0

مصرف پنیرهای کرم زده در جزایر ایتالیا !

 
najva_ghanari
najva_ghanari
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1388 
تعداد پست ها : 75
محل سکونت : تهران

مصرف پنیرهای کرم زده در جزایر ایتالیا !

مصرف پنیرهای کرم زده در جزایر ایتالیا !

روستائيان پنير پكورينا را در فضاي آزاد قرار ميدهند تا مگس پنير در آن تخم گذاري كند . پس از مدتي تخم ها تبديل به لارو شده و چربي پنير را تجزيه ميكنند و درحقيقت پنير به نوعي تخمير ميشود.
كاسو مارزو Casu marzu كه در زبان ايتاليايي پنير فاسد معنی میدهد ، نوعي پنير است كه در مناطق كوهستاني جزيره ساردينيا ايتاليا توسط روستائيان از شير گوسفند تهيه ميشود . كاسو مارزو از تخمير نوعي پنير بنام Pecorino Sardo توسط حشره اي موسوم به Piophila casei يا مگس پنير توليد ميشود . روستائيان پنير پكورينا را در فضاي آزاد قرار ميدهند تا مگس پنير در آن تخم گذاري كند . پس از مدتي تخم ها تبديل به لارو شده و چربي پنير را تجزيه ميكنند و درحقيقت پنير به نوعي تخمير ميشود .
پنير حاصل از اين فرايند بسيار نرم و لطيف و حاوي مايعي است كه به آن lagrima يا اشك ميگويند ، در اين زمان لاروها به صورت كرم هايي سفيد و طول 8 ميلي متر در پنير ديده ميشوند كه ميتوانند تا 15 سانتيمتر در هوا بپرند ، بنابراين كساني كه قصد دارند كاسو مارزو را همراه با كرم مصرف كنند بايد دست خود را بر روي ساندويج قرار داده تا مانع برخورد كرم ها با چشمشان شوند .

اهالي ساردينيا كاسو مارزو را برش زده و با نان چرب محلي كه pane carasau ناميده ميشود و به همراه شراب قرمز گيرا صرف ميكنند . تا زماني كه كرم ها در پنير زنده باشند پنير سالم است و در غير اينصورت پنير فاسد و غير قابل مصرف است .

خطرات ديگري هم مصرف كنندگان اين پنير را تهديد ميكند مانند : آلرژي به كاسو مارزو و خطر زنده ماندن كرم ها در دستگاه هاضمه كساني كه اسيد معده ضعيف دارند كه منجر به دردهاي شكمي و خونريزي ميشود . در هر حال اين پنير از سوي وزارت بهداشت ايتاليا ممنوع اعلام شده و روستائيان تنها براي مصرف خود و تقاضاي بازار سياه بصورت پنهاني اقدام به توليد آن ميكنند و شما ميتوانيد آن را دو برابر قيمت پنير پكورينا از بازار سياه خريداري كنيد

man+to=ma

یک شنبه 12 دی 1389  7:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها