
مواد لازم
شکر دو و نیم پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
شیر ۱ قاشق غذاخوری
عصارهی بادام ۱/۲ قاشق چایخوری
چیپس شکلاتی ۲ پیمانه
روغن تردکنندهی شیرینی ۲ قاشق غذاخوری
مربای گیلاس ۲۵۰ گرم.
طرز تهیه
درون مخلوطکن شکر، کره و شیر را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس از مواد به دست آمده، توپهای کوچکی به اندازهی گردو یا فندق (اندازهی توپها باید بزرگتر از گیلاسها باشد)، تهیه کرده و با کمک انگشتان دستتان، سطح آنها را فشار داده و صاف کنید. آنها را دورتادور گیلاسها کشیده و حالت دهید. سپس سینی را برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. گیلاسهای فوق را از ساقه گرفته و در سینی قرار دهید. روی سینی را پوشانده و به مدت زمان ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.
در این مرحله چیپسهای شکلاتی را با کمک روش بنماری ذوب کنید. سپس میوهها را از یخچال خارج کرده و به کمک ساقه، آنها درون شکلات برده و بیرون آورید. دوباره آنها را درون یخچال قرار داده تا خود را بگیرند. گیلاسهای شکلاتی آمادهی مصرف است.