0

نظرآيت‌الله‌نوری‌درباره‌تيتراژ‌پایانی‌مختار به گزارش مرکز خبر حوزه اين مرجع تقليد

 
AR_jalal313
AR_jalal313
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1210
محل سکونت : فارس

نظرآيت‌الله‌نوری‌درباره‌تيتراژ‌پایانی‌مختار به گزارش مرکز خبر حوزه اين مرجع تقليد

 نظرآيت‌الله‌نوری‌درباره‌تيتراژ‌پایانی‌مختار

به گزارش مرکز خبر حوزه اين مرجع تقليد، در ديدار مديرکل مطبوعات و خبرگزاري‌هاي داخلي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، درباره تيتراژ پاياني سريال مختارنامه گفت: با توجه به اين‌که کم است و مضر هم نيست و چهره کسي که لالايي مي‌خواند نيز نشان داده نمي‌شود، اشکال ندارد.

وي همچنين درباره نشان دادن چهره حضرت عباس(ع) در اين سريال، افزود: نشان دادن چهره ائمه اطهار(ع) و کساني که مقام خيلي بالايي دارند، درست نيست؛ چون فضائل و مناقب آن‌ها در امور روحي و معنوي است.

وي ادامه داد: از آن‌جايي كه اين بزرگواران از جايگاه بسيار بالايي در اذهان مردم قرار دارند و دوربين‌ها تنها مي‌توانند جسم را نشان دهند و قادر نيستند روحانيت و معنويت آنان را به تصوير بکشند. ممکن است نشان دادن، شان و مقام آن‌ها را در ذهن مردم پايين بياورد.

نوري‌همداني خاطرنشان كرد: بايدشخصيت ائمه(ع) را با توصيف به مردم معرفي کنيم.


شنبه 11 دی 1389  6:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها