0

یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی

یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی

یخمه
مواد لازم برای 6 نفر
آلو برقانی                                      30 عدد
پر زردآلو                                         200 گرم
به                                                  2 عدد، خرد شده
گوشت گوسفند                             250 گرم
برنج                                              1 استکان سرخالی
شکر                                             2/1 استکان
زردچوبه                                         1 قاشق چای‌خوری
نمک                                              نوک چاقو
 
طرز تهیه:
مرحله 1 - گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود.
مرحله 2 - آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیم پز شوند.
مرحله 3 - برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا افتند و آب آن کشیده شود.
مرحله 4 - بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته های آلوها را به تعداد آن‌ها خارج کنید.
مرحله 5 - بعد از بیرون آوردن هسته‌ها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود.
سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.
 
نکات:
* مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد.
* می‌توانید شیره خرما را جایگزین شکر نمایید.
* از نکات مهم این غذا شمردن آلوها می‌باشد که هنگام خارج کردن هسته‌ها به تعداد ریخته شده، هسته خارج نمایید.

یک شنبه 13 تیر 1395  1:09 PM
تشکرات از این پست
nargesza
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی

پاسخ به:یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است:

السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

مدیر گروه زبان انگلیسی

 

یک شنبه 13 تیر 1395  1:10 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها