0

عادل‌آذر: اعلام نرخ بيكاري تا پايان سال شايد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

عادل‌آذر: اعلام نرخ بيكاري تا پايان سال شايد

89/10/12 - 17:10
شماره:8910121277
نسخه چاپي ارسال به دوستان
نرخ بيكاري باز هم اعلام نشد
عادل‌آذر: اعلام نرخ بيكاري تا پايان سال شايد

خبرگزاري فارس: شوراي عالي اشتغال هم نتوانست قفل اعلام نرخ بيكاري را بشكند و رئيس مركز آمار فقط به كاهشي بودن روند آن بسنده كرد و اين در حالي است كه زمان ارائه جزئيات و اعلام اين نرخ در هاله‌اي از ابهام به سر مي‌برد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا»، رييس مركز آمار ايران پس از سي‌‌ودومين جلسه شوراي عالي اشتغال بازهم دست خبرنگاران را درمورد نرخ بيكاري خالي گذاشت اما در اين ميان هر چند كه صحبت‌هاي وي اميدواركننده بود اما بازهم موجب رفع ابهامات و سوالات از اذهان اصحاب رسانه و مخاطبان نشد.
براين اساس عادل آذر در گفت‌وگو با فارس روند نرخ بيكاري در تابستان و پاييز را كاهشي دانست اما از اعلام نرخ و زمان ارائه آن به رسانه‌ها خودداري كرد.
وي حتي در پاسخ به اين سوال كه آيا نرخ بيكاري تابستان و پاييز تا بهار سال آينده اعلام خواهد شد، خاطرنشان كرد: معلوم نيست نمي‌توان زمان دقيقي براي اين موضوع اعلام كرد.
بنابراين البته صحبت‌هاي عادل‌آذر در تاييد گفته‌هاي شيخ‌الاسلامي وزير كار و امور اجتماعي بود كه نرخ بيكاري تابستان را كاهشي عنوان كرده بود.
به گزارش فارس، در چند ماه اخير عدم اعلام نرخ بيكاري توسط مركز آمار به مسئله سوال‌برانگيزي براي مردم و رسانه‌ها تبديل شده است؛ چرا كه در تاريخ مركز آمار تاكنون چنين سابقه‌اي براي تاخير در ارائه آمار و شاخص‌هاي بيكاري وجود ندارد.
مركز آمار ايران دليل اين تاخير را عدم آماده بودن اطلاعات مربوط به دو استان دانست كه البته از ذكر نام اين استان‌ها نيز خودداري كرد.
به گزارش فارس، صبح امروز سي‌ودومين جلسه شوراي عالي اشتغال با حضور معاون اول رئيس جمهور در محل ساختمان مركزي وزارت كار و امور اجتماعي برگزار شد.

 
 
یک شنبه 12 دی 1389  6:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها