از حدود 2 سال قبل متوجه حضور نیلوفر در کلاس های عرفان شدم و از همان زمان وی در کانال های مختلف تلگرامی عضو شده بود؛ زمانی که مطمئن شدم همسر و پسرم در خواب هستند، به آشپزخانه رفتم و چاقویی را برداشتم و بالای سر همسرم حاضر شدم . . .
به گزارش تسنیم ساعت 6 بامداد روزگذشته پسر جوانی با اورژانس تماس گرفت و اظهار داشت مادرش نیلوفر با ضربات چاقو مجروح شده و نیاز به کمک دارد، دقایقی بعد مأموران اورژانس او را در حالی که غرق در خون بود، به بیمارستان هفت تیر منتقل کردند اما وی به دلیل شدت جراحات، جان خود را از دست داد. دقایقی از قتل نیلوفر نگذشته بود که شوهر 50 ساله وی در کلانتری نازیآباد حاضر شد و خودش را عامل این جنایت معرفی کرد؛ و مدعی شد که سابقه بستری در بیمارستان را دارد و از بیماری اعصاب و روان رنج میبرد به همین دلیل وی به دستور بازپرس امور جنایی تهران به کارشناسان پزشکی قانونی معرفی شد اما در بررسی اولیه جنون وی محرز نشد.
پیش از ظهرروزگذشته شوهر نیلوفر به دادسرای امور جنایی تهران منتقل شد و درباره علت و نحوه قتل همسرش به بازپرس گفت: نیلوفر دخترخاله ام بود، دو پسر و یک دختر دارم که فقط یکی از پسرانم مجرد و ازدواج نکرده است، خودم نیز بازنشسته آموزش و پرورش هستم؛ از حدود دو سال قبل متوجه حضور نیلوفر در کلاس های عرفان شدم و از همان زمان وی در کانال های مختلف تلگرامی عضو شده بود و چت میکرد، شبها داخل اتاق میرفت و تا دیروقت در تلگرام بود؛ من نیلوفر را دوست داشتم اما او با من بدرفتاری میکرد و قصد داشت طلاق بگیرد. سه شنبه زمانی که به خانه آمدم، پسرم در منزل اما نیلوفر خارج از خانه بود، پسرم ساعت 7 بعدازظهر از خانه خارج شد و به محل کارش رفت، حدود ساعت 10 شب نیلوفر به خانه آمد و باز به اتاق رفت و تا نزدیک ساعت3 صبح مشغول چت کردن بود تا این که پسرم حوالی ساعت3 بامداد به خانه برگشت و به اتاقش رفت و خوابید، نیلوفر نیز سرانجام خوابید به طوری که حدود 5:30 بامداد متوجه شدم هر دوی آنها خواب هستند.
شوهر نیلوفر لحظات وقوع قتل همسرش را این گونه شرح داد: زمانی که مطمئن شدم نیلوفر و پسرم در خواب هستند، به آشپزخانه رفتم و چاقویی را برداشتم، بالای سر همسرم حاضر شدم و با چاقو ضربه ای به قلبش زدم که وی جیغ و داد کشید و پسرم از خواب بلند شد در این حین با چاقو چند ضربه دیگر به دست و شکم نیلوفر زدم و از خانه بیرون رفتم، در کوچه منتظر بودم تا اورژانس برسد که بعد از انتقال همسرم به بیمارستان به کلانتری رفتم و خودم را معرفی کردم.
پس از اعتراف شوهر نیلوفر به قتل، وی به دستور قاضی احمد بیگی؛ بازپرس ویژه قتل پایتخت دستگیر شد و برای ادامه تحقیقات در اختیار مأموران اداره آگاهی قرار گرفت.