0

رولت حلوا

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

رولت حلوا

رولت حلوا

 

مواد لازم   ‌
آرد سفید  - دو  لیوان
روغن مایع -  یک ونیم  لیوان
شکر-   یک ونیم  لیوان
آب -  دو  لیوان
گلاب  - نصف  لیوان
زعفران دم کرده غلیظ  - به مقدار لازم
پودر هل  - یک  قاشق چای خوری
نان ویفر یا نان میکادو  - یک  بسته


طرز تهیه
قبل از هرچیز آرد را الک کنید و در تابه ای کاملا خشک روی حرارت بگذارید. آرد باید کاملا تفت بخورد و تغییر رنگ بدهد.(  حرارت زیاد نباشد ودائما آن را هم بزنید تا نسوزد .)
در حین این که آرد را تفت می دهید باید آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شهد غلیظ شود .
بعد از به جوش آمدن آب، باید باز هم روی حرارت بماند تا قوام پیدا کند و مهم تر این که باید شهد داغ در حلوا استفاده شود.
وقتی که تمام آرد با روغن مخلوط و کمی نرم شد نشان دهنده این است که روغن حلوا کافی است.
در این مرحله محلول زعفران و گلاب و پودر هل را به شهد اضافه کنید. آرد را از روی حرارت بردارید و شهد را در آن بریزید و هم بزنید.
آنقدر هم بزنید تا کاملا یک دست شود.شهد را یک باره اضافه نکنید .
نکته این است که حلوا بهتر است مقدار خیلی کمی شل تر از حالت معمولی باشد تا راحت تر روی نان پخش شود.
حلوا را همان طور که داغ است روی نان میکادو بریزید.
حدود دو سانتی متر از انتهای نان را حلوا پهن نکنید تا وقتی که رول می کنید حلوا بیرون نریزد.
حلوا را روی نان پهن کنید و چند ثانیه زمان بدهید  تا نان نرم شود و سپس رول کنید .
رول حلوا را در کاغذ روغنی قرار دهید و 2 ساعت در دمای محیط استراحت دهید وسپس برش بزنید .

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 20 خرداد 1395  11:14 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رولت حلوا

 

سلام

ممنون از شما

البته میشه با اسپری یه کم آب روی نان ها پاشید تا نرم شوند.

 

یک شنبه 23 خرداد 1395  10:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها