پاسخ به:سخنان بزرگان در مورد استعداد
عشق، نیرومند ترین سپاه است، زیرا در یک لحظه بر قلب و مغز و جسم حمله می کند.((فرانسوا ولتر))
ذهن به هر حال خالی نمی ماند؛ آن را با افکار مثبت پر کنید تا پریشانی و نگرانی در آن جای نگیرد.((برایان تریسی))
من اگر تسلیم می شدم، افرادی که به من متکی بودند از گرسنگی می مردند. تصویر این افراد جدی و تهیدست همیشه در ذهنم رژه می رفت.((هوندا))
هرگز نباید حتی در بدترین و نکبت بارترین شرایط، قابلیت های بازسازی جسم و ذهن را دست کم گرفت. نیروی حیات، ناشناخته ترین نیروی جهان است.((کازینز))
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که متاسفانه بیشتر از یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم.((ویلیام جیمز))
پریشان نمودن اوضاع مستلزم هوشمندی نیست، اما ایجاد نظم و تعادل به نیروی عقل وابسته است.((منتسکیو))
مطالعه برای ذهن، ورزش است برای جسم.((لانگ فلو))
هر آنچه آدمی به گونه ای ژرف، احساس، یا به روشنی مجسم کند، بر ذهن نیمه هشیار اثر می گذارد و مو به مو در صحنه ی زندگی پدیدار می شود.((فلورانس اسکاول شین))
احساس، نیروی برانگیزنده ذهن است.((برایان تریسی))
بسیاری از اشخاص اگر چیزی را از زبان دیگران بشنوند، بهتر و روشن تر در ذهنشان می ماند، تا اینکه در کتاب بخوانند یا خود به آن فکر کنند.((لورد آویبوری))
بدبختی، هوش سرشار را نمایان می کند و خوشبختی، آن را می پوشاند.((هوراس))
باید عواملی را که در شما روحیات منفی ایجاد می کند از محیط خود بزدایید و به جای آنها عوامل مثبت را در ذهن خود و دیگران جای دهید.((آنتونی رابینز))
اگر محدودیتی وجود دارد در ذهن ماست نه در دنیای خارج.((برایان تریسی))
زیبایی، در روان و هوش آدمی تأثیر میگذارد و احساس لذت و همت به وجود میآورد.((میکل آنژ))
انسان، با مغز نقاشی میکند نه با دست. هر که اندیشههایش گرفتار مسایل دیگر باشد، کارش رسوایی به بار میآورد.((میکل آنژ))