0

رمضان زاده: احمدی نژاد دیگر جرات ورود در عرصه انتخابات را ندارد

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

مهم ترین رقیب روحانی برای سال ۹۶ را تیم اقتصادی دولت می دانم

سخنگوی دولت اصلاحات با بیان این که نه تنها من بلکه بسیاری از سیاسیون بر این تحلیل هستند که روحانی در دوره بعد هم رئیس جمهور ایران خواهد بود اظهار کرد: شخصاً معتقدم که احمدی‌نژاد دیگر جرات ورود به عرصه انتخابات را ندارد . به گزارش ایلنا عبدا... رمضان‌زاده  در عین حال با بیان این که البته از آمدن وی در عرصه رقابت استقبال می‌کنم گفت: بالاخره او تا به امروز پاسخ گوی تخلفات خود و دولت‌های نهم و دهم نبوده است و با نامزدی انتخابات امکان این پاسخگویی فراهم خواهد شد و این بهترین فرصت برای ملت است که دیگر از چنین افرادی رودست نخورند.

رمضان زاده با اشاره به این که مهم‌ترین رقیب روحانی برای سال ۹۶ را  تیم اقتصادی دولت می دانم چرا که در بسیاری از موارد به ضرر روحانی عمل کرده است، افزود: سیاست‌های اقتصادی دولت درست است، اما تیم اجرایی مناسبی برای اجرای این سیاست‌ها در دولت نیست.وی درباره ترکیب هیئت رئیسه مجلس دهم افزود: من معتقدم این بهترین ترکیب هیئت رئیسه بعد از مجلس ششم بود و کاملا قابل دفاع است به نظرم بهترین وضعیت هیئت رئیسه ترکیب فعلی است.

رمضان‌زاده تاکید کرد: به نظر من شان عارف و سوابق او اقتضا می‌کند که در مرکز پژوهش‌های مجلس قبول مسئولیت کند. 

محمدرضا خاتمی: کاندیدای اصلی اصلاح طلبان، اعتدالیون و اصولگرایان معتدل شخص روحانی است 
همچنین نایب رئیس مجلس ششم  در خصوص انتخابات آینده ریاست جمهوری گفت: مطمئنم در انتخابات آینده، کاندیدای اصلی اصلاح طلبان، اعتدالیون و اصولگرایان معتدل شخص آقای روحانی خواهد بود. امیدوار هم هستم در یک سال باقی مانده با هماهنگی بیشتر، دولت به موفقیت های بیشتری دست پیدا کند. در دور دوم هم شاهد باشیم آقای روحانی با دولتی بسیار قوی تر و پشتوانه مردمی بیشتر برنامه های خود را پیش ببرد. محمد رضا خاتمی در گفت وگو با ایرنا درباره برنامه مخالفان دولت در انتخابات آینده گفت: شک ندارم همه مخالفان، همت خود را بسیج می کنند تا اولا برنامه های روحانی را به شکست بکشانند، ثانیا روحانی را از نامزد شدن در دور بعد ناامید کنند، ثالثا بین طرفداران روحانی و خود ایشان شکاف و افتراق ایجاد کنند.

از حق نامزدی احمدی نژاد در سال 96 دفاع می‌کنم
نایب رئیس مجلس ششم در پاسخ به سوال دیگری درخصوص احتمال حضور احمدی نژاد در انتخابات 96 گفت: اعتقاد دارم وزن افراد در داخل کشور باید با رای مردم مشخص شود. اگر مانع از این کار شویم تا ابد فریاد این افراد گوش فلک را کر می کند که اگر من می آمدم چنین و چنان می کردم. درباره آقای احمدی نژاد هم بنده از حق نامزدی ایشان دفاع می کنم. ما معتقد به رقابت گفتمان ها و سلیقه های مختلف در انتخابات هستیم. اگر آقای احمدی نژاد محکومیت قضایی ندارد و استعلامش از مراجع 4 گانه مشکلی ندارد حتما باید امکان ورود به انتخابات را پیدا کند. وی افزود: اما اگر بهانه ما این باشد که چون در زمان دولت وی، مملکت دچار آسیب شده پس دیگر حق نامزد شدن ندارد، حرف درستی نزده ایم. این را باید مردم تشخیص دهند. مردم باید با رای خود دیگر اجازه خراب کردن کشور را به کسی ندهند. خاتمی در عین حال تأکید کرد: اگر احمدی نژاد بار دیگر نامزد شود هیچ اصولگرایی دیگر پشت وی نخواهد بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 20 خرداد 1395  9:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها