
مدآنلاین:تا حالا از خوشمزههای گوناگونی برای سفره افطاری با شما صحبت کردهایم و راه درستکردن آنها را برایتان گفتیم. رمضان 95 را با آشپزخانه مدآنلاین همراه باشید.حالا با یکی دیگر از گزینههای جدانشدنی از سفرههای افطار و سحر یعنی خرما به سراغتان آمدهایم. هم پرکالری و هم بسیار خوشمزه. خرمای خشک و شیرهای و مغز گردو و انواع دیگر را همه جا خوردهایم . خرمای شکلاتی چطور؟ تا حالا خوردهاید؟ این خرمای خوشمزه شکلاتی که طریقه درست کردن آن را به شما امروز یاد میدهیم، راست کار ماه رمضان است .نکته مهم، وجود شکلات تلخ است که مصرف آن از نظر کارشناسان تغذیه در بازه زمانی افطار تا سحر بسیار توصیه شده است. پس حتماً این رسپی را با شکلات تلخ آماده کنید تا در کنار خواص بیشمار خرما و مغزها ارزش غذایی بالاتری داشته باشد.
چی لازم داریم؟
خرما به تعداد لازم
بادام درختی (بدون نمک و بودادهشده) برای هر خرما یک عدد
شکلات تختهای (تلخ یا شیرین)
پودر بادام و پسته و... (تزیین) به مقدار لازم
دارچین
روغن مایع (گیاهی/ کانولا ، ذرت ، سبوس برنج ، کنجد و...)
خرمای مغزدار شکلاتی
چهطور درست کنیم؟

-ابتدا خرماها را شکاف داده هسته را خارج کرده و داخل آن یک عدد بادام قرار میدهیم.

-در ظرفی شکلات + روغن + دارچین را مخلوط کرده به روش بن ماری شکلات را ذوب میکنیم.

- سپس خرماهای آماده شده را داخل ظرف شکلات زده و خوب کاورمیکنیم تا کاملاً با شکلات پوشش داده شوند.

- همه خرماها را شکلاتی کرده روی کاغذ روغنی میگذاریم تا کمی سفت شوند.

- کمی که سفت شدند پودر بادام و پسته میپاشیم.
-به مدت 2 ساعت (یا تا زمانی که کاملاً سفت شوند) در یخچال میگذاریم تا کاملاً آماده شوند.

این نکات را هم فراموش نکنیم:
- مقدارهای ذکرشده به اندازه 24 عدد خرما است؛ میتوانید این مقداررا کم یا زیاد کنید.
- در رسپی از بادام درختی استفاده شده میتوانید از پسته و گردو و فندق نیز استفاده کنید اما با توجه به گرمی هوا گردو را دراین فصل پیشنهاد نمیکنم و بهترین گزینه پسته و بادام و فندق است.
- استفاده ازمغز پسته و مغز فندق دراین رسپی بسیار خوشمزه و خاص خواهد بود.
- داخل خرماها را میتوانید با دو مغز هم پر کنید.
- برای تزیین هم میتوانید از پودر فندق و پسته استفاده کنی. ترکیب مغزها و نوع مغزانتخابی کاملاً سلیقهای است.
- به جای پاشیدن پودر پسته در انتهای کارمیتوانید کل خرما را در پودرهای مختلف بغلطانید و هر کدام را با یک مغز پودرشده کاور کنید.
- اگرزمان کافی ندارید میتوانید در فریزر نیز قراردهید تا زودترآماده شود.
- حتماً 10 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.
- در رسپی از شکلات چیپسی استفاده شده؛ نوع شکلات انتخابی سلیقهای است.