگاه ثامن مشهد
داور: سیدرضا مهدوی، کمک‌ها: علی میرزابیگی و آرمان اسعدی، داور چهارم: رضا عادل
ناظر داوری: حسین عسگری

یکشنبه - 25 مهر 95
گسترش فولاد تبریز - پدیده خراسان، ساعت 15، ورزشگاه بنیان دیزل تبریز
داور: بیژن حیدری، کمک‌ها: حسن ظهیری و محمدرضا امینی، داور چهارم: سیدعلی میرغفاری
ناظر داوری: مسعود فلاح

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  2:59 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

سرمربی تیم ملی از "ستاره پرسپولیس" نمی‌گذرد +عکس

در حالی که کامیابی نیا بعد از بازگشت تیم ملی از اردوی ارمنستان از جمع ملی پوشان کنار رفت اما دور از انتظار نیست بار دیگر او در جمع شاگردان کی روش حاضر شود.

کمال کامیابی نیا سرمربی تیم ملی از "ستاره پرسپولیس" نمی‌گذرد +عکس

به گزارش سرویس ورزشی "جام نیوز"، هافبک دفاعی مقتدر سرخپوشان که توانسته نقش درخشانی در ترکیب این تیم ایفا کند، در اردوی اخیر تیم ملی غایب بوده اما او بدون توجه به اتفاقات اخیر تلاش مضاعفی در تمرینات این تیم از خود به نمایش می گذارد تا بار دیگر بتواند در جمع سفیدپوشان ایران حاضر شود.

کمال کامیابی نیا که با توجه به توانایی بالای فنی توانسته نظر برانکو ایوانکوویچ را به خود جلب کند در دیدارهای تدارکاتی نیز به عنوان مدافع میانی حضور یافته تا دومین تغییر پست بازیکن از سوی سرمربی کروات سرخپوشان را شاهد باشیم. پیش از او محمد انصاری نیز با تغییر پست از مدافع چپ در پست دفاع میانی حاضر شده بود و در اردوی تیم ملی نیز حضور یافت. باید دید کامیابی نیا موفق خواهد شد از هافبک دفاعی های تیم ملی شامل امید ابراهیمی، آندرانیک تیموریان و سعید عزت اللهی عبور کند. او از فصل گذشته تا به امروز نشان داده برای رسیدن به خواسته اش خواهد جنگید و این مساله او را امیدوار می کند تا همچنان جام جهانی روسیه به او چشمک بزند و کی روش از نامش عبور نکند.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  3:00 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

ماهینی؛ کامل ترین مدافع راست ایران

حسین ماهینی که در بازگشت به پرسپولیس توانسته یکی از مهره های شاخص این تیم در جناح راست باشد اکنون تنها به حضور در اردوی تیم ملی و تجربه دومین جام جهانی اش می اندیشد.

به گزارش "ورزش سه"، مدافع راست پرسپولیس شاید مهمترین مولفه برای برانکو ایوانکوویچ باشد تا با خیالی آسوده این روزها رامین رضاییان را از ذهن خود دور کند و یکی از بهترین مدافعان راست فوتبال ایران را با چالش مواجه کند.

در حالی که بازی های درخشان و تهاجمی رامین رضاییان در فصل گذشته باعث شده بود تا هواداران نگرانی زیادی بابت جدایی او داشته باشند، در نهایت حسین ماهینی توانست خیلی زود نگاه ها را به خود جلب کند و خاطرات شماره 27 فصل گذشته را پاک کند.

شاید همین مساله هم باشد که باعث شده برانکو ایوانکوویچ در مصاحبه ها و البته بازی های اخیر خود خیلی راحت از کنار نام رامین رضاییان عبور کند و مدافع راست ثابت تیم ملی را با چالش بزرگ نیمکت نشینی در پرسپولیس مواجه کند.

حسین ماهینی در این فصل در هفت دیدار اخیر سرخپوشان حضور داشته و این تیم برخلاف فصل گذشته عملکرد فوق العاده ای از خود در خط دفاعی به جا گذاشته است. این در حالی است که یکی از مسائلی که باعث از دست رفتن عنوان قهرمانی این تیم در فصل گذشته شد به مشکلات خط دفاعی و آوراژ بالای گل های دریافتی این تیم مربوط می شد. هر چند رامین رضاییان موفق شده بود به عنوان مدافع تاثیر فوق العاده ای در فاز تهاجمی از خود به جا بگذارد اما مشکلات دفاعی این تیم باعث شد تا در نهایت سرخ‌ها قهرمانی را در تفاضل گل از دست دهند.

