راننده یک ارابه شیطانی که زن جوانی را به بهانه مسافر کشی سوار کرده بود ،وقتی دید طعمهاش از خودرو بیرون پرید پا را روی پدال گاز فشرد تا از محل متواری شود که با فداکاری شهروند مشهدی دستگیر شد.
به گزارش خراسان ،صبح روز گذشته شهروند مشهدی وقتی می بیند که زن جوانی خودش را از یک خودروی در حال حرکت به بیرون پرتاب می کند با موتور سیکلت جلوی خودرو می پیچد و خودرو را متوقف می کند. زن جوان روز گذشته با حضور در شعبه 213 دادسرای مشهد مدعی شد : در حوالی چهارراه گاز به عنوان مسافر سوار خودروی پراید شدم تا به چهارراه سیلو بروم . در نزدیکی مقصد راننده به یک باره تغییر مسیر داد و داخل یکی از خیابان های فرعی پیچید .من هم که ترسیده بودم از راننده خواستم تا خودرو را متوقف کند که گوشش بدهکار نبود و سرعت خودرو را بیشتر کرد .
زن جوان ادامه داد : وقتی دیدم هرچه اصرار می کنم راننده خودروی پراید توجهی نمی کند در خودرو را باز کردم و خودم را به بیرون پرت کردم .وقتی روی زمین افتادم و به گوشه ای پرت شدم فقط دیدم که یک موتور سوار جلوی خودرو پیچید و اورامتوقف کرد و بعد از آن از هوش رفتم . متهم روز گذشته پس از آن که به شعبه 213 دادسرای مشهد منتقل و توسط بازپرس علیزاده تفهیم اتهام شد راهی زندان شد و با دستور مقام قضایی تحقیقات ادامه دارد .