0

شمقدري: به عنوان مستندساز در جمع شوراي عالي سينما حضور دارم

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

89/10/12 - 13:31
شماره:8910120839
نسخه چاپي ارسال به دوستان
نشست رسانه‌اي وزير ارشاد درباره شوراي عالي سينما/3 و پاياني

خبرگزاري فارس: «جواد شمقدري» كه در نشست خبري امروز وزير ارشاد پايين سن نشسته بود، در پاسخ به سؤالي مبني بر عدم حضور مستندسازان در جمع اعضاي شوراي عالي سينما گفت: من خودم مستندساز هستم و در اين جمع حضور دارم.

به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، نشست رسانه‌اي «سيد محمد حسيني» وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره «شوراي عالي سينما» صبح امروز از ساعت 10 در سالن معاونت سينمايي برگزار شد.

* با بودجه‌هاي فعلي نمي‌توان به اهداف بلند رسيد

حسيني در ادامه اين نشست گفت: تجربه‌اي كه ما داريم اين است كه افرادي كه منصف بودند، از سينماي ايران به عنوان يك سينماي فاخر ياد كردند. با بودجه‌هاي فعلي نمي‌توان به اهداف بلند رسيد. بايد اعتبارات كافي در اختيار باشد تا بتوان كارهاي بزرگي انجام داد و فيلم‌هاي فاخري توليد كرد.

* رسيدگي به پرونده «جعفر پناهي» به مسير آينده او هم بستگي دارد

وي در خصوص حكم جعفر پناهي و محمد رسول‌اف گفت: اگر فردي در زمينه‌اي تخطي كرد، نبايد انتظار بي‌جا داشت؛ البته نگاه ما نگاهي همراه با رأفت اسلامي است. وظيفه وزارت ارشاد حمايت از همه افراد است ولي اينكه كسي جرمي را مرتكب شده، بايد مطابق با قانون براي او تصميم‌گيري شود. در اين رابطه آقاي شمقدري در حال پيگيري موضوع هستند و اميدواريم در مراحل بعدي به نتايج خوبي برسيم. البته فرد متهم بايد از خودش دفاع كند و مسير آينده را مشخص كند و بگويد كه اين روال ادامه پيدا نخواهد كرد. بنابراين بخشي از اين موضوع و رسيدگي‌ها به عملكرد خود افراد برمي‌گردد.

* سينماي ايران يك سينماي انساني است

وزير ارشاد در خصوص توجه به هنرهاي ديگر گفت: ما اگر شوراي هنر را فعال كنيم، بحث‌هاي ديگر مثل تئاتر و تجسمي فعال‌تر مي‌شود. اين شوراها سه‌شنبه‌ها برگزار مي‌شود و در هماهنگي با سازمان‌ها مؤثر است، منتها چند وقتي است كه سفرهاي استاني با اين جلسات تداخل پيدا كرده است. اينكه بخواهيم براي اين موضوعات هم شوراي عالي تشكيل بدهيم هنوز به نتيجه نرسيده است. اميدواريم از ابتداي سال آينده كه مسيرها مشخص است، حمايت‌هاي جدي‌تري صورت بگيرد و اعتبارات لازم در اين زمينه تأمين شود.
وي در خصوص نظام جامعه رسانه‌اي كشور گفت: هنوز اين نظام تكميل نشده و به دولت تحويل نداده‌ايم.
وي در ادامه افزود: ظرفيت‌ها و علاقمندي‌هاي زيادي براي شناخت سينماي كشور وجود دارد. سينماي ايران يك سينماي انساني است و براي همه مفيد است. الان كارها در لبنان، پاكستان، آذربايجان و كشورهاي ديگر در حال انجام است و در آمريكا هم همكاري‌هايي انجام مي‌شود.

* شمقدري: به عنوان مستندساز در جمع شوراي عالي سينما حضور دارم

سيدمحمد حسيني در خصوص حضور مستندسازان در جمع اعضاي شوراي عالي سينما گفت: آقاي شمقدري بايد در اين رابطه، كار كارشناسي انجام دهد.
در اين لحظه «جواد شمقدري» معاون امور سينمايي كه پايين سن نشسته بود، از همان‌جا گفت: من خودم مستندساز هستم و در اين جمع حضور دارم.

* بودجه فيلم «مجيد مجيدي» را معاونت سينمايي تأمين نمي‌كند
حسيني در رابطه توليد فيلم‌هاي فاخر گفت: در اين رابطه سوژه و موضوع خيلي مهم است و در نحوه ساخت هم بايد از ابزارها و امكانات خوبي استفاده شود. در جلسه شوراي عالي سينما درباره فيلم ملك سليمان و استفاده از امكانات خارجي براي ساخت فيلم صحبت‌هايي شد. مطمئنا وقتي كه اعتبارات لازم اختصاص پيدا كند، مي‌توانيم خودمان را مجهز كنيم.
وي در پايان در خصوص فيلم جديد «مجيد مجيدي» درباره دوران كودكي حضرت محمد (ص) اظهار داشت: بودجه فيلم آقاي مجيدي از طريق معاونت سينمايي تأمين نمي‌شود. ما خوشحال مي‌شويم كه دستگاه‌هاي ديگر در اين زمينه مشاركت داشته باشند.

یک شنبه 12 دی 1389  6:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها