0

بات:نوير به بايرن مونيخ بيايد من از اين تيم مي‌روم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

"هانس يورگ بات" به مسئولان بايرن مونيخ گفته در صورتي که "مانوئل نوير"، دروازه بان ملي پوش تيم شالکه را به خدمت بگيرند از اين تيم جدا خواهد شد.

قرارداد بات 36 ساله در  ماه ژوئن 2011 به پایان می رسد و مسئولان بایرن امیدوارند او را متقاعد به ماندن کنند.

بات در گفتگو با بیلد اظهار داشت: اگر مانوئل بیاید، تردیدی نیست که بازی می کند و من از فوتبال خداحافظی خواهم کرد. من در بایرن مونیخ دوران خوبی داشته‌ام و می دانم که دیر یا زود باید جای خودم را به دروازه‌بانی جدید بدهم. در حال حاضر مشغول تحصیل از راه دور "تجارت مطالعه و اقتصاد" هستم و چیزی نمانده که از این رشته فارغ التحصیل شوم.  

وی افزود: فکر می کنم آنهایی که برای رفتن آماده نیستند، سخت  با این مسئله مواجه می شوند اما آنهایی که طرح و برنامه دارند مشکلی از این بابت احساس نمی کنند.

مانوئل نویر، دروازه بان تیم ملی فوتبال آلمان تا سال 2012 با شالکه قرارداد دارد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 11 دی 1389  8:11 AM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به: بات:نوير به بايرن مونيخ بيايد من از اين تيم مي‌روم

سلام به کاربر گرامی :

همیشه نیز به همین شکل بوده است . در هیچ تیم بزرگی در دنیای فوتبال دو دروازه بان خوب در یک تیم حضور ندارند !!! چه برسد به این که هر دوی آنها دروازه بان های تیم ملی کشورشان هم باشند !!!! نوئر قراردادش را با شالکه تا سه چهار سال آینده تمدید کرد و بوت می تواند با خیال راحت در بایرن بماند. هر چند که مسن است و بایرنی که همواره بهترین دروازه بابان جهان را داشته است به دنبال جایگزینی مناسب برای وی است و بیشتر هم به دنبال جتنشینانی آلمانی تبار هستند .

از حضور شما در تالار بوندس لیگا خوشحالیم ، دوست من . منتظر تشریف فرمائی دوباره شما خواهیم ماند .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 14 دی 1389  2:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها