پاسخ به:سخنان بزرگان درموردخنده
شگفت انگيزترين چيز، لبخند است.((كريستين بوبن))
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
زيباترين لبخندها همان است كه به ناگهان بر چهره اي خاموش و غمگين نقش مي بندد.((كريستين بوبن))
لبخند راستين، لبخند كسي است كه همه چيز را يافته است: ديگر حساب يا فريبي در كار نيست.((كريستين بوبن))
خردمندان گشادهرويند. انگار آرامش آنان ريشه در گشادهروييشان دارد يا گشادهروييشان برآمده از آرامش است. آنان ميتوانند ديگران را كه دچار پريشاني و نگراني هستند، به داشتن آرامش و لبخند زدن برانگيزند.((ادوارد هوگلند))
به همسرتان لبخند بزنيد، به شوهرتان لبخند بزنيد، به فرزندانتان لبخند بزنيد و به يكديگر لبخند بزنيد. مهم نيست كه به چه كسي لبخند ميزنيد، مهم اين است كه اين لبخندها به شما كمك خواهد كرد تا ميزان عشقتان را نسبت به يكديگر افزايش دهيد.((مادر ترزا))
شادمان بودن، آن هم زماني كه شرايط خوب است، كار چندان سخت و دشواري نيست؛ همه در اين شرايط ميتوانند شادمان باشند و لبخند بزنند.((آنتوني رابينز))
انسانهاي خوشبخت و شادمان، كساني هستند كه اين شايستگي و توانايي را دارند كه از تماشاي يك لبخند زيبا، شاد شوند و احساس خوشبختي كنند.((آنتوني رابينز))
با گشادهرويي و لبخند است كه ميتوانيد همدلي و همدردي ديگران را جلب كنيد.((استيو چندلر))
آن كه بر فراز بلندترين كوه رفته باشد، خنده مي زند بر همه نمايش هاي غمناك و واقعيت هاي غمناك.((نيچه))
دلسوزي، خنده بر لب پوينده ي راه شناخت مي نشاند، درست مانند دستاني ظريف كه به بدن غولها مي خورد.((نيچه))
خنده يعني ديدن درون چيزها.((نيچه))
هرگاه اين جانور ظريف، انسان، خوش اخلاقي خود را از دست بدهد مي گويند كه او جدي شده است و هرگاه كه انديشه را با خنده و شادي تلفيق كند مي گويند اين انديشه بي ارزش است.((نيچه))
حرف كساني كه مي گويند عشق به دور از خودخواهي است خنده دار است؛ زيرا همه چيز طبق خواست قدرت ما است.((نيچه))
اين تاج مرد خندان، اين تاج گل سرخ را من خود بر سر نهادم. من خود خنده ي خويش را مقدس خواندم. بهر چنين كاري هيچ كس ديگر را امروز چندان كه بايد نيرومند نيافته ام.((نيچه))
عشق، خطري است در كمين تنهاترين كس، عشق به هر چيزي كه زنده باشد و بس! براستي؛ خنده آور است جنون و فروتني من در عشق!((نيچه))