پاسخ به:سخنان بزرگان در مورد ازدواج
۳۸- قبل از ازدواج درباره تربيت اطفال شش نظريه داشتم، اما حالا شش فرزند دارم و داراي هيچ نظريه اي نيستم. (لرد لوچستر)
۳۹- مرداني که مي کوشند زن ها را درک کنند، فقط موفق مي شوند با آنها ازدواج کنند. (بن بيکر)
۴۰- با ازدواج، مرد روي گذشته اش خط مي کشد و زن روي آينده اش. (سينکالويس)
۴۱- خوشحالي هاي واقعي بعد از ازدواج به دست مي آيد. (پاستور)
۴۲- ازدواج کنيد، به هر وسيله اي که مي توانيد. زيرا اگر زن خوبي گيرتان آمد بسيار خوشبخت خواهيد شد و اگر گرفتار يک همسر بد شويد فيلسوف بزرگي مي شويد. (سقراط)
۴۳- قبل از رفتن به جنگ يکي دو بار و پيش از رفتن به خواستگاري سه بار براي خودت دعا کن. (دانشمند لهستاني)
۴۴- مطيع مرد باشيد تا او شما را بپرستد. (کارول بيکر)
۴۵- من تنها با مردي ازدواج مي کنم که عتيقه شناس باشد تا هر چه پيرتر شدم، براي او عزيزتر باشم. (آگاتا کريستي)
۴۶- هر چه متأهلان بيشتر شوند، جنايت ها کمتر خواهد شد. (ولتر)
۴۷- هيچ چيز غرور مرد را به اندازه ي شادي همسرش بالا نمي برد، چون هميشه آن را مربوط به خودش مي داند. (جانسون)
۴۸- زن ترجيح مي دهد با مردي ازدواج کند که زندگي خوبي نداشته باشد، اما نمي تواند مردي را که شنونده خوبي نيست، تحمل کند. (کينهابارد)
۴۹- اصل و نسب مرد وقتي مشخص مي شود که آنها بر سر مسائل کوچک با هم مشکل پيدا مي کنند. (شاو)
۵۰- وقتي براي عروسي ات خيلي هزينه کني، مهمان هايت را يک شب خوشحال مي کني و خودت را عمري ناراحت ! (روزنامه نگار ايرلندي)
۵۱- تا قبل از ازدواج فقط مرگ مي تواند دو عاشق دلداده را از هم جدا کند اما بعد از ازدواج تقريبا هر چيزي مي تواند سبب جدايي آنان شود! (سامرست موام)
۵۲- ازدواج با يک زن مثل خريدن کالايي است که مدت ها مشتاقانه از پشت ويترين تماشايش کرده ايد اما وقتي به خانه مي رسيد از خريدنش پشيمان مي شويد. (جين کر)