مسئولان دستگاه قضايي درباره رأي مديرمسئول روزنامه ايران بايد پاسخگو باشند
گروه سياسي / حوزه دانشگاه
89/10/12 - 14:51
شماره:8910121105
4 اتحاديه بزرگ دانشجويي ايران خواستار شدند؛
مسئولان دستگاه قضايي درباره رأي مديرمسئول روزنامه ايران بايد پاسخگو باشند
خبرگزاري فارس: چهار اتحاديه بزرگ دانشجويي در واكنش به خبر محكوميت كاوه اشتهاردي مدير مسئول روزنامه ايران توسط قوه قضاييه نامه سرگشادهاي به آيتالله آملي لاريجاني منتشر كردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران بزرگ، اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاههاي سراسر كشور، دفتر تحكيم وحدت و اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در اين نامه سرگشاده از راي دادگاه مبني بر محكوميت اشتهاردي به زندان و شلاق با شكايت مهدي هاشمي انتقاد كردند.
متن كامل اين نامه به شرح زير است:
سه روز بعد از حماسه 40 ميليوني مردم ايران و در روزي كه متوهمان پيروزي در خيابانهاي انقلاب و آزادي راهپيمايي سكوت!!! برگزار ميكردند، انتشار نامه سرگشاده 220 تشكل دانشجويي در تاريخ 25 خرداد 88، موج جديدي از عدالتخواهي و مبارزه با مفاسد را رقم زد. در آن روزهاي داغ، اكثر سايتها و روزنامهها اين نامه را پوشش دادند و شخصيتهاي سياسي در مورد آن اعلام موضع كردند. اما وكلاي آقازاده لندن نشين كه در آن روز همچنان در ايران به سر ميبرد و هنوز تصميم به ادامه تحصيل!!! نگرفته بود، اميد به ثمر نشستن دلارهاي خرج كردهاش در انتخابات داشت، از كاوه اشتهاردي مدير مسئول روزنامه ايران شكايت كرد. كه بعد از فراز و نشيبهاي فراوان و دفاعيات اشتهاردي در دادگاه، حكم برائت ايشان از سوي 14 عضو هيئت منصفه مطبوعات در خصوص موضوع شكايت مهدي هاشمي، صادر شد. حال جاي اين سوال باقي است كه با توجه به شكايت بيش از 150 نماينده مجلس از سران فتنه در سال گذشته، مطالبات مردم در حماسه 9 دي سال گذشته و امسال و اظهار نظرهاي مسئولين قوه قضائيه در چندماه اخير در اين مورد، صادر كردن اين رأي چه معنايي مي تواند داشته باشد؟ ما پيش داوري نكرده و پاسخگويي را از مسئولان قوه قضائيه خواستاريم. هرچند مي دانيم كه در اين گونه برخوردها با عوامل فتنه و پيگيري مطالبات مردم مصالحي وجود دارد اما سوال اينجاست كه گويا اين مصلحتطلبيها يكطرفه شده است.
ضمنا تاكيد ميكنيم كه هدايت اين جريان به اختلاف بين قواي مجريه و قضاييه خبطي بزرگ است، كه عدهاي از فرصتطلبان و بدخواهان نظام به دنبال آن هستند. از رياست محترم قوه قضائيه كه نزديك به دوسال از رياستشان بر اين قوه ميگذرد و البته كارنامهاي روشن از خود به جا گذاشته و آيندهاي روشنتر پيش روست، تقاضا ميشود با پيگيري اين مطالبات و موكداً پيگيري مطالبه دانشجويان كه مجدداً در ادامه خواهد آمد، حق مردم مظلوم، اما آگاه و با بصيرت ايران را از مفسدان اقتصادي و سياسي بگيريند، تا شايد التيامي باشد بر خون دلهايي كه در 8 ماه نبرد نرم، مردم خوردهاند.
در پايان اعلام مي داريم ما دانشجويان حاضريم در راستاي مطالبات عدالتخواهانه خود حبس رفته و شلاق هم بخوريم كه اين كمترين هزينه مبارزه با فساد است، به شرطي كه به موازات آن امثال مهدي هاشميها دادگاهي و محاكمه شوند.
شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاههاي تهران بزرگ
اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه هاي سراسر كشور
دفتر تحكيم وحدت
اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان
یک شنبه 12 دی 1389 5:35 PM
تشکرات از این پست