قوه قضائيه با مدافعان نظام هم مثل مهدي هاشمي برخورد كند
گروه سياسي / حوزه مجلس
89/10/12 - 12:56
شماره:8910120633
زارعي در نطق ميان دستور عنوان كرد؛
قوه قضائيه با مدافعان نظام هم مثل مهدي هاشمي برخورد كند
خبرگزاري فارس: نماينده مردم تهران گفت: از قوه قضاييه ميخواهم كه اگر مصلحتي براي مماشات و برخورد با مهدي هاشمي را لازم ميداند، با افرادي كه براي مقابله با فتنه 88 در صحنه حضور يافتند و از نظام دفاع كردهاند نيز با همان سبك و سياق رفتار كند.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، علي اصغر زارعي نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي امروز يكشنبه طي نطق ميان دستور در صحن علني مجلس ضمن گراميداشت ياد و خاطره حماسه مردمي در روز نهم دي اظهار داشت: لازم ميدانم كه تشكر و سپاس خود را از هدايتهاي رهبر انقلاب و نيز ولايتمداري امت و تبعيت از ايشان اعلام كنم.
وي در ادامه نطق خود افزود: به مناسبت نهم دي مطالب زيادي از سوي علما در خصوص فتنه 88 بيان شد و جاي طرح بسياري از مطالب ديگر نيز هنوز باقي است.
زارعي ادامه داد: موضوع فتنه 88 مسئلهاي نيست كه در جريان تبليغات انتخاباتي و يا اعلام نتايج آرا بعد از انتخابات ايجاد شده باشد كه متأسفانه برخي خواص در اظهارنظرهاي نادرست به اين مسئله پا ميفشارند.
نماينده مردم تهران گفت: فتنه 88 طرحي ساماندهي شده بود كه انتخابات قانوني را بهانه قرار داد و برنامه گسترده عملياتي را از اتاقهاي فكر داخل و خارج تا كف خيابانها به اجرا گذاشت.
وي اظهار داشت: وقايع تلخ بعد از انتخابات 88 با هدف مقابله با نظام و كاهش قدرت و نفوذ جمهوري اسلامي در داخل و خارج در انبوهي از دود و آتش و تهديد و دروغ به اجرا درآمد و دشمنان كينهتوز در اين بين با به كارگيري تبليغات گسترده رسانهاي و فعال نمودن توان و امكانات مالي و سازماندهي تيمهاي عملياتي بر طبل القاء جنبش اجتماعي كوبيدند.
عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس خاطرنشان كرد: با وجود تمام ضربههايي كه وقايع سال گذشته به كشور زد اين وقايع باعث استحكام و صلابت مردم شد، هرچند كه برخي از خواص از صف مردم عقب مانده و به حاشيه رفتند و در نهايت مردم پيروز صحنه شدند.
زارعي تأكيد كرد: بصيرت يعني اينكه با مشاهده قرآن بر نيزه متوجه شويم كه هدف اعتلاي قرآن نيست بلكه علم كردن كتاب خدا پوششي فرصت طلبانه براي هجمه به جبهه حق آن هم با آلوده و مكدر كردن فضاي اجتماعي است.
وي يادآور شد كه در فتنه سال گذشته مردم عملكرد خوبي به نمايش گذاشتند ولي برخي خواص يا ماجرا را تشخيص ندادند و يا اينكه تعلقات نفساني موجب شد كه گامهايشان در حمايت از حق سست شود و چه بسا همين قشر اندك در فرصتي ديگر دچار كج فهمي شوند.
اين نماينده مجلس گفت: آنچه تاريخ به ما ميآموزد اين است كه حق و باطل هميشه بوده و همواره در برابر هم صف آرايي كردند، بر اين اساس از ابتداي انقلاب تاكنون شاهد اجراي برنامههاي متعددي از سوي دشمن بودهايم.
زارعي اظهار داشت: قضاياي ابتداي انقلاب و همچنين واقعه فتنه سال گذشته و تجاوز به حريم اعتقادي در روز عاشوراي حسيني، ترور دانشمندان كشور، حادثه چابهار، شايعهافكني در اجراي هدفمندي يارانهها، تبليغات گسترده رسانههاي خارجي بر عليه جمهوري اسلامي، تهيه و توزيع فيلمها و محصولات فرهنگي مبتذل، دامن زدن به اختلافات مذهبي و تحريم اقتصادي از جمله اقداماتي است كه نشان ميدهد دشمن هنوز هم به دنبال دشمني كردن است و اين ما هستيم كه بيش از پيش به بصيرت نيازمنديم.
نماينده مردم تهران ادامه داد: فتنه سال گذشته خسارات مادي و معنوي فراواني را به كشور وارد كرد ولي عرصهاي شد تا در آن تمام افراد خود را ارزيابي كنند.
وي گفت: بر اساس آموزههاي ديني راه نجات و رستگاري و پيروزي بر مكر و حيله دشمن تبعيت از مقام ولايت و مستحكم كردن صفوف پشت سر رهبري است.
زارعي با اشاره به مذاكرات ژنو3 بيان داشت: اقدام عجولانه خانم اشتون خارج از انتظار و چارچوب ديپلماتيك بود، هرچند كه اين مذاكرات حاوي هيچ دستاوردي براي ما نبود ولي ادامه آن براي خنثي سازي تبليغات رسانهاي بر عليه كشورمان بلامانع است.
وي گفت: ما ضمن حمايت از هيئت مذاكره كننده كشورمان بر مذاكرات 1+5 بر مباني اصولي نظام و صيانت از منافع ملي و حقوق غيرقابل گفت وگوي كشورمان در انرژي هستهاي تأكيد داريم.
نماينده مردم تهران با اشاره به اجراي قانون هدفمندسازي يارانهها افزود: اين قانون از مهمترين برنامهها و قوانين كشور است كه با اجماع همه مسئولين كشور به مرحله اجرا درآمده است، البته دشمنان در صدد هستند تا اجراي اين طرح با بحران مواجه شود. ولي ملت ايران در طول دو هفتهاي كه از اجراي اين طرح ميگذرد با مأيوس كردن دشمنان حماسه ديگري را در تاريخ كشور به ثبت رساندند.
عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اعطاي عنوان «سر» از سوي ملكه انگليس به سفير سخيف و مداخلهگر اين كشور در ايران اظهار داشت: اين مسئله نشان تداوم دشمني و سياستهاي مكارانه انگليس است. لذا ادب كردن اين عنصر نامطلوب و برخورد با اقدامات مداخلهگرانه سردمداران انگليس امري ضروري به نظر ميرسد.
زارعي بر همين اساس از مسئولين كشور خواست كه تا تعيين تكليف نحوه ارتباط جمهوري اسلامي با انگليس توسط نمايندگان از ورود سايمون گس به عنوان سفير انگليس به كشور جلوگيري شود، چرا كه اين شخص فاقد صلاحيت لازم براي اداره سفارت انگليس در ايران است.
نماينده مردم تهران با اشاره به حكم صادره از سوي قوه قضاييه براي كاوه اشتهاردي اظهار داشت: صدور اين حكم كاملا غيرمنتظره بود، چراكه روزنامه ايران بيانيه 220 تشكل دانشجويي را براي پيگيري پرونده مهدي هاشمي منعكس كرد و دفاعيه وي در دادگاه بيانگر واقعيتهايي است كه مدتهاست در مورد مهدي هاشمي در اذهان عمومي مطرح بوده است.
وي گفت: مشكل اصلي مهدي هاشمي لندننشين است نه بيان مطالبي كه بر سر هر كوي و برزن گفته ميشود لذا از قوه قضاييه ميخواهم كه اگر مصلحتي براي مماشات و برخورد با مهدي هاشمي را لازم ميداند با افرادي كه براي مقابله با فتنه 88 در صحنه حضور يافتند و از نظام دفاع كردهاند نيز با همان سبك و سياق رفتار كند.
یک شنبه 12 دی 1389 3:05 PM
تشکرات از این پست