افراد افسرده دچار كرخي و خواب رفتگي اعضاي بدن مي شوند
خواب رفتگي اعضاي بدن در اثر افسردگي بوجود مي آيد.
دكتر هما ضرابي روانپزشك و عضو هيات علمي دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار « بهداشت و درمان » خبرگزاري دانشجويان ايران , با بيان اين كه افسردگي باعث بروز بيماريهاي مختلف جسمي مي شود , خاطر نشان كرد : مشكلاتي نظير يبوست , اسهال , بدن درد , كم خوابي , پرخوابي , خستگي , كم شدن ميل جنسي , فراموشي , لرزش اندام , كرخي و خواب رفتگي اعضاي بدن در اثر افسردگي بوجود مي آيند.
وي با بيان اين كه فرد افسرده خود را انسان بي ارزشي مي بيند و شدت آن با شدت افسردگي رابطه مستقيم دارد , افزود : از جمله مخرب ترين عوارض افسردگي , كاهش ميل به كار و فعاليت است .
ضرابي در ادامه در مورد روحيات فرد افسرده بيان كرد : در حالت افسردگي بيمار نه تنها انجام كارها را دشوار مي بيند بلكه به نظرش مي رسد كه پاداش كار به زحمتش نمي ارزد و ترس از شكست هم گرفتاري ديگري است .
اين روانپزشك ادامه داد : فرد افسرده از انتقاد هراس دارد , پس دست به هيچ كاري نمي زند كه مبادا اشتباه كند و اسباب انتقاد شود.
اين روانپزشك فرد افسرده را فردي منفي نگر تلقي كرد و گفت : چنين فردي هر وقت افسرده مي شود انگار ضربه اي خورده است همه چيز را طور ديگري مي بيند. |
روزنامه جمهوري اسلامي 07/12/1382 |
|
برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوستاش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من میخواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.
تشکرات از این پست