با این حال برانکو ایوانکوویچ در فصل شانزدهم با برنامه ریزی فوق العاده اش توانست ابتدا ضعف های بزرگ تیمش را برطرف کند و در ادامه نیز تفکرات ذهنی اش را مبتنی بر کسب نتیجه در کنار فوتبال زیبا قرار دهد. همین مساله باعث شده تا آنها برخلاف فصل گذشته و در این مقطع آمار جالب توجه تنها 2 گل خورده را از خود به جا بگذارند و از همین هفته های ابتدایی در کورس قهرمانی قرار گیرند و ثبت 5 کلین شیت موید همین نکته است. سرمربی کروات پرسپولیس برخلاف فصل گذشته از شاگردانش در هر پست خواسته مشخصی دارد و همین مساله باعث می شود تا او از بازیکنان حاضر در یک سوم دفاعی اش تنها محافظت از دروازه را خواستار باشد؛ خواسته ای که حسین ماهینی در کنار دیگر مدافعان این تیم به خوبی موفق به انجام آن شده تا در شرایط فعلی کامل ترین "مدافع راست" فوتبال ایران تلقی شود.

حسین ماهینی به عنوان یکی از باتجربه ترین بازیکنان پرسپولیس که در کنار امید عالیشاه و سیدجلال حسینی بازوبند کاپیتانی را نیز در اختیار دارد، توانسته در خط دفاعی در فاز دفاعی عنصری مطمئن برای سرخپوشان لقب گیرد که عبور از او در شرایط فعلی ناممکن باشد. اوج کار او در بازی با سپاهان بود که ضمن حضوری موفق در فاز تهاجمی و با تفکرات حرفه ای، در دو صحنه نیز دروازه این تیم را نجات داد و با حرکات تکنیکی اش هواداران را به شوق آورد. شاید همین مساله او را در تیم ملی نیز در کنار وریا غفوری و رامین رضاییان به عنوان نامزدهای حضور در پست دفاع راست قرار دهد و البته بدشانس بود که در اردوی قبلی به دلیل مشکلات در پاسپورتش نتوانست شاگردان کارلوس کی‌روش را همراهی کند.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  3:01 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

همه دلایل تنفر اسپانیایی ها از پیکه (عکس)

شب گذشته جرارد پیکه پس از اتمام دیدار اسپانیا و آلبانی، از خداحافظی خود با فوتبال ملی پس از جام جهانی روسیه، به دلیل افزایش حجم انتقادات هواداران فوتبال اسپانیا از وی خبر داد.

به گزارش "ورزش سه"، اتفاقی که برای بسیاری منتظره بود و البته برخی نیز به این مساله واکنش منفی نشان داده و خواهان تجدیدنظر او از این تصمیم شدند.

پیکه در دو سال اخیر کانون انتقادات هواداران فوتبال اسپانیا بوده و به جرات می توان گفت که در خارج از کاتالونیا، کمتر هوادار فوتبالی در اسپانیا به وی علاقمند است. ریشه این اختلاف بین اسپانیایی ها و پیکه، مربوط به حاشیه سازی های او در دو سال اخیر است.

سپتامبر 2014 در روز ملی کاتالونیا و در راه پیمایی هایی که در خیابان ها بارسلونا در جریان بود، پیکه همراه پسر کوچکش "میلان"، در حالیکه پیراهن زرد و قرمز به رنگ پرچم کاتالونیا را بر تن داشتند، دیده شد. پیکه در چندین مورد از استقلال کاتالونیا از اسپانیا حمایت کرده است.

اتفاقات فینال جام حذفی اسپانیا و حمایت پیکه از سوت های اعتراضی هواداران بارسا و بیلبائو بر علیه سرود ملی اسپانیا، در کنار کنایه های او به رئال در جشن سه گانه بارسلونا در نوکمپ باعث شد تا پیکه در سه بازی ملی متوالی اسپانیا در لئون، اوویدو و آلیکانته به شدت از سوی حاضران در ورزشگاه هو شود.

پیکه در یورو 2016 نیز هنگام پخش سرود ملی اسپانیا، به دلیل شکل خاص قرار گرفتن انگشتش حاشیه ساز شد. او همچنین در هنگام پخش سرود ملی اسپانیا همواره به زمین نگاه می کند و بر خلاف سایر بازیکنان، سرش را بالا نمی گیرد که این مساله نیز از چشم اسپانیایی ها دور نمانده است.

آخرین حاشیه پیکه به شب گذشته بر می گردد که پیکه سرآستین های پیراهنش که به رنگ پرچم اسپانیا بود را قیچی کرد. این مساله با واکنش تند هواداران فوتبال اسپانیا در شبکه های اجتماعی روبرو شد.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 19 مهر 1395  3:02 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها