0

اخبار ورزشی

SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

ضرب چهاردهمین مدال کاروان منا/ پرتاب وزنه برنز گرفت

پرتابگر وزنه کشورمان در کلاس F۵۳ بازی‌های پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو موفق به کسب مدال برنز شد.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، رقابت‌های پرتاب وزنه کلاس F53 بازی‌های پارالمپیک 2016 صبح امروز به وقت محلی در ورزشگاه المپیک شهر ریودوژانیرو آغاز شد و علیرضا مختاری و اسدالله عظیمی از کشورمان به مصاف با هشت حریف دیگر از جامائیکا، فلسطین، جمهوری چک، یونان، ژاپن، آمریکا، کرواسی و مکزیک رقابت کردند.

علیرضا مختاری در تلاش‌های اول، دوم و سوم به ترتیب رکوردهای 7.56 متر، 7 متر و 7.69 متر را به ثبت رساند. وی در تلاش چهارم نیزه را 7.83 متر پرتاب کرد، در تلاش پنجم رکورد 7.87 را به ثبت رساند و در پرتاب ششم مرتکب خطا شد. بدین ترتیب مختاری با ثبت رکورد 7.87 در رده چهارم قرار گرفت و از دستیابی به مدال باز ماند.

همچنین اسدالله عظیمی ورزشکار 56 ساله کشورمان در پرتاب اول رکورد 7.47 متر، در پرتاب دوم 8.06 متر و در پرتاب سوم 8.14 متر را به ثبت رساند.

ورزشکار کشورمان در پرتاب چهارم نیزه را 7.49 متر پرتاب کرد، در پرتاب پنجم رکورد 7.55 متر را بر جا گذاشت و در پرتاب ششم نیز مرتکب خطا شد.

عظیمی بدین ترتیب با رکورد 8.14 متر موفق به کسب مدال برنز شد و چهاردهمین مدال کاروان کشورمان را به ارمغان آورد.

در این رقابت ورزشکاران یونان و آمریکا به ترتیب با رکوردهای 8.44 متر و 8.41 متر اول و دوم شدند.

عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

چهارشنبه 24 شهریور 1395  8:49 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2796

پاسخ به:اخبار ورزشی

عکس/ سوتی بسیار عجیب ایران در ریو که با چسب پوشانده شد

مسئولان کاروان پارالمپیک ایران مجبور شدند گاف عجیبشان را با چسب بپوشانند.

پارالمپیک ریو عکس/ سوتی بسیار عجیب ایران در ریو که با چسب پوشانده شد

به گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، در طراحی لباس و وسایل ورزشکاران حاضر در رقابت‌های پارالمپیک ریو از نقشه ایران استفاده شده است. مسئولان طراحی البسه کاروان ایران تلاش کرده‌اند از پارامترهای مرتبط با ایران استفاده بیشتری کنند. یکی از این پارامترها، نام خلیج فارس است.

طراحان لباس کاروان ایران در استفاده از نام خلیج فارس یک گاف عجیب داده‌اند. روی لباس‌ها و وسایل ورزشکاران ایرانی حاضر در ریو به جای Persian Gulf نوشته شده: Persain Gulf.

مسئولان کاروان ایران در جریان رقابت سیامند رحمان در دسته فوق سنگین وزنه برداری این گاف را با استفاده از چسب آبی رنگ اصلاح کردند:

...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

پنج شنبه 25 شهریور 1395  11:16 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

هشت پای ایرانی نتیجه دربی را پیش بینی کرد

بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال گفت: بازیکنان فعلی استقلال و پرسپولیس مثل گذشته یاغی نیستند و الان در ترکیب 2 تیم بازیکن جنجالی وجود ندارد. 

علی بداوی که با حضور در برنامه نتیجه چند مسابقه در هفته پنجم لیگ برتر را درست پیش بینی کرد، حالا در گفت و گو با کاپ به پیش بینی اتفاقات دربی 83 پرداخته است. او که بعد از پیش بینی ها صحیح خود لقب هشت پای ایرانی را به خود گرفته، درباره دیدار فردای استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: فکر می کنم بازی سختی برای هر 2 تیم باشد. پرسپولیس می خواهد در ادامه روند رو به رشد خود ببرد و از آن سو هم استقلال در شرایط جالبی قرار ندارد و می خواهد هر طور شده، پیروز شود.

وی افزود: من پیش بینی می کنم که بازی به خاطر همین حساسیت ها صفر – صفر مساوی می شود و هیچ کدام از بازیکنان موفق به گلزنی نمی شوند.

بازیکن اسبق تیم ملی درباره اینکه این مسابقه اخراجی خواهد داشت یا خیر، تصریح کرد: فکر نمی کنم اخراجی داشته باشد. بازیکنان فعلی استقلال و پرسپولیس مثل گذشته یاغی نیستند و الان در ترکیب 2 تیم بازیکن جنجالی وجود ندارد. قدیم دربی مثل یک جنگ بود و اخراجی هم زیاد داشت.

بداوی در پایان در پاسخ به این سوال که احتمال برکناری منصوریان را چقدر می داند، بیان داشت: علی منصوریان بازیکن بزرگی بوده و الان هم مربی بزرگی است. من فکر نمی کنم با نتیجه مساوی دربی منصوریان برکنار شود. به او فعلا مهلت می دهند و این مربی می تواند تیمش را از بحران در بیاورد. فکر می کنم حقش باشد که حداقل یک فصل سرمربی استقلال بماند.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

جمعه 26 شهریور 1395  4:06 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

وقتی تماشاگران اشک منصوریان را درآوردند+عکس

سرمربی استقلال احوالات عجیبی را پس از پایان دربی 83 پشت سر گذاشت.

به گزارش کاپ، پس از پایان دربی هیچ کس اشک های حلقه شده در چشمان منصوریان را ندید. هیچ کس حواسش به احوالات سرمربی استقلال نبود. مربی جوانی که با هزار امید و آرزو به استقلال آمد اما تیمش در 6 هفته ابتدایی بردی نداشته و در جایگاه یکی مانده به قعر حضور دارد.

اما. اما هواداران و خاطرخواهانش هنوز پای کارند. حتی بعد از کسب بدترین نتایج استقلال در تاریخ لیگ برتر. جایی که او را یکصدا تشویق می کنند و اقای سرمربی چاره ای جز اشک ریختن ندارد. منصوریان گریه کرد اما یقینا آنها را پاک می کند و با انگیزه ای چند برابر برای احیای آبی پوشان یا علی می گوید و می جنگد.

1

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

شنبه 27 شهریور 1395  11:28 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

پروین: مرگ خلعتبری واقعاً ناراحت‌کننده بود / به خانواده‌اش تسلیت می‌گویم

علی پروین

پیشکسوت فوتبال ایران به مرگ همبازی خود در دهه ۵۰ واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، علی پروین وقتی خبر فوت محمدرضا خلعتبری همبازی خود در دهه 50 را شنید، غمگین و ناراحت شد. از زمانی که خلعتبری از بیمارستانی در استان مازندران به بیمارستان شهید مدرس تهران منتقل شد، پروین تنها همبازی سرشناس وی بود که به عیادتش رفت.

او در این مورد گفت: واقعاً از فوت آقای خلعتبری افسوس خوردم. ایشان فوتبالیست بزرگی بودند و برای فوتبال این مملکت، برای پرسپولیس و تیم ملی زحمات زیادی کشیده بودند.

پروین ادامه داد: شنیدن این خبر برای من بسیار ناراحت‌کننده و آزاردهنده بود. من این مصیبت را به خانواده مرحوم خلعتبری تسلیت می‌گویم.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:45 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

سه گزینه جدی پرسپولیس برای نقل و انتقالات نیم‌فصل

گمانه زنی برای رفت و آمدهای باشگاه پرسپولیس در نیم فصل از هم اکنون زده شده است، سه بازیکن جذاب سوژه اصلی این رفت و امدها هستند، سروش رفیعی، اشکان دژاگه و احمد نوراللهی!

به گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، پرسپولیس تهران در ورزشگاه آزادی به مصاف استقلال تهران رفت و در نهایت با نتیجه تساوی بدون گل از زمین بیرون آمد، خبر مهمی که پس از آن در محافل نقل شد خبر جدایی نوراللهی از پرسپولیس بود که بسیار زود با واکنش پرسپولیسی ها مواجه شد.

