0

توپ فوتبال 3متری با 32هزار لامپ از ارتفاع 23متری سقوط کرد / عکس

 
aminsky
aminsky
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 936
محل سکونت : خوزستان

توپ فوتبال 3متری با 32هزار لامپ از ارتفاع 23متری سقوط کرد / عکس

توپ فوتبال 3متری با 32هزار لامپ از ارتفاع 23متری سقوط کرد

دانش > فناوری  - شب گذشته در آستانه آغاز سال نوی میلادی، حاضران در میدان تایمز نیویورک شاهد سقوط توپ بزرگ درخشانی بودند که هم‌زمان با شمارش معکوس و آغاز سال 2011 میلادی از ارتفاع 23 متری به پایین حرکت می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ان.بی.سی، این توپ نمادین به منظور نمایش پایان یافتن سال کهنه و آغاز سال جدید از ساعت 11:59 دقیقه آخرین شب سال میلادی سقوط خود آغاز کرد و هم‌زمان با شمارش معکوس هزاران نفر که هر سال در این میدان جمع می‌شوند، در عرض یک دقیقه از ارتفاع 23 متری به پایین آمد.

این توپ، کره‌ای هندسی به قطر 3 متر و وزن 5هزار و 386 کیلوگرم است که از 2هزار و 688 قطعه کریستال مثلثی پوشیده شده و با استفاده از 32 هزار و 256 ال.ای.دی فیلیپس روشن می‌شود که هر 48 دیود نوری آن 22 وات الکتریسیته مصرف می‌کند. کره میدان تایمز طوری ساخته شده تا بتواند در برابر فشار بالای وزش باد و تغییرات شدید دمایی مقاوم باشد تا بتواند در طول سال بر فراز این میدان بدرخشد.

اعدادی که سال جدید میلادی را پس از پایین آمدن توپ به نمایش در آورند نیز از دیودهای نوری تشکیل شده بود و میزان مصرف انرژی آن‌ها برابر انرژی مورد نیاز یک آبگرمکن 150 لیتری خانگی است.

شرکت سازنده برای تامین انرژی این کره از منابع انرژی سبز، آزمایشگاه هوشمند انرژی را راه‌اندازی کرد که در طول سال، بازدیدکنندگان با پدال‌زدن به تولید انرژی پرداختند. این انرژی ذخیره شده و در آخرین لحظه های سال صرف نمایش عدد سال جدید شد.
 

 

wwwamin71blogfacom

 

" بر روی بالشـی که از مــرگ پرنده ها پـر است

نمی تـوان خواب پــرواز را دیـد "

 

AmInO

شنبه 11 دی 1389  5:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها