0

زی زی

arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

زی زی

یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچ کس نبود❤️

🍁روزی روزگاری در جنگل سبز حیوانات زیادی زندگی می کردند. آن ها با هم مهربان بودند و کاری به کار یکدیگر نداشتند. فقط یک میمون بازیگوش به نام زی زی، همیشه سر به سر حیوانات می گذاشت و آنها را مسخره می کرد.🍁

🌷 زی زی خیال می کرد که از همه ی حیوانات زیباتر و باهوش تر است و برای همین حق دارد دیگران را مسخره کند و به آنها بخندد.🌷

🌹حیوانات جنگل از حرف ها و حرکات زی زی ناراحت می شدند و گاهی با او قهر می کردند؛ اما زی زی گوشش به آنها بدهکار نبود و به مسخره کردنشان ادامه می داد.🌹

🙉یک روز به طاووس می گفت: «خیال نکن که خوشگلی، نه تو اصلاً خوشگل نیستی. به پاهای زشتت نگاه کن، وقتی پرهایت می ریزند از همیشه زشت تر می شوی.»🎈

🐰به خرگوش می گفت: «تونه باهوشی و نه خوشگل، تازه با این گوش های درازت به الاغ شبیه هستی.»🐰

💕به روباه می گفت: «دم پشمالویت خیلی زشت است.»💕

🐭به موش می گفت: «تو یک دم دراز کوچولوی زشت و ترسویی.»🐭

🐘روزی یک فیل کوچولو در جنگل قدم می زد. فیل کوچولو خیلی خوشحال بود، چون آن روز، روز تولدش بود و او یک مسواک صورتی رنگ از مادرش هدیه گرفته بود. فیل کوچولو به طرف چشمه می رفت تا دندان هایش را با مسواک جدیدش بشوید.🐘

🙈 زی زی که بالای درختی نشسته بود، او را دید. صدازد: «آهای فیل کوچولو کجا می روی؟»🙈

💚فیل کوچولو جواب داد: «می روم سر چشمه مسواک بزنم.» بعد هم مسواک صورتی رنگش را به زی زی نشان داد. زی زی قاه قاه خندید و گفت: «می خواهی مسواک بزنی؟دندان های زشتت که مسواک لازم ندارند.»💚

🌼فیل کوچولو ناراحت شد و گفت: «دندان های من اصلاً زشت نیستند.» زی زی گفت: « هم دندان هایت زشتند، هم مسواکت زشت است. خرطومت هم خیلی دراز و بی ریخت است.»🌼

💓فیل کوچولو گفت: « تو به خرطوم من چه کار داری؟مادرم همیشه می گوید که خرطوم من خیلی قشنگه. مسواکم هم یک هدیه ی تولد خیلی قشنگه!»💓

🙊زی زی بازهم خندید و برای فیل کوچولو شکلک در آورد. فیل کوچولو عصبانی شد و داد زد: « حالا که مرا مسخره کردی، من هم آرزو می کنم که دماغت دراز شود. از خرطوم من هم درازتر!»🙈

💓ناگهان اتفاق عجیبی افتاد. دماغ زی زی شروع کرد به دراز شدن. آن قدر دراز شد و کش آمد تا از خرطوم فیل کوچولو هم درازتر شد.💓

🌻فیل کوچولو که با تعجب به صورت زی زی نگاه می کرد، خنده اش گرفت. صورت زی زی خیلی خنده دار شده بود. چندتا از حیوانات وقتی صدای خنده ی فیل کوچولو را شنیدند، به طرف آنها آمدند و همین که زی زی را دیدند، آن ها هم خندیدند. کم کم تمام حیوانات جنگل فهمیدند که دماغ زی زی دراز شده است. آنها خودشان را به زی زی رساندند و دور او جمع شدند.🌻

❣همه می خندیدند و زی زی را مسخره می کردند. آنها با هم می خواندند:

🌺زی زی خانم اجازه

🌺دماغتون درازه

🌸زی زی خیلی ترسیده بود. می خواست فرار کند و به جایی برود که هیچ کس او را نبیند اما میان حیوانات گیر افتاده بود و از آن جا که کسی از او دل خوشی نداشت، همه به او می خندیدند و دماغ درازش را قلقلک می دادند و آن را می کشیدند.🌸

🐭 موش کوچولویی که خیلی از دست زی زی دلخور بود، روی دماغش پرید و آن را گاز گرفت و با صدای بلند خندید و گفت:

🌺زی زی خانم اجازه

🌺روی دماغت یه گازه

🌷با این کار موش کوچولو، چندتا حیوان دیگر هم دماغ او را گاز گرفتند. دماغ زی زی خیلی درد گرفته بود. زی زی گریه افتاد و از کارهایی که تا آن روز انجام داده بود، پشیمان شد.🌷

🌹 با خودش گفت: «اگر دماغم به شکل اولش برگردد، دیگر هیچ کس را مسخره نمی کنم.»🌹

🙈ناگهان دماغش شروع کرد به کوچک شدن. آن قدر کوچک شد تا به شکل اولش درآمد. زی زی نفس راحتی کشید و به حیوانات جنگل که با تعجب نگاهش می کردند گفت:

🍁 « دوستان عزیزم، من از همه ی شما معذرت می خواهم. من میمون بدی بودم که همیشه شما را مسخره می کردم و به شما می خندیدم. اما امروز وقتی فیل کوچولو را مسخره کردم، او هم آرزو کرد که دماغ من دراز شود.»🍁

🐘فیل کوچولو که روبروی زی زی ایستاده بود