
مواد لازم
خربزه متوسط ۱ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
نشاسته ۴ قاشق غذاخوری
برگ نعناع ( در صورت تمایل میتوان آبلیمو و وانیل را جایگزین کرد) به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا خربزه را پوست کنده و آن را خرد کنید. سپس آن را درون مخلوطکن ریخته و دستگاه را روشن کنید. سپس شکر و نعناع و نشاسته را اضافه کرده و به خوبی آنها را با یکدیگر مخلوط کنید.
پس از آنکه مواد یکدستی به دست آمد، مخلوطکن را خاموش کرده، مواد را درون ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم. مواد را تا زمانی که به خوبی بپزد و مادهی غلیظی به دست آید، روی حرارت قرار دهید. پس از آن، درون ظرفهای مخصوص دسر، ریخته و پس از آنکه از گرمای آن کاسته شد، میل کنید.