0

اميدهاي تازه در درمان بيماري آلزايمر

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

اميدهاي تازه در درمان بيماري آلزايمر

محققان مي گويند تزريق ايمونوگلوبولين بصورت ورديدي اميدهاي تازه اي را براي درمان بيماري آلزايمر بوجود آورده است .
به گزارش نشريه نرولوژي , نرو سرجري و روان پزشكي در اينترنت , رسوب پروتئين اميلوييد درمغز كه بتدريج به بافت مغزي آسيب وارد مي كند.
از ويژگيهاي اصلي بيماري آلزايمر است . يك مولكول به نام « بتاپپتيد » از اجزاي اصلي اين رسوب است . و مسئول آغاز فرايند تخريب و آسيبي به مغز بشمار مي رود و به همين علت است كه دانشمندان تلاش مي كنند مانع تجمع رسوبات « اميلوييد » در مغز شوند.
مطالعات اخير نشان داده اند پادتن هايي كه ضد ملكول پپتيد ساخته مي شوند مي توانند رسوبات اميلوييد را پاك كنند.
محققان پنج بيمار مبتلا به آلزايمر را كه مراحل ابتدايي اين بيماري را تجربه مي كردند مورد بررسي قرار دادند. به اين عده ماهانه به مدت 6 ماه ايمونوگلوبولين وريدي تزريق شد كه حاوي پادتن ضد ملكول پپتيد بتا بود.
مقادير « پپتيد بتا » در مايع مغزي نخاعي درابتداي آزمايش و درپايان آن اندازه گيري شد و عملكرد شناختي بيماران نيز مورد ارزيابي قرار گرفت .
در پايان مطالعه مقدار مولكول پپتيد بتا درمايع مغزي نخاعي بيماران 30 درصد و در خون اين افراد 233 درصد كاهش يافت .
فعاليت شناختي در بيماران نيز كه طبق روند بيماري مي بايست نقصان مي يابد بدون تغيير باقي ماند.
از نظربينايي نيز درسه بيمار بهبودي حاصل شد و در دو بيمار ديگر بدون تغيير باقي ماند. هيچگونه عارضه اي دراثر تزريق بوجود نيامد.
به گفته محققان به رغم جالب توجه بودن نتايج اين مطالعه باتوجه به تعداد كم افراد مطالعه تصميم اين يافته ها قدري عجولانه است .
گفتني است كه از ايمونوگلوبولين وريدي براي درمان بعضي بيماريهاي التهابي و از جمله بيماريهاي عصبي قبلا نيز استفاده شده است و به گفته محققان مقادير بالاتر از اين ماده به احتمال زياد تاثير درماني بيشتري خواهد داشت .
روزنامه جمهوري اسلامي 31/06/1383

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

یک شنبه 12 دی 1389  6:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها