
مواد لازم
آرد سفید - دو لیوان
روغن مایع - یک ونیم لیوان
شکر- یک ونیم لیوان
آب - دو لیوان
گلاب - نصف لیوان
زعفران دم کرده غلیظ - به مقدار لازم
پودر هل - یک قاشق چای خوری
نان ویفر یا نان میکادو - یک بسته
طرز تهیه
قبل از هرچیز آرد را الک کنید و در تابه ای کاملا خشک روی حرارت بگذارید. آرد باید کاملا تفت بخورد و تغییر رنگ بدهد.( حرارت زیاد نباشد ودائما آن را هم بزنید تا نسوزد .)
در حین این که آرد را تفت می دهید باید آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شهد غلیظ شود .
بعد از به جوش آمدن آب، باید باز هم روی حرارت بماند تا قوام پیدا کند و مهم تر این که باید شهد داغ در حلوا استفاده شود.
وقتی که تمام آرد با روغن مخلوط و کمی نرم شد نشان دهنده این است که روغن حلوا کافی است.
در این مرحله محلول زعفران و گلاب و پودر هل را به شهد اضافه کنید. آرد را از روی حرارت بردارید و شهد را در آن بریزید و هم بزنید.
آنقدر هم بزنید تا کاملا یک دست شود.شهد را یک باره اضافه نکنید .
نکته این است که حلوا بهتر است مقدار خیلی کمی شل تر از حالت معمولی باشد تا راحت تر روی نان پخش شود.
حلوا را همان طور که داغ است روی نان میکادو بریزید.
حدود دو سانتی متر از انتهای نان را حلوا پهن نکنید تا وقتی که رول می کنید حلوا بیرون نریزد.
حلوا را روی نان پهن کنید و چند ثانیه زمان بدهید تا نان نرم شود و سپس رول کنید .
رول حلوا را در کاغذ روغنی قرار دهید و 2 ساعت در دمای محیط استراحت دهید وسپس برش بزنید .