0

دسر شاتوت خامه‌ای

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

دسر شاتوت خامه‌ای

 

دسر شاتوت خامه‌ای

 

دسر شاتوت خامه‌ای

 

مواد لازم جهت تهیه‌ی دسر

آرد ذرت ۲ قاشق سوپ‌خوری

نشاسته‌ی ذرت ۱/۲ قاشق سوپ‌خوری

آب ۱/۲ پیمانه

شکر ۴ قاشق سوپ‌خوری

خامه‌ی صبحانه ۱/۲ پیمانه

پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری

 

مواد لازم جهت تهیه‌ی سس دسر

شاتوت ۱ پیمانه

شیر ۳ پیمانه

نشاسته‌ی ذرت ۱ ق سوپ‌خوری

شکر ۳ قاشق سوپ‌خوری

 

طرز تهیه‌ی دسر

 

درون ظرفی مناسب، شکر، آرد و نشاسته‌ی ذرت را ریخته و آن‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس شیر را نیز اضافه کرده و تا زمانی که مخلوط یکدستی به دست آید به هم زدن ادامه دهید. اکنون ظرف را روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب آن‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید تا مخلوط غلیظی به دست آید. در این مرحله آن را از روی حرارت برداشته و وانیل و خامه را نیز به آن اضافه کنید. سعی کنید مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

 

در این مرحله ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن‌ماری آن را حل کنید. سپس ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کرده و آن‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید تا ماده‌ی یکدستی آماده شود. حال مواد حاصل را درون یخچال قرار دهید.

 

طرز تهیه‌ی سس دسر

شاشوت‌ها را درون غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید تا پوره‌ای غلیظ به دست آید. شکر و نشاسته‌ی ذرت را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. سس آماده‌ی مصرف است.

 

پس از آماده‌سازی سس دسر، مقداری از دسر بسته شده را در ظرف‌های مخصوص ریخته و روی آن را با مقداری از سسی که آماده‌ کرده‌اید، بپوشانید. چند عدد شاتوت را نیز روی آن قرار داده و دوباره از دسر روی مواد بریزید و با سس و تکه‌های شاتوت، تزئین کنید. سپس ظروف پرشده از دسر شاتوت را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود. دسر آماده‌ی سرو است.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 27 خرداد 1395  10:59 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها