0

صهيونيست‌ها4‌هزار فلسطيني‌را ربودند

 
Hosyin
Hosyin
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 1437
محل سکونت : اصفهان

صهيونيست‌ها4‌هزار فلسطيني‌را ربودند

طي سال جاري ميلادي
صهيونيست‌ها4‌هزار فلسطيني‌را ربودند
جام جم آنلاين: اداره آمار وزارت اسراي فلسطين همزمان با آغاز سال جديد ميلادي در گزارشي اعلام كرد كه رژيم صهيونيستي در سال 2010 حدود 4‌هزار و 168 فلسطيني را ربوده است.

به گزارش فارس، عبدالناصر فروانه رئيس اداره آمار وزارت اسراي فلسطين در گزارشي اعلام كرد كه در سال 2010 رژيم صهيونيستي 4‌هزار و168 فلسطيني و به عبارتي 347 نفر در هر ماه و 11نفر را به طور روزانه بازداشت كرده است.

وي با اعلام اين گزارش ، تاكيد كرد كه مسئله خطرناك در موضوع بازداشت فلسطينيان اين است كه به پديده‌اي روزانه تبديل شده است كه با انگيزه‌هاي انتقام صورت مي‌گيرد و هيچ ارتباطي به مسائل امنيتي حتي بر اساس قوانين رژيم اشغالگر ندارد.

رئيس اداره آمار وزارت اسراي فلسطين  در اين گزارش همچنين آورده است كه تجاوزات و جنايت عليه شهروندان در حين بازداشت و يا ارتكاب جنايت عليه بازداشتي‌هاي قديمي در بند زندان‌هاي رژيم اشغالگر به طرز خطرناكي افزايش داشته است و سال 2010در مقايسه با سال‌هاي گذشته از اين حيث بسيار بدتر بوده است.

«فروانه» تصريح كرد كه اكثريت بازداشت‌ها در سال 2010 در كرانه باختري و قدس اشغالي بوده است و علاوه‌بر آن ده‌ها نفر نيز از اهالي نوار غزه از جمله برخي صيادان بازداشت شدند.

بر اساس اين گزارش ، تعداد افرادي كه همچنان در بند زندان‌هاي رژيم صهيونيستي بسر مي‌برند نزديك به 6‌هزار و 500نفر است و تمامي افراد بازداشتي‌ در معرض انواع شكنجه‌هاي جسمي و روحي قرار گرفته‌اند.

رئيس اداره آمار وزارت اسراي فلسطين در اين گزارش اشاره مي‌كند كه سال 2010 شاهد افزايش هدف‌ قرار دادن كودكان فلسطيني بوده است به گونه‌اي كه نظاميان صهيونيست اين كودكان را بازداشت و پيش از انتقال به مراكز تحقق و بازجويي شكنجه مي‌كردند.

«فروانه» تاكيد مي‌كند كه سال 2010 در مقايسه با سال‌هاي گذشته بدترين سال بود در اين سال اگرچه تعداد بازداشتي‌ها در مقايسه با چهار سال گذشته كاهش داشت اما تجاوزات بيشتر شده، ارتكاب جنايت‌ها و تعداد بيماران در زندان‌هاي رژيم صهيونيستي نيز افزايش يافته است و حتي در اين سال به دليل اوضاع نابسامان بهداشتي و بي‌توجهي زندانبانان صهيونيست به اسراي مريض دو نفر از اسيران در زندان به شهادت رسيدند.

 

 سنگینی باری که خدا به دوش ما می گذارد آنقدر نیست که کمرمان راخرد کند بلکه آنقدر است که ما را برای دعا به زانو در آورد.


 

شنبه 11 دی 1389  12:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها