اصول فني حمل و نقل و يا جابجايي يخچال فريزر
يخچال و فريزرهاي خانگي از جمله لوازم زندگي هستند كه به دليل ابعاد وزن از لحاظ حمل و نقل داراي محدوديت هستند.
جابجايي هاي ساليانه و طبقاتي بودن ساختمان ها به همراه سيستم هاي حساس يخچال و فريزرهاي خانگي در قسمت موتور و سرد كننده، ايجاب مي كند تا حمل و نقل اين كالاها با حساسيت و حوصله بيشتري انجام شود.
مواردي كه بايد در حمل و نقل يخچال و فريزرهاي خانگي مورد نظر قرار گيرد، عبارتند از :
1.
خارج كردن تمام محتويات و قطعات متحرك يخچال و فريزر قبل از حمل و نقل.
2.
قفل كردن در يخچال و فريزر در صورتي كه داراي قفل باشد، در غير اين صورت بايد با كشيدن طناب دور بدنه اصلي بدون اينكه به قسمتهاي سرد كننده آسيبي وارد شود، درها را ثابت كنيم تا در حين حمل و نقل باز نشود.
3.
در صورت امكان يخچال و فريزر به صورت ايستاده يا نيمه ايستاده جابجا شود تا از ورود روغن كمپرسور به لوله هاي خنك كننده گاز جلوگيري شود.
4.
اطمينان كامل انجام حمل و نقل به خصوص در واحدهاي طبقاتي.
5.
ثابت كردن يخچال و فريزر در وسيله نقليه حمل بار به وسيله طناب و مقوا، تا تكان هاي ناشي از رانندگي باعث صدمه به قسمت هاي بدنه و شبكه سرد كننده نشود.
6.
بعد از انجام جابجايي و استقرار يك بررسي عمومي به لحاظ آسيب ديدگي قسمت هاي سرد كننده، سيم هاي برق و … انجام دهيد.
7.
تراز كردن يخچال و فريزر به وسيله پيچ هاي تنظيمي زير دستگاه.
8.
در هر حمل و نقل اساسي كه يخچال و فريزر به صورت غير ايستاده از محلي به محل ديگر منتقل شده حداقل 5 ساعت از وصل مجدد به برق و استفاده از آن خودداري كنيد تا در صورتي كه روغن موتور به داخل شبكه سرد كننده نفوذ كرده است به محل اصلي خود باز گردد.
9.
بعد از زمان مدت ياد شده يخچال و فريزر را جهت استفاده به برق وصل كنيد و دقت داشته باشيد كه جريان وصل شده به صورت ثابت برقرار باشد. قطع و وصل پياپي برق باعث صدمه به قسمت هاي الكتريكي دستگاه مي شود.
10.
چنانچه بعد از وصل برق موتور يخچال به كار نيفتاد يا بعد از شروع كار به فاصله چند دقيقه سطح سرد كننده داخل يخچال و فريزر تغيير دما نسبت به بازديد فني توسط افراد متخصص اقدام نماييد، تا در صورت لزوم رفع خرابي شود. |
|
برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوستاش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من میخواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.
تشکرات از این پست