0

افاضه قرآن مجيد

 
omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 7483
محل سکونت : تهران

افاضه قرآن مجيد

و نيز جناب حاج علي آقا فرمود من در طفوليت به مكتب نرفتم و بي سواد بودم و در اول جواني سخت آرزو داشتم بتوانم قرآن مجيد را افاضه قرآن مجيد
بخوانم تا اينكه شبي با دل شكسته به حضرت ولي عصر - عجل اللّه تعالي فرجه - براي رسيدن به اين آرزو متوسل شدم.
در خواب ديدم جدرج كربلا هستم ، شخصي به من رسيد و گفت : در اين خانه بيا كه تعزيه حضرت سيدالشهداء عليه السلام در آن برپاست و استماع روضه كن ، قبول كرده وارد شدم ، ديدم دونفر سيد بزرگوار نشسته اند و جلو آنها ظرف آتشي است و سفره ناني پهلوي آنها است ، پس قدري از آن نان را گرم نموده به من مرحمت فرمودند و من آن را خوردم ، پس روضه خوان ذكر مصائب اهل بيت : كرد و پس از تمام شدن ، از خواب بيدار شدم حس كردم به آرزوي خود رسيده ام ، پس قرآن مجيد را باز كردم ديدم كاملا مي توانم بخوانم و بعد در مجلس قرائت قرآن مجيد حاضر شدم ، اگر كسي غلط مي خواند يا اشتباه مي كرد به او مي گفتم حتي استاد قرائت هم اگر اشتباهي مي كرد مي گفتم.
استاد گفت : فلاني ! تو تا ديروز سواد نداشتي جوج قرآن را نمي توانستي بخواني ، چه شده كه چنين شده اي ؟ گفتم : به بركت حضرت حجت عليه السلام به مقصد رسيدم.
فعلا حاجي مزبور استاد قرائت اند و در شبهاي ماه مبارك رمضان مجلس قرائت ايشان ترك نمي شود.
از جمله عجايب حاجي مزبور آن است كه غالبا در خواب امور آتيه را مي بيند و مي فهمد كه فردا چه مي شود با كه برخورد مي كند و با كه طرف معامله مي شود و آن معامله سودش چه مقدار است.
وقتي به حقير گفت خداوند بزودي به فرزندت (آقاي سيد محمد هاشم ) پسري عطا مي كند اسمش را به نام مرحوم پدرت ((سيد محمد تقي )) بگذار، طولي نكشيد خداوند پسري به ايشان عنايت فرمود و اسمش را ((محمد تقي )) گذارديم.
پس از ولادت ، سخت مريض شد به طوري كه اميد حيات به آن بچه نبود. باز حاجي مزبور فرمود ((اين بچه خوب خواهد شد و باقي خواهد ماند))، طولي نكشيد كه خداوند او را شفا داد و الان بحمداللّه در سن پنجسالگي و سالم است.(15)
و بالجمله ايشان در اثر تقوا و مداومت بر مستحبات خصوصا نوافل يوميه داراي صفاي نفس و مورد عنايت و لطف حضرت حجت - عجل اللَّه تعالي فرجه - مي باشد.
ضمنا بايد دانست كه رازآگاه شدن بعض نفوس از امور آتيه و اخبار به آن ، آن است كه خداوند قادر متعال تمام حوادث كونيه ، كلي و جزئي را تا آخر عمر دنيا پيش از پيدايش آنها در كتابي از كتابهاي روحاني و لوحي از الواح معنوي ثبت فرموده است چنانچه در سوره حديد مي فرمايد: ((هيچ مصيبتي در آفاق و انفس واقع نمي شود مگر اينكه پيش از پيدايش آن در كتاب الهي ثبت است و اين كار (يعني ثبت امور تماما در لوحي نزد قدرت بي پايان او) بر خداوند سهل است براي اينكه ناراحت نشويد بر فوت شدن چيزي از شما (يعني بدانيد خداوند صلاح شما را دانسته و فوت آن چيز را قبلا تعيين و ثبت فرموده ) و خوشحال نشويد و به خود نباليد به چيزي كه به شما رسيده (يعني بدانيد آن را خداوند براي شما مقدر ومقرر فرموده ).(16)
بنابراين ممكن است بعض نفوس صاف در حال خواب كه از قيود مادي تا اندازه اي آزاد شده اند با ارواح شريف و الواح عالي و بعض كتب الهي متصل شده و به بعض ‍ اموري كه در آنها مشهود است اطلاع يابند و هنگام بيداري و مراجعت تام روح به بدن ، قوه خياليش تصرفي در آن نكند و آنچه ديده به صرافت در حافظه اش باقي ماند و از آن خبر دهد.
داستانهاي شگفت (سايت دانلود بوك)

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.
 

شنبه 11 دی 1389  2:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها