
مواد لازم
آب هندوانه ۲ پیمانه
نشاستهی ذرت ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۳/۴ پیمانه
چوب دارچین کوچک ۱ عدد
اسانس وانیل چند قطره
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه
هندوانه را درون مخلوطکن ریخته و به خوبی آن را میکس کنید. سپس از صافی با سوراخهای بسیار ریز عبور داده تا آب یکدستی به دست آید. درون ظرفی دیگر پودر نشاستهی ذرت را با مقداری از آب هندوانه ترکیب کرده و به خوبی با یکدیگر حل کنید. سپس آن را با مابقی آب هندوانه مخلوط کنید. شکر، چوب دارچین و اسانس وانیل را نیز به آنها اضافه کرده و ترکیب به دست آمده را روی حرارت متوسط قرار دهید. به مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس چوبهای دارچین را از آن خارج کرده و مایع حاصل را درون لیوان یا ظروف مورد نظر بریزید. لیوانها را درون یخچال بگذارید. ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا دسر خود را بگیرد. پس از گذشت زمان ذکر شده، دسرها را با پودر پسته تزئین کنید. دسر هندوانه آماده است.