0

تکنیک های موفقیت 3(دکتر شاهین فرهنگ)

alimoradis
alimoradis
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 7040

تکنیک های موفقیت 3(دکتر شاهین فرهنگ)

عبارات تاکیدی => نفوذ به ضمیر ناخودآگاه

عبارات تاکیدی راهی است برای نفوذ ما به ضمیر ناخوداگاه. برای اینکه در مسیر موفقیت و تحول قدم بگذاریم نیاز به ابزار داریم. و یکی از ابزارهای موفقیت تکرار عبارات تاکیدی است.

البته باید بدانید که به محض شرط کردن و تصمیم گرفتن برای تحول  مقاومت ها شروع میشوند ...همه چیز بر عکس می شود و این یعنی مسیر درست است . ولی باید این شرط را هرروز تکرار کرد تا مقاومت ها ار بین برود. دلسرد نشویم. کائنات با کسی که شعار می دهد همسو نمیباشد . با کسی که عزمش جزم است کنار می آید. مطمئن باشید که به نتیجه میرسید فقط با ادامه دادن و پشتکار.........

زندگی امروز ما بر اساس فکرها و باورهای قبلی ماست و آینده ما هم بر اساس باورهای اکنون شکل خواهد گرفت.

پس درست فکر کنیم ؛ درست حرف بزنیم؛ درست زندگی کنیم

بلا ناشی از ان است که از ان صحبت می کنیم (پیامبر اکرم)

با روش تلیقین به نفس (تکرار جملات مثبت و عبارات تاکیدی مثبت) ضمیر ناخودآگاه خود را گول بزنیم تا به خواسته هایمان برسیم

شرایط عبارت تاکیدی: این عبارات باید دارای ویژگی هایی باشد وگرنه درست نیست و خاصیتی ندارد

۱) این عبارات باید در حال دستیابی و به عینیت رسیدن باشند: زیرا ضمیر ناخدآگاه فقط داده های منطقی را می پذیرد

مثال:

من روز به روز دارم خوشبخت تر میشوم

من روز به روز دارم شادتر میشوم

من روز به روز دارم موفق تر میشوم

۲) باید عبارات تاکیدی را باور کنی

نبرد های زندگی همیشه به نفع قوی ترین ها و سریع ترین ها نیست بلکه برد با کسی است که به ان باور و ایمان دارد. (ناپلئون)

گفتن جملات مثبت بدون باور خاصیتی ندارد.

با یقین می شود به نهایت خواسته رسید (امام علی)

چگونه باور کنم که به خواسته هایم می رسم؟  پاسخ این است

چگونه باور کردی که نمی شود؟ چگونه تو عکس آن را باور کردی؟ فقط از روزی که به دنیا آمدیم با افراد ضعیف و منفی بزرگ شدیم....قابلیت هایمان را از دست دادیم.

خواستن یک چیز با تمام وجود لازم است ولی کافی نیست ؛  علاوه بر آن باید "معتقد بود" که آن را به دست خواهیم آورد....

خواستن همراه با .......باور .......ایمان.......اعتقاد

۳) حتی الامکان عبارات تاکیدی ما باید کوتاه و ساده باشد. که بتوان ان را دائما تکرار کرد و تکرار کرد

عباراتمان باید برایمان برانگیزاننده باشد. باید در ما احساس ایجاد کند. احساس شوق ؛ احساس کیف ؛ احساس ذوق و هیجان .عباراتمان باید زمانی بیان شود که ما احساس امنیت و آرامش داریم. موقع جنگ و دعوا و نا آرامی  و عصبانیت فایده ای ندارد.

۴) عبارات تاکیدی پیرامون هر موضوع تا رسیدن به نتیجه باید ثابت باشد. یعنی نباید جملات را دائم عوض کرد

۵) در اول هر عبارت باید عباراتی شبیه به این را گفت: به لطف الهی ؛ به کمک خدا ؛ به خواست خدا و ...

یادمون باشه به فرموده پیامبر اکرم:

گفتار نیک باعث افزایش روزی ؛ عمر و سلامتی  می شود. 

شنبه 11 دی 1389  10:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها