0

هشدارهای تیم پشتیبانی اپل قبل از فروش آیفون + آموزش

 
mojdeh1
mojdeh1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 635

هشدارهای تیم پشتیبانی اپل قبل از فروش آیفون + آموزش

تیم پشتیبانی اپل هشدار می دهد قبل از فروش دستگاه iOS خود، مثل آیفون یا آیپد، به‌هیچ‌عنوان به‌صورت دستی اطلاعات خود را پاک نکنید .

 

اگر شما هم قصد فروش آیفون خود را دارید، بی‌شک مراحلی وجود دارد که قبل از فروش دستگاه باید انجام دادن آن‌ها را درنظر بگیرید تا اطلاعاتتان به سرقت نرود.

 

هشدارهای تیم پشتیبانی اپل قبل از فروش آیفون + آموزش

 

 

تیم پشتیبانی اپل هشدارهایی را قبل از فروش آیفون به کاربران داده است این تیم معتقد است؛ به هیچ وجه اطلاعاتتان را به صورت دستی قبل از تحویل آیفون پاک نکنید و مراحل ذیل را برای پاک کردن اطلاعاتتان بهره بگیرید.

 

 

آموزش مراحل پاک کردن اطلاعات شخصی از آیفون :

 

اگر دستگاه ios خود را در دست دارید :

 

1.    اگر یک اپل واچ با دستگاه خود هماهنگ کرده‌اید، آن را حذف کنید.

 

2.    از اطلاعات دستگاه iOS خود درصورت لزوم نسخه پشتیبان (بک‌آپ) تهیه کنید. 

 

3.    مسیر Setting > iCloud را دنبال کنید. سپس با رفتن به پایین صفحه، از حساب iCloud خود خارج شوید (Sign Out کنید). در iOS 7 یا نسخه‌های پایین‌تر، باید گزینه Delete Account را بزنید. 

 

4.    بار دیگر گزینه Sign Out را بزنید و بخش Delete from My iPhone را انتخاب کنید. سپس باید رمز خود را بزنید. 

 

5.    بار دیگر به Setting بروید و با مراجعه به مسیر General > Reset > Erase All Content and Setting، از پاک شدن تمامی اطلاعات و تنظیمات خود اطمینان حاصل می‌کنید. نکته: اگر از سرویس Find My iPhone استفاده می‌کنید، دستگاه از اپل آی‌دی و رمز را درخواست می‌کند. 

 

6.    اگر از شما درخواست شد تا رمز خود را وارد کنید، این کار را انجام بدهید و سپس روی گزینه Erase بزنید. 

 

 

هشدارهای تیم پشتیبانی اپل قبل از فروش آیفون + آموزش

 

 

اگر دستگاه iOS خود را در اختیار ندارید:

 

ممکن است قبل از انجام دادن مراحل بالا، دستگاه خود را فروخته باشید. در این صورت، مراحل زیر را دنبال کنید:

 

1.    از دارنده دستگاه خود درخواست کنید تا با انجام مراحل بالا، تمامی تنظیمات و محتوای موجود روی دستگاه شما را پاک کند. 

 

2.    اگر از دو سرویس iCloud و Find My iPhone استفاده می‌کنید، به آدرس icloud.com/find بروید و با ورود به حساب کاربری خود، دستگاه را انتخاب کرده و آن را پاک کنید (گزینه Erase). بعد از پاک شدن دستگاه، آن را از حساب کاربری خود حذف کنید (Remove from Account).

 

3.    اگر نمی‌توانید هیچ‌کدام از مراحل بالا را دنبال کنید، رمز اپل آی‌دی خود را تغییر بدهید. این کار اطلاعات شخصی شما را از روی دستگاه پاک نمی‌کند، اما از پاک شدن محتوای iCloud شما توسط دارنده جدید جلوگیری خواهد کرد. 

 

 

گفتنی است این روش ها، روش‌هایی هستند که تیم رسمی پشتیبانی اپل آن‌ها را پیشنهاد می‌کنند. پس بار دیگر به شما یادآوری می‌کنیم که قبل از فروش دستگاه iOS خود، مثل آیفون یا آیپد، به‌هیچ‌عنوان به‌صورت دستی اطلاعات خود را پاک نکنید و با دنبال کردن مراحلی که بیان کردیم، از حذف شدن دقیق و درست اطلاعات خود مطمئن باشید. 

 

 

 

منبع : yjc.ir

 

اللَّـــهُمَّ صَــلِّ عَلَـى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّــلْ فَرَجَـهُمْ‏ و فَرَجَنا بِهِم

سه شنبه 15 تیر 1395  1:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها