0

روزانه 600 دلار درآمد ارزي از گردشگران سلامت به دست مي‌آيد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

روزانه 600 دلار درآمد ارزي از گردشگران سلامت به دست مي‌آيد

89/10/12 - 15:07
شماره:8910121014
نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير گردشگري سلامت دانشگاه علوم‌پزشكي مشهد:
روزانه 600 دلار درآمد ارزي از گردشگران سلامت به دست مي‌آيد

خبرگزاري فارس: مدير گردشگري سلامت دانشگاه علوم‌پزشكي مشهد گفت: به‌طور متوسط در هر گردشگر سلامت 600 دلار درآمد ارزي براي كشور به دست مي‌آيد.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، سعيد سعيدي ظهر امروز در نشست خبري نمايشگاه بين‌المللي تجهيزات پزشكي و صنعت سلامت در دانشگاه علوم‌‌پزشكي اظهار داشت: بحث گردشگري سلامت يكي از نكات مهم در امور درمان در تمام كشورهاي جهان است و برگزاري اين نمايشگاه با نام Iran health به توسعه اين فرآيند كمك مي‌كند.
وي بيان داشت: يكي از روش‌هايي كه سبب توسعه اقتصاد سلامت در دنيا مي‌شود همين بحث گردشگري سلامت است كه تاريخچه آن بحث تازه‌اي نيست.
سعيدي ادامه داد: وقتي صحبت از سفر پيش مي‌آيد بحث سلامت هم در كار است و ايجاد آرامش روحي و تجديدقوا براي مسافران اهميت زيادي دارد.
وي در مورد تعريف گردشگري سلامت گفت: طبق تعريف سازمان گردشگري جهاني دارد عبارت است از اينكه فردي از معتمد خود براي دريافت خدمات سلامتي به مقصد ديگر سفر كند و 24 ساعت در آن محل اقامت داشته باشد و اقامت او بيش از يك سال نباشد.
وي گفت: امروزه با توجه به افزايش انفجاري هزينه‌هاي درمان بيماران به دنبال دريافت خدمات با كيفيت بالا و هزينه مسافرت كنند و كشورهاي در حال توسعه به دليل پايين بودن هزينه مقصد بيماران است.
سعيدي بيان داشت: در كشور ما به خاطر وجود پزشكان با تجربه، تجهيزات مناسب و خدمات درماني بحث توريسم درماني رشد بيشتري داشته است.
مدير گردشگري سلامت گفت: امروزه در جهان قسمتي از گردشگري سلامت كه در آينده اقتصاد بيشتري براي كشورها دارد ارائه خدمات خوب است و فرهنگ سلامتي جايگزين مي‌شود.
وي ادامه داد: بعد از سال 2025 بيماران براي دريافت خدمات درماني به كشورها سفر نمي‌كنند چون به جاي اعزام بيمار، پزشك به كشور خود مي‌آورند.
وي در مورد نقش ايران درباره توسعه اين فعاليت گفت: در كشور ما اين مسئله مغفول مانده و در مورد شهر سلامت كمتر برنامه‌ريزي شده است در حالي‌كه به دنبال تنوع جغرافيايي و داشتن آب گرم و مواد معدني مورد توجه بسياري از كشورهاي دنيا هستيم.
سعيدي ادامه داد: همزمان با اين نمايشگاه يا 10 روز بعد از آن نمايشگاهي در افغانستان براي ارائه توانمندي‌هاي ايران در زمينه گردش‌گري سلامت در همه ابعاد ارائه مي‌شود.
وي در مورد يكي از برنامه‌هاي مهم دولت در برنامه چهارم گفت: يكي از مهم‌ترين اين برنامه‌ها بحث صادرات خدمات پزشكي است كه در برنامه چهارم تا پايان برنامه قرار بود كه 30 درصد از اعتبارات بهداشت از طريق صادرات تجهيزات حاصل شود كه هنوز به اين مقصد نرسيده‌ايم.
وي گفت: گردشگري سلامت فقط به بحث بيمارستان خلاصه مي‌شود بلكه زيرساخت‌ها مثل توسعه حمل و نقل، توسعه راه زميني و ريلي نيز اهميت زيادي دارد و همچنين يكي از بحث‌هاي مهم در برنامه پنجم ايجاد هتل بيمارستان است.
سعيدي ادامه داد: امروزه دغدغه اصلي بيماران و خانواده‌هاي آن‌ها نبود محل اقامتي مناسب براي حضور همراهان در كنار بيمارانشان است و با اين روش مي‌توانند به راحتي و با پرداخت هزينه كمتر در بيمارستان در كنار بيمار خود استراحت كنند.
وي بيان داشت: مشهد از نظر پزشكي يكي از چهار قطب بزرگ پزشكي كشور است و در شرق نيز يكي از بزرگ‌ترين قطب‌هاي درماني و يكي از مقاصد درماني گردش‌گران سلامت است كه تعداد آنها نيز قابل توجه بوده است.
وي ادامه داد: در سال 88 حدود 9 هزار و 600 بيمار به عنوان دريافت خدمات درماني در مشهد پذيرفته شده‌اند كه اگر به اين عدد گردشگران سلامت داخلي را هم اضافه كنيم اين رقم بسيار بالا است.
سعيدي گفت: بحث گردشگر سلامت نياز به هزينه اقامت، ويزا و... دارد كه در كل به طور متوسط هر گردشگر حدود 150 تا 200 دلار در كشورهاي آسيايي هزينه مي‌كند و به اين افراد لقب صادرات نامرئي داده‌اند كه در مورد گردش‌گران سلامت بين 500 تا 600 دلار ارزآوري خواهند داشت.
وي درباره بحث نوبت‌دهي در بيمارستان‌ها گفت: بهترين شيوه نوبت‌دهي تلفني است چرا كه وقتي فرد تماس مي‌گيرد انتظار دارد كسي پاسخ‌گوي او باشد و يكي از مشكلات نوبت‌دهي با ماشين اين است كه بعد از گرفتن نوبت دوباره براي اطمينان به محل مراجعه مي‌كند و به دليل عدم پرداخت ويزيت ممكن است اصلا حضور پيدا نكند.
وي ادامه داد: در بيمارستان خاتم‌الانبيا از طريق پيام كوتاه، اينترنت و تلفن شيوه نوبت‌دهي در حال تست‌زني است كه تا از اول بهمن انجام مي‌شود.

 
 
یک شنبه 12 دی 1389  5:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها