
مواد لازم
انگور یاقوتی ۱ کیلو
بستنی وانیلی نیم کیلو
بیسکوئیت ساده (ترجیحا بدون کرم) ۱ بسته
پودر قند برای تزئین
پستهی خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
بادام هندی خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
شکلات آب شده ۱ قاشق سوپخوری
خامه ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
در مرحلهی نخست، پس از شستشوی کامل انگورها، آنها را دانه دانه کرده و اجازه دهید به خوبی خشک شوند. سپس نیمی از آنها را درون ظرف ریخته و داخل فریزر بگذارید تا یخ ببندد.
نیم دیگر را به همراه بستنی و خامه درون دستگاه مخلوطکن ریخته و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. زمانیکه مادهای کاملا نرم و یکدست بدست آمد، انگور یخزده را از فریزر خارج کرده درون ظرف مخصوص بستنی، تعدادی از بیسکوئیتها را ته ظرف چیده و با کمک قاشق اسکوپ، مقداری از مادهی به دست آمده را روی آنها قرار دهید.
سپس از انگورهای یخ زده برداشته و روی آن قرار دهید. در این بخش به اندازهی دلخواه از شکلات آبشده، گردوی خرد شده، پستهی خرد شده و بادامهندی خرد شده را روی انگورهای یخزده ریخته و دوباره روی آنها را بیسکوئیت بچینید. میتوانید فقط از یک ردیف بیسکوئیت استفاده کنید.
در آخر از مقداری پودر قند جهت تزئین دسر خود استفاده کرده و آن را مجددا درون فریزر قرار دهید تا تمام مواد خود را بگیرد. پس از فریز شدن مواد دسر، آن را از فریزر خارج کرده و با ریختن خامه روی آنها این بستنی لذیذ و خوشمزه را میل کنید.