پاسخ به:(صندلی داغ) میهمان gholamreza
اگر به شما بگویند فقط همین امروز فرصت زندگی و زنده بودن دارید، چه می کنید؟
چه میزان خود را آماده رفتن کرده اید؟
به نظرتان کوله بندگیتان به اندازه کافی پر است؟
بنام خدا
با سلام
نظر شما در مورد سربازی رفتن چیه؟ دوره خوبیه و موافقم
در مورد اینکه سربازی را بشه بخرن چه نظری دارید؟ موفق نیست و بی عذالتی است
چرا بعضی ها به سربازی نمیرن؟ تنبل هستند
برای خانواده سربازانی که در حادثه اخیر کشته شدند چه پیامی دارید؟(در سانحه وازگونی اتوبوس ها) خدا روحشان را شا کنه و صبر به خواندشون ده
چرا این اتفاق برای آنها افتاده است؟ به دلایل زیادی بوده:کنترل وسیله مناسب و ایمن(مقصر ارتش)- عدم بررسی و کنترل اتوبوس و راننده (اتوبوس رانی) و مسافرگیری قاچاق(راننده)
خوش خط هستی یا نه?تقریباخوبه اگر با عجله ننویسم
اگه بخاطر بد خطی خودتون یا فرد دیگه ای، نتونین اون مطلب رو بخونین چیکار میکنین? اعصابم خورد میشه
اگه روز تحویل پروژه ات ببینی که کسی باعث خراب شدن یا از بین رفتن اون بشه، چه عکس العملی نشون میدی?ناراحت میشوم
نمره ات به زندگی؟؟؟18
نمره ات به اعتقادات ؟؟؟20
و نمره ات به ایمانت؟؟17
دوتا ساعت شنی داریم یکی 3 دقیقه را محاسبه میکند و یکی 7 دقیقه را ما میخواهیم 8 دقیقه را حساب کنیم.
ابتدا ساعت 7دقیقه ایرا شروع میکنیم تا تمام بشه بلافاصله سعات 3 دقیقه ای وبمحض اتمام یک دقیقه
توجه کنید ما مستقیم زمان 8 دقیقه را میخواهیم نه اینکه بشینین 1 ساعت جمع و کم کنید تا 8 دقیقه بشه .یعنی از وقتی که هر کدام از این ساعت شنی ها را فعال کردین زمان 8 دقیقه شما شروع میشود و باید 8 دقیقه را محاسبه کنید.
سلام دعای دیشبتون چی بود؟؟؟عاقبت بخیری خونواده ام
برای راسخونی ها چه دعائی کردین؟؟ موفقیت راسخونیون
دوست داشتین جای کدوماشون بودین چرا؟؟
مدافعین حرم، ریس جمهور، پرستار، خلبان، بازیگگران، نقاشانرئیس خمهور .جون مسئل کل مملک است و حایگاه بالایی دارد
کریم، رحیم، پرویز و وحید به دزدی متهم شده اند. می دانیم فقط یکی از آنها گناهکار است. آنها در بازجویی پلیس چنین اظهار داشته اند: کریم: پرویز دزدی کرده است. رحیم: من بی گناهم. پرویز: وحید دزدی کرده است. وحید: پرویز دروغ می گوید. الف) اگر فقط یکی از چهار مطلب بالا درست باشد، گناهکار کیست؟ پرویز ب) اگر فقط یکی از چهار مطلب بالا غلط باشد، گناهکار کیست؟پرویز
در عالم دوستی تابحال براتون پیش اومده که خودتون خطای دوستتون رو گردن بگیرید یا بلعکس؟چرا و چطور؟
آره در عملیات چاه های نفت به رئسم گفتم من کار اشتباه را انجام دادم .چون منتظر ارزشیابی رتبه اش بود
اگر در یک شب بارانی، سه نفر در ایستگاه اتوبوس منتظر آمدن اتوبوس نشسته باشند. یکی از آنها پزشک، دیگری یک فرد بیمار و نفر سوم نامزد شما باشد.
اگر شما با ماشین خودتان از جلو ایستگاه عبور کنید، چیکار می کنید؟انتخاب تان چیست؟
نامزدم را قط سوار میکنم
سلام و خسته نباشيد.
شب قدر چطور بود؟ خوب بود انشاءالله دعای شیعیان مخلص خدا پذیرفته شده باشد
آيا به حالي كه دوست داشتيد رسيديد؟ تقریبا
چه معيارهايي براي رسيدن به يك حال خوب در شب قدر داريد؟توجه به اعمال گذشته و تقاضا ی بخشش
کامل کن
گفتم که دیدار تو باشد آرزویم گفتا که در کوی عمل کن جستجویم