

مواد لازم جهت تهیهی دسر
آرد ذرت ۲ قاشق سوپخوری
نشاستهی ذرت ۱/۲ قاشق سوپخوری
آب ۱/۲ پیمانه
شکر ۴ قاشق سوپخوری
خامهی صبحانه ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری
مواد لازم جهت تهیهی سس دسر
شاتوت ۱ پیمانه
شیر ۳ پیمانه
نشاستهی ذرت ۱ ق سوپخوری
شکر ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیهی دسر
درون ظرفی مناسب، شکر، آرد و نشاستهی ذرت را ریخته و آنها را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس شیر را نیز اضافه کرده و تا زمانی که مخلوط یکدستی به دست آید به هم زدن ادامه دهید. اکنون ظرف را روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب آنها را با یکدیگر مخلوط کنید تا مخلوط غلیظی به دست آید. در این مرحله آن را از روی حرارت برداشته و وانیل و خامه را نیز به آن اضافه کنید. سعی کنید مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
در این مرحله ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بنماری آن را حل کنید. سپس ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کرده و آنها را با یکدیگر مخلوط کنید تا مادهی یکدستی آماده شود. حال مواد حاصل را درون یخچال قرار دهید.
طرز تهیهی سس دسر
شاشوتها را درون غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید تا پورهای غلیظ به دست آید. شکر و نشاستهی ذرت را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. سس آمادهی مصرف است.
پس از آمادهسازی سس دسر، مقداری از دسر بسته شده را در ظرفهای مخصوص ریخته و روی آن را با مقداری از سسی که آماده کردهاید، بپوشانید. چند عدد شاتوت را نیز روی آن قرار داده و دوباره از دسر روی مواد بریزید و با سس و تکههای شاتوت، تزئین کنید. سپس ظروف پرشده از دسر شاتوت را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود. دسر آمادهی سرو است.