پاسخ به:(صندلی داغ) میهمان kordabadi
فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
1-جلوی اسمشون یه رنگ بذار... عادل: ...... فرشید: ..... محمدرضا: ...... حسین: ......... یاسر: ...... نیکناز: ...... شبنم: ........ ندا: ....... الهه: .......
مهسا: ....... مهدیه: ....... زهرا:........ فاطمه: ........ من: .......
16 سال
خخخ I IQ =100%
خوشا روزی که من پنج ساله بودم درون کوچه ها آواره بودم چرا مادر مرا بیست ساله کردی میان پادگان آواره کردی دم دروازه شهر که رسیدم
...............................
لباس آشخوری رنگ زمین است برادر غم مخور دنیا همین است نگو خدمت بگو زندان هارون که دل را در جوانی می کند خون نگو خدمت بگو سرچشمه غم نگهبانی زیاد مرخصی کم مسلسل لوله خودکار دارد ................................
صدای طبل و شیپور و شنیـدم
لباس آشخوری رنگ زمین است برادر غم مخور دنیا همین است نگو خدمت بگو زندان هارون که دل را در جوانی می کند خون نگو خدمت بگو سرچشمه غم نگهبانی زیاد مرخصی کم مسلسل لوله خودکار دارد گهی تک تیر گهی رگبار دارد
هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می کند، بازمانده ها را کجا دفن می کنند؟
من دو سکه به شما می دهم که مجموعش 30 تومان می شود. اما یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد . چطور ؟
داداش بازمانده هارو دفن نمی کنن که
یکی از آنها 25 تومانی نیس بلکه 5 تومانی و دیگری 25 تومانی است
لطفا جواب سوالای هوشو بدین حتی اگه اشتباه باشه ممنونمیشم
152=23443و795=8876.204=1123. ؟=969
سوال هوش 2
؟=xxx = xxooxx, oox = ooxxxx, xxo
-بک جمله به من نصیحت کن؟
-دوست داشتی دختر بودی؟
-ماشین مورد علاقه؟ -. رنگ مورد علاقه؟ -. برند مورد علاقه؟ -. عطر مورد علاقه؟ - دوست داشتی به حای تو کی الان رو این صندلی مینشست؟