احمد نوراللهی

پرسپولیسی ها پس از 4 هفته ساسان انصاری را از دست دادند و او در 2هفته اخیر برای فولاد توانسته گلزنی کند، اتفاقی که پرسپولیسی ها نخواهند گذاشت برای احمد نوراللهی بیفتد.
برانکو در حاشیه تمرین امروز درباره جدایی نوراللهی اعلام کرد به هیچ عنوان اجازه جدایی نوراللهی را نخواهد داد. به نظر می رسد برانکو ایوانکوویچ با توجه به کمبود بازیکن شاخص روی نیمکتش نمی خواهد نوراللهی را از دست بدهد و احتمال می رود نوراللهی در ترکیب قرمزپوشان از این به بعد بیش تر استفاده شود.

اشکان دژاگه

اشکان دژاگه دیگر علامت سوال بزرگ این جمع است، دژاگه که به نظر می رسد کارش با العربی به پایان رسیده و حالا همگان او را گزینه پرسپولیسی ها می دانند. این در حالی است که نه دژاگه در این مورد صحبتی کرده است و نه مسئولان باشگاه پرسپولیس در این باره حرفی می زنند، البته لیست 18 نفره پر است و جای خالی برای حضور اشکان دژاگه ندارد. البته دژاگه به نظر می رسد ترجیح بدهد در لیگ های اروپایی یا نهایتا حوزه خلیج فارس کارش را ادامه بدهد.

سروش رفیعی

سروش رفیعی شاید مبهم ترین بازیکن لیگ برتر برای نیم فصل است، او که نیم فصل قراردادش با تراکتوری ها تمام می شود از هم اکنون می داند چند باشگاه خواهانش هستند. فولاد خوزستان و نعیم سعداوی هنوز معتقدند رفیعی با آنها قرارداد دارد و شماره 7 خود را برای او کنار گذاشته اند اما رفیعی در یک پست اینستاگرامی اعلام کرد قراردادی با فولادی ها ندارد. برخی معتقدند سروش در تراکتور خواهد ماند و عده ای می گویند او راهی یکی از تیم های سرخابی می شود. برانکو در این باره امروز گفته است که رفیعی اکنون بازیکن تراکتور است و نباید درباره آن صحبت کنیم. شاید تصمیم گیری و صحبت درباره رفیعی را بهتر باشد پس از اتمام خدمت سربازی اش انجام بدهیم.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 29 شهریور 1395  1:18 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

شکار بزرگ استقلال از پرسپولیسی ها عذرخواهی کرد/عکس

پیشکسوت استقلال روایتی رسانه ای از حضورش در جمع آبی پوشان را منتشر کرد.

به گزارش کاپ،علی لطیفی که در سال 78 از بهمن به استقلال پیوست،در آن زمان با پیشنهادی از پرسپولیس هم روبرو بود و حتی در مقطعی در رقابت های جام باشگاههای آسیا به عنوان بازیکن کمکی این تیم را همراهی کرد.

با این وجود در نهایت وی با نظر موافق گاسپادین سکوموروخوف،از بهمن به استقلال پیوست و در این تیم به دوران بازی اش ادامه داد.

لطیفی که در آن زمان بمب آبی ها محسوب می شد، بابت اینکه نتوانسته به پرسپولیس برود از علی پروین سرمربی وقت سرخپوشان عذرخواهی کرد.

پرسپولیس

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

سه شنبه 30 شهریور 1395  8:59 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

گل دوم استقلال هم مشکوک بود + عکس

گل دوم استقلال به ذوب آهن در حالتی مشکوک زده شد.

استقلال گل دوم استقلال هم مشکوک بود + عکس

به گزارش سرویس ورزشی "جام نیوز"، در حالی که بازیکنان ذوب آهن به پنالتی اعلام شده به نفع استقلال به شدت معترض بودند،  گل دوم استقلال به ذوب آهن هم در دقیقه 50 توسط علی قربانی زده شد با تشکیک روبرو شد. این گل از روی ارسال وریا غفوری از جناح راست بدست آمد. تصاویر تلویزیونی نشان می داد که احتمال اوت شدن توپ قبل از سانتر وریا غفوری وجود داشته است.

باید دید تصمیم داوران این دیدار درست بوده یا خیر.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

چهارشنبه 31 شهریور 1395  10:18 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

اصرار برانکو برای خرید ستاره تراکتور در نیم فصل

سرمربی کروات تیم فوتبال پرسپولیس اصرار به خرید هافبک بازیساز تراکتورسازان را دارد.

سروش رفیعی اصرار برانکو برای خرید ستاره تراکتور در نیم فصل

به گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، با وجود آن که پرسپولیس محسن مسلمان را به عنوان پلی میکر در اختیار دارد اما برانکو مصر است در نیم فصل سروش رفیعی را نیز بخرد.

دوران خدمت مقدس سربازی رفیعی در تراکتورسازی دی ماه سالجاری مقارن با نیم فصل به اتمام می رسد و این بازیکن، آزاد محسوب خواهد شد.

برانکو می خواهد با یک تیر دو نشان بزند؛ اولا هافبکی تکنیکی که قابلیت بازی در تمام نقاط خط میانی و حتی حمله را دارد به پرسپولیس اضافه کند. در ثانی ستاره تراکتورسازی به عنوان رقیب اصلی پرسپولیس را خریداری کند.

البته رفیعی اعلام کرده اولویت او اروپاست اما کیست که نداند در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد!

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

پنج شنبه 1 مهر 1395  12:34 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

اعتراف حاج صفی درمورد گلی که به پرسپولیس زد

بازیکن ملی پوش سپاهان موفق شد برابر پرسپولیس گلی دیدنی به ثبت برساند، هر چند این گل زیبا هم مانع از شکست زردپوشان نشد.

به گزارش مشرق، احسان حاج صفی که فصل گذشته در لیگ دو آلمان پشت سر گذاشت در این فصل علیرغم پیشنهادات فوق العاده ای که داشت ترجیح داد بار دیگر با پیراهن سپاهان به لیگ برتر باز گردد. او در دیدار روز گذشته سپاهان برابر پرسپولیس نیز موفق شد با ضربه ای دیدنی گل تساوی تیمش را به ثبت برساند که البته آن نیز مانع از شکست زردپوشان نشد. او که خود را مهیای اردوی تیم ملی در ارمنستان می کند دقایقی با خبرنگار ما همکلام شد که در ادامه صحبت های او را خواهید خواند.

حاج صفی در مورد بازی برابر پرسپولیس و گلی که به ثمر رساند گفت: بازی خوبی از هر دو تیم شاهد بودیم و مطمئنا تماشاگران از آن لذت بردند. متاسفانه نتیجه در نهایت به صورتی که مدنظرمان بود رقم نخورد اما باید این را در نظر بگیرید که تیم سپاهان به کلی جوان شده و زمان برای هماهنگی و کسب تجربه نیاز دارد. در مورد گلی هم که به ثمر رساندم فقط می توانم بگویم شانسی بود!

شماره 28 سپاهانی ها که در این بازی خط دفاعی پرسپولیس را خیلی آزار داده بود در ادامه درباره شرایط عبدالله ویسی در این تیم نیز گفت: به هرحال ایشان در اولین فصل حضورشان در سپاهان حضور دارد و ترکیب تیم را با دگرگونی زیادی مواجه کرده و نیاز به زمان است تا به سپاهان بی نقص تبدیل شویم اما همه بازیکنان انگیزه و تلاش زیادی می کنند تا انتظارات را برآورده کنند و مطمئنا سپاهان به نتایج خوبی در آینده خواهد رسید.

حاج صفی در مورد حضورش در فصل گذشته لیگ آلمان و در نهایت بازگشت به فوتبال ایران نیز گفت: تجربه فوق العاده ای برایم بود و هرچند با شکست و البته سقوط تیم همراه شد اما به طور شخصی از آن راضی ام. در ابتدای فصل نیز به هیچ عنوان به دنبال حضور در لیگ چین یا ... نبودم و به دنبال این بودم تا در لیگ قطر حضور یابم که این اتفاق رخ نداد و به سپاهان بازگشتم تا در تیم خودم حضور یابم.

بازیکن چند پسته فوتبال ایران درباره جابجایی هایش در پست های تاکتیکی تیم ها مختلف و انتقاداتی که این روزها به عملکرد او می شود و در نهایت منجر به نیمکت نشینی اش در بازی با چین شد نیز اینطور پاسخ داد: من در فرانکفورت دفاع چپ بودم. در جام جهانی و جام ملت ها با توجه به حضور مهرداد پولادی جلوتر بازی می کردم و در سپاهان نیز جلو بازی می کنم اما در تیم ملی در دفاع چپ به میدان می روم. با این حال از اینکه در بازی قبل نیمکت نشین شدم نگران نیستم و تلاش می کنم و هر چه کی روش تصمیم بگیرد همان است.

حاج صفی در مورد دو بازی حساس آینده تیم ملی نیز گفت: ازبکستان حریف سرسختی برای مان شده است و کره را هم به هیچ عنوان نمی توان دست کم گرفت و به آمار بازی های گذشته مان استناد کرد. دو بازی سخت و حساس مقابل این دو تیم خواهیم داشت و باید تمرکز بالایی داشته باشیم تا غافلگیر نشویم وگرنه کارمان به کلی سخت خواهد شد. حریفان اصلی ما در حال حاضر این دو تیم هستند که دو دیدار سرنوشت ساز مقابل آنها پیش رو خواهیم داشت.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

جمعه 2 مهر 1395  9:54 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

همه می دانند من استقلالی ام، شاید نیم فصل بیایم

همه می دانند من استقلالی ام، شاید نیم فصل بیایم

لژیونر ایرانی شاغل در سوئد گفت: صحبت هایی درباره حضور من در استقلال شده اما چیزی جدی نیست و باید تا نیم فصل صبر کنیم. 

ماهان بغدادی در گفت و گو با خبرنگار کاپ در رابطه با شرایط خودش در لیگ سوئد اظهار داشت: شرایط خوبی دارم و در تیمم توانستم تقریبا تمام بازیها را 90 دقیقه به میدان بروم. چند گل هم به ثمر رساندم و در مجموع به خاطر امکانات خوبی که در سوئد وجود دارد، از روحیه بسیار بالایی برخوردارم. البته 3 بازی دیگر لیگ سوئد به پایان می رسد و بعد از آن باید بازیکن آزاد محسوب می شوم. 

وی افزود: من با فوتبال ایران از نزدیک آشنایی دارم اما به نظرم امکاناتی که در سوئد و در مجموع فوتبال ایران وجود دارد، با ایران قابل قیاس نیست. از نظر باشگاهی و زمین اینجا بهتر است اما به هر حال بازی کردن در ایران نیز حال و هوای خوبی دارد. 

بازیکن ایرانی شاغل در سوئد درباره احتمال حضورش در لیگ ایران تصریح کرد: من از فصل گذشته با چند تیم صحبت کردم اما تصمیم گرفتم بازهم در فوتبال سوئد بمانم. به هر حال همه می دانند که من استقلالی هستم و یک بار نیز در تمرینات این تیم حاضر شدم. صحبت هایی درباره حضور من شده اما چیزی جدی نیست و باید تا نیم فصل صبر کنیم. 

بغدادی درباره اینکه مشکل سربازی دارد یا خیر، گفت: این موضوع وجود داشت اما طی صحبت هایی که کردم، الان می توانم در دانشگاه ثبت نام کنم و از این نظر مشکلی نخواهم داشت. 

وی در پایان گفت: از هواداران استقلال تشکر می کنم که همیشه به من لطف داشتند و مرا در شبکه های اجتماعی نیز حمایت کردند. من بازیهای این تیم را دنبال می کنم و به نظرم باید به علیرضا منصوریان فرصت بدهند. این مربی را نمی توان با برانکو و قلعه نویی مقایسه کرد چون تیم جدیدی را وارد میدان و از جوانان خوبی استفاده می کند. استقلال در فصول گذشته به این زیبایی بازی نمی کرد و من مطئنم که او موفق می شود. 

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

شنبه 3 مهر 1395  9:17 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

انقلاب در ترکیب پرسپولیس

انقلاب در ترکیب پرسپولیس

پرسپولیس در صورت حضور در جام حذفی تغییرات گسترده ای را در ترکیب خود خواهد دید.

به گزارش کاپ، حضور محمد انصاری و سیدجلال حسینی به  اردوی تیم ملی و برگزاری پرسپولیس در جام حذفی بدون ملی پوشان موجب خواهد شد برانکو چاره ای جز استفاده از حامد آقایی و پولیانسکی در قلب خط دفاعی نداشته باشد.

این در حالی است که سرمربی پرسپولیس نشان داده به گولچ اعتقاد ندارد و این بازیکن را در لیست 18  نفره هم قرار نمی دهد و اگر قرار باشد پرسپولیس روز جمعه بدون ملی پوشان بازی کند برانکو فقط آقایی و پولیانسکی را در اختیار دارد و مدافع میانی ذخیره هم ندارد.

آقایی در فصل جاری در هیچ یک بازی های پرسپولیبس در لیست 18  نفره نبوده و بازیکن کم تجربه ای محسوب می شود که سابقه بازی در لیگ برتر را ندارد. البته شاید برانکو مجبور شود از ماهینی در قلب خط دفاعی و به عنوان زوج پولیانسکی در قلب خط دفاعی استفاده کرده و صادق محرمی در دفاع راست بگذارد.

در غیاب طارمی و امیری نیز احتمال استفاده از علیپور و پریموف در خط حمله و یا زوج علیپور و عالیشاه به عنوان مهاجم وجود دارد. برانکو بیرانوند را هم در اختیار ندارد و در چنین شرایطی طلسم بازی نکردن رادوشوویچ شکسته خواهد شد.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

شنبه 3 مهر 1395  9:21 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

پروژه پرسپولیسی شدن بمب بزرگ و محبوب کلید خورد

هوادار متمول پرسپولیس آخرین بار، پیش از بازی با سپاهان با ستاره تیم ملی فوتبال کشورمان برای سرخپوش شدنش به مذاکره نشست.

اشکان دژاگه پروژه پرسپولیسی شدن بمب بزرگ و محبوب کلید خورد

به گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، برای پوشاندن پیراهن پرسپولیس به تن اشکان دژاگه خیلی‌ها در تلاش‌اند؛ از مدیران باشگاه گرفته تا حسین  هدایتی که بیش از آنها در تصمیم‌گیری‌ها سهیم است. او بود که رامین رضاییان را برگرداند و پیش از آن هم به مهدی طارمی وعده داده بود که به اندازه رقم قراردادش، از جیب به او پول می‌دهد.

حالا هم این هوادار متمول دست گذاشته روی دژاگه و منتظر است پرسپولیسی‌ها بله را از برانکو ایوانکوویچ بگیرند تا این بازیکن ملی‌پوش را بفرستد برای امضای قرارداد.

شایعه قرمزپوش شدن دژاگه را اول‌بار وقتی شنیدیم که فصل شانزدهم هنوز سوت نخورده بود. آن روزها هم همین هوادار متمول پرسپولیس برای جذب این بازیکن تلاش می‌کرد که البته ناکام ماند و حالا دوباره چند وقتی است زوم کرده روی دژاگه و به زور هم شده، می‌خواهد او را به پرسپولیس بیاورد.

درباره دژاگه همین یک ماه پیش شنیدیم خانه‌ای در تهران خریده و قرار است با یکی از دو تیم مطرح پایتخت- پرسپولیس یا استقلال- قرارداد ببندد.

این بازیکن دیگر به العربی هم تعهدی ندارد که مانع حضورش در لیگ برتر شود و هدایتی که آخرین بار، پیش از بازی با سپاهان با دژاگه به مذاکره نشست، در تلاش است تا با استفاده از این فرصت، خودی نشان بدهد. حال آنکه لیست پرسپولیس پر است و برانکو هم به جذب بازیکن جدید هیچ میلی ندارد.

او این بی‌میلی را در واکنش به اصرارهای باشگاه هم به زبان آورده و این در حالی است که خود‌ دژاگه هم هنوز تصمیم نهایی‌اش را برای حضور در پرسپولیس نگرفته. اشکان دژاگه مردد است و تنها دلیل تردیدش، اختلاف کارلوس کی‌روش و برانکو.

