به گزارش خبرنگار مهر در فیروزکوه، نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه ظهر شنبه در نشستی که با حضور رئیس اداره کل تربیت بدنی استان تهران، فرماندار فیروزکوه، دیگر مسئولان محلی و جمعی از ورزشکاران این شهرستان برگزار شد طی سخنانی خاطرنشان کرد: علم و عمل می بایست در کنار یکدیگر موجبات رشد و تعالی انسان را فراهم آورند.
شاهرخ رامین با نام بردن از اسطوره های تاریخی ورزش ایران عنوان کرد: تاریخ ایران مملو از ورزشکاران و قهرمانانی نام آور است اما ورزشکارانی در اذهان مردم تصویری جاودانه از خود بر جای گذاشتند که جوانمردی، خزوع، زندگی در میان مردم و پرداختن به جنبه های پاک انسانی را سرلوحه کار خود قرار داده اند که مرحوم تختی و پوریای ولی از جمله این پهلوانان محسوب می شوند.
لزوم گسترش ورزش تیراندازی در میان بانوان
این مسئول با تاکید بر لزوم گنجاندن ورزش در برنامه روزانه بانوان گفت: بانوان تمامی نقاط کشور و البته دو شهرستان دماوند و فیروزکوه می بایست با انجام ورزش و گسترش آن در فرهنگ خانواده و فرزندان، جامعه ای سلامت را برای ورود به فردای این مرز و بوم آماده سازند.
وی ادامه داد: از جمله ورزشهایی که می توان ضمن حفظ فرهنگ و شئونات اسلامی به کسب مدالهای رنگارنگ در رقابتهای متعدد بین المللی توسط بانوان دل بست، رشته های مختلف تیراندازی است.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه افزود: از این رو می بایست با مساعدت مسئولان اداره کل تربیت بدنی استان تهران تمهیداتی پیرامون راه اندازی این رشته ورزشی برای بانوان دماوند و فیروزکوه اندیشیده و اجرایی گردد.
ضرورت بازنگری در نرخهای پرداختی ورزشکاران فیروزکوهی
فرماندار فیروزکوه نیز در ادامه نشست فوق با اشاره به نیازهای ورزشی این شهرستان عنوان کرد: احداث مرکزی تحت عنوان سالن ورزشی شطرنج برای توسعه این ورزش و استقرار هیئتهای ورزشی دیگر، تکمیل سالن ورزشی روستای "حصار بن" و احداث سالنهای ورزشی در مناطق روستایی پرجمعیت فیروزکوه از خواسته های بحق مردم این شهرستان شمرده می شود.
سعید افشارنادری در خصوص شرایط ویژه شهرستان فیروزکوه خاطرنشان کرد: دوری فیروزکوه از پایتخت، طولانی بودن دوره سرما و بوجود آمدن خلعی نسبتا طولانی بین فصل کار و دوره یخبندان شرایطی ویژه را برای مناطق روستایی این شهرستان رقم زده است از این رو می بایست تمهیداتی اساسی برای نواحی یاد شده اندیشیده و اجرایی شود.
این مسئول بیان اینکه بسیاری از اماکن ورزشی فیروزکوه از داشتن تجهیزات مناسب محرومند، افزود: تجهیز اماکن ورزشی فیروزکوه از دیگر خواسته های مردم این شهرستان قلمداد می شود چراکه بسیاری از سالنهای احداثی فاقد امکانات مناسب جهت انجام فعالیتهای ورزشی هستند.
وی یکسان نگری در نرخهای پرداختی جهت استفاده از امکانات ورزشی را کارکردی به زیان ورزش فیروزکوه خواند و گفت: یکسان نگری در هزینه های پرداختی از سوی پایتخت نشینان و در عین حال پرداخت هزینه هایی با نرخهای مشابه در فیروزکوه با توجه به وضعیت درآمدی اهالی شهرستان به زیان ورزش این خطه خواهد بود.
وی ادامه داد: علاوه بر این اعطای سالنهای ورزشی در عوض بخش خصوصی به هیئتهای مستقر در منطقه می تواند مزایایی نظیر کاهش نرخ استفاده از این اماکن، قوت گرفتن بنیه مالی هیئتهای ورزشی و توسعه فرهنگ ورزش در میان اقشار مختلف شهرستان فیروزکوه را به دنبال داشته باشد.
سالن ورزشی بانوان فیروزکوه در اختیار آقایان!
افشارنادری پیرامون امکانات ورزشی بانوان فیروزکوه خاطرنشان کرد: متاسفانه تنها سالنی که به نام بانوان فیروزکوه در این شهرستان احداث شد عملا در اختیار این قشر قرار ندارد که امیدوارم این مهم از سوی مسئولان امر به طور جدی دنبال و متعاقبا حل و فصل شود.
سرانه های ورزشی فیروزکوه بالاتر از دیگر شهرستانهای تهران
رئیس اداره کل تربیت بدنی استان تهران ضمن مناسب خواندن سرانه های ورزشی فیروزکوه خاطرنشان کرد: فیروزکوه در قیاس با دیگر شهرستانهای استان تهران از میزان سرانه های ورزشی بالاتری برخوردار است.
سیدرضا افتخاری ادامه داد: به همین جهت می بایست از این پس کارکردهای ورزشی فیروزکوه به سمت و سوی افزایش توان نرم افزاری و مدیریتی مناسب در بهره برداری از امکانات موجود سوق داده شود.
این مسئول پیرامون طرحهای ورزشی شهرستان فیروکوه اظهار داشت: از جمله طرحهای ورزشی شهرستان فیروزکوه می توان به آغاز احداث ساختمان اداری تربیت بدنی فیروکوه در سال 90، ساخت سکوهای تماشگران زمین فوتبال توسط پیمانکاران بومی و اداره تربیت بدنی شهرستان و تکمیل و بهره برداری هر چه سریعتر از سالن ورزشی روستای حصاربن اشاره کرد.
وی ادامه داد: اما احداث سالنهای ورزشی مناطق روستایی فیروزکوه در قالب پروژه های ملی دیده شده که اجرای عملیاتی آنها مستلزم تخصیص اعتبارات دولتی است همچنین تجهیز سالنهای موجود در سطح شهرستان نیز بزودی و با توزیع برخی اقلام ورزشی آغاز خواهد شد.
افتخاری در پایان این نشست افزود: در سایه تلاشهای دکتر شاهرخ رامین نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه می توان آینده ورزشی پررونقی را برای شهرستان فیروزکوه متصور شد.
شهرستان فیروزکوه در منتهی الیه شمالشرق استان تهران و در طول و عرض جغرافیایی 52:46 و 35:28 واقع است.
این شهرستان از شمال و شرق به استان مازندران، از جنوب و جنوب شرقی به استان سمنان و از غرب به شهرستان دماوند محدود می گردد و بر اساس اطلاعات سرشماری سال 1385 جمعیت این شهرستان 39 هزار و 284 نفر بوده است که 15 هزار و 124 نفر ساکن مناطق روستایی و 24 هزار و160 نفر دیگر ساکن مناطق شهری بوده اند.