0

کیمچی کره ای

arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

کیمچی کره ای

مواد لازم جهت تهیه کیمچی برای 2 نفر
مواد لازم  مقدار  واحد  توضیحات
کاهو چینی  2  عدد  
ترب سفید  1  عدد  رنده درشت یا خلال کبریتی
پیاز  2  عدد  کوچک خلال
پیازچه  4  عدد  خلال ( اگر خیلی ریز هستند ..حلقه حلقه )
فلفل سیاه  1  قاشق غذا خوری  ( این سالاد باید خیلی تند باشد ولی شما میتوانید میزان فلفل را کم کنید )
سیر  5  عدد  ( من اصلا نمیریزم ...میل شماست )
هویج  3  عدد  خلال کبریتی
زنجبیل  2  قاشق چای خوری  
سس سویا  1  پیمانه  
روغن زیتون  2  قاشق غذا خوری  
آبلیمو  3  قاشق غذا خوری  
طرز تهیه : کیمچی

کیمچی ....محبوب خانم سوسانو 
.
.
.
کیمچی مهمترین خوردنی در کره جنوبی است .کیمچی در کنار تمامی غذاها و در همه فصول باید باشد .کره ای ها انرا در کوزه درست میکردند ولی حالا یک یخچال جداگانه برای اینکار دارند زیرا بخاطر سیر خیلی بو دارد .این خوردنی را حتی فضانورد کره ای هم با خود به فضا برد که خدای ناکرده بدون کیمچی نماند.
بعد از اینکه چندین دستور عمل را امتحان کردم به این نتیجه رسیدم که بعضی از مواد درون این خوراکی به مزاج ما سازگار نیست به همین دلیل انرا با ذائقه ایرانی ها عوض کردم ...این خوراکی جای سالاد و ترشی را همزمان با هم میگیرد ولی برای کره ای ها غذا حساب میشود چون داخل ان صدف و ماهی خشک میریزند .

کاهو ها را خرد کنید نه درشت و نه ریز ..آنها را در یک ظرف پر از آبسرد ریخته و 3 قاشق غذاخوری نمک زده و خوب هم بزنید ..این مخلوط باید 5 ساعت در آب بماند. سپس کاهوها را با آب ولرم میشوییم.

فلفل قرمز و روغن زیتون و سس سویا و زنجبیل و آبلیمو را مخلوط میکنیم و در یک کاسه بزرگ کاهوها و سیر و پیاز و پیازچه و هویج و ترب را ریخته و مایه سس را روی ان میریزیم و حسابی مخلوط میکنیم.

آنرا در شیشه ریخته و به مدت 2 الی 3 روز در یخچال میگذاریم.

کیمچی آماده است... میل کنید.

یک شنبه 23 خرداد 1395  2:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

پاسخ به: کیمچی کره ای

پاسخ به: کیمچی کره ای

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

یک شنبه 23 خرداد 1395  2:13 PM