او خوب می‌داند که حضور در پرسپولیس رابطه‌اش با سرمربی پرتغالی تیم‌ملی را شکرآب خواهد کرد و شاید حتی جایگاهش در ترکیب اصلی را از دست بدهد. از طرفی احتمال می‌دهد که به خاطر تحمیلی بودنش، برانکو هم در پرسپولیس از او بازی نگیرد و روی نیمکت بنشاندش.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

شنبه 3 مهر 1395  6:23 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

گرد و خاک یاغی جدید پرسپولیس در باشگاه

دروازه بان کروات پرسپولیس مرد پر حاشیه این روزهای تیم شده است.

بوژیدار رادوشوویچ گرد و خاک یاغی جدید پرسپولیس در باشگاه

به گزارش سرویس ورزشی "جام نیوز"، بوژیدار رادوشوویچ دروازه بان کروات تیم پرسپولیس هفته گذشته در تمرین به دلیل دیر صادر شدن مدارکش برای سفر به کرواسی ادای محمود خوردبین را در آورد که این موضوع باعث ناراحتی شدید مدیران باشگاه شد.

این خبر اما در حالی رسانه ای شد که فردای این روز همین دروازه بان در باشگاه پرسپولیس هم رفتارهای عجیبی از خود برود داد به طوری که کار به جاهای باریک کشیده شد.

این دروازه بان برای پیگیری مدارکش برای سفر به کرواسی به باشگاه رفت اما وقتی دید کارهایش انجام نشده بر سر مسئول اداری باشگاه فریادهایی زد به گونه ای که ترکاشوند معاون اقتصادی باشگاه هم وارد عمل شد و این دروازه بان را به آرامش دعوت کرد.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

یک شنبه 4 مهر 1395  1:13 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

گزارش فیفا از درخشش فوتسال ایران؛ پیروزی دراماتیک در لحظات مرگ‌بار

فوتسال ایران

سایت رسمی فیفا درباره بازی ایران - پاراگوئه، گزارشی منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پس از پیروزی4 بر 3 شاگردان ناظم الشریعه مقابل تیم ملی فوتسال پاراگوئه در یک هشتم نهایی جام جهانی، سایت رسمی فیفا این مسابقه را با عنوان «پیروزی دراماتیک ایران در لحظه مرگ‌بار» بررسی کرد. در این گزارش آمده است: ایران با برتری 4 بر 3 مقابل پاراگوئه با گل احمد اسماعیل‌پور، برای اولین بار پس از سال 1992 موفق شد به نیمه نهایی جام جهانی صعود کند.

دو تیم در دقایق ابتدایی مسابقه، بازی روانی را به نمایش گذاشتند. با وجود اینکه ایران در ابتدای بازی، فشار خود را بر حریف تحمیل کرد، اما این پاراگوئه بود که بازی را در دست گرفت و توسط فرانسیسکو مارتینز به گل رسید. این گل باعث شد تا نماینده آمریکای جنوبی روحیه بگیرد و دروازه ایران را دوباره تهدید کند اما دقایقی بعد، گل احمد اسماعیل پور روی یک شوت سهمگین، ثابت کرد که پافشاری وتلاش مداوم، نتیجه می‌دهد.

در انتهای نیمه اول، پاراگوئه جلو کشید و سالاس گل دوم پاراگوئه را به ثمر رساند. اما همانند گل اول، تیم ایران این بار توسط شوت قدرتمند مهدی جاوید به گل مساوی رسید. پس از کارت قرمز داور به آیالا، جاوید نتیجه مسابقه را 3 بر 2 کرد. در حالی که زمان مسابقه در حال اتمام بود، ویالبا با شوتی نه چندان قدرتمند، بازی را به وقت‌های اضافه کشاند.

هرچند به نظر می‌رسید این بازی برای دومین بار پیاپی برای هر دو تیم به ضربات پنالتی خواهد کشید، اما شوت احمد اسماعیل‌پور در فاصله 23 ثانیه مانده به پایان مسابقه، کار را برای پاراگوئه تمام کرد. در نهایت ایران در این مسابقه پیروز شد و باید در مرحله نیمه نهایی جام جهانی به میدان برود.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

یک شنبه 4 مهر 1395  6:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها