0

هنر آشپزی را برای استفاده از پروتئین به کار بگیرید

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

هنر آشپزی را برای استفاده از پروتئین به کار بگیرید

هنر آشپزی را برای استفاده از پروتئین به کار بگیرید

 

گوشت یکی از منابع پروتئین می‌باشد که برای بدن ضروری است و استفاده از آن در روز بدن را سالم نگه می‌دارد. داشتن دستور آشپزی برای گوشت ، مخصوصاً گوشت گاو برای کدبانوهای ایرانی بسیار مهم است و البته تنوع در پختن گوشت نشانه هنر هر آشپزی خواهد بود. در ادامه شما را با طرز تهیه‌ای خوشمزه و جدید برای گوشت گاو آشنا می‌کینم.
 

چی لازم داريم:
600 گرم گوشت گاو بدون چربی
یک دسته پیازچه ، ریز خرد شده
یک تکه فلفل هالاپینیو تازه
یک چهارم فنجان آب
یک فنجان ماست ساده
300 گرم سوپ مرغ غلیظ شده
دو فنجان خرد شده پنیر موتزارلا
180 گرم چیپس ذرت

 

چطور بپزيم:
ابتا فر را در دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم.
در یک ماهیتابه بزرگ گوشت گاو، پیاز سبز، فلفل هالاپینیو را تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت گاو به رنگ قهوه‌ای تبدیل شود سپس آب را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا آب بجوشد و کمی از آن تبخیر شود و مایع غلیظی بدست آید.
ماست ، سوپ تغلیظ شده و پنیر را نیز در یک کاسه متوسط مخلوط کرده و مواد را درون ظرف پخت می‌ریزیم.
و به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا پنیر رنگش طلایی شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 2 تیر 1395  1:37 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها