0

توليد نفت ايران در آذر به 3.7 ميليون بشكه در روز رسيد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

توليد نفت ايران در آذر به 3.7 ميليون بشكه در روز رسيد

89/10/12 - 11:00
شماره:8910111525
نسخه چاپي ارسال به دوستان
بلومبرگ: با كاهش 25 هزار بشكه‌اي
توليد نفت ايران در آذر به 3.7 ميليون بشكه در روز رسيد

خبرگزاري فارس: بلومبرگ اعلام كرد توليد نفت ايران در ماه آذر با 25 هزار بشكه در روز كاهش به 3.7 ميليون بشكه در روز رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از بلومبرگ توليد نفت اوپك طي ماه دسامبر افزايش داشته و به بالاترين حد خود در چهار ماه اخير رسيده است .
افزايش توليد نفت نيجريه و عراق در اين مدت بيشترين تاثير را در رشد توليد نفت اوپك داشته است .
بر اساس اين گزارش توليد نفت اوپك در ماه دسامبر با 135 هزار بشكه افزايش به بيش از 29.185 ميليون بشكه در روز رسيده است . ميزان توليد نفت اوپك به غير از عراق نيز در اين مدت با 100 هزار بشكه افزايش به 26.8 ميليون بشكه در روز رسيده است كه اين رقم حدود 2 ميليون بشكه بيشتر از سهميه تعيين شده اوپك است .
بر اين اساس ميزان پايبندي اعضاي اوپك به سهميه هاي توليد تعيين شده از ابتداي ژانويه طي ماه دسامبر به 53 درصد رسيده است. اين رقم در ماه نوامبر به 56 درصد رسيده بود . قيمت نفت در ماه دسامبر بيش از 6.8 درصد رشد داشته است .
ميزان توليد نفت نيجريه در ماه دسامبر با 100 هزار بشكه رشد به بيش از 2.22 ميليون بشكه در روز رسيد كه اين بالاترين ركورد در چهار سال اخير است . توليد نفت نيجريه در ماه دسامبر 547 هزار بشكه بالاتر از سهميه هاي تعيين شده اوپك است . توليد نفت عراق سومين دارنده ذخاير بزرگ نفت جهان نيز در اين مدت با 35 هزار بشكه افزايش به 2.39 ميليون بشكه در روز رسيده است .
عبدالكريم اللعيبي وزير نفت جديد عراق اعلام كرد توليد نفت اين كشور در ماه دسامبر براي نخستين بار در 20 سال اخير به بيش از 2.6 ميليون بشكه در روز رسيده است . توليد نفت آنگولا نيز در اين مدت با 30 هزار بشكه كاهش به 1.7 ميليون بشكه در روز رسيده است . توليد نفت اين كشور نيز 183 هزار بشكه بالاتر از سهميه هاي اوپك است .
بر اساس اين گزارش توليد نفت ايران در ماه دسامبر با 25 هزار بشكه كاهش به 3.7 ميليون بشكه در روز رسيده است . بر اساس ادعاي بلومبرگ توليد نفت ايران نيز 364 هزار بشكه بيشتر از سهميه هاي تعيين شده از سوي اوپك بوده است .
توليد نفت عربستان نيز در اين مدت با 15 هزار بشكه افزايش به بيش از 8.25 ميليون بشكه رسيده است . اين رقم نيز 199 هزار بشكه بيشتر از سهميه هاي اوپك بوده است .

 
 
یک شنبه 12 دی 1389  11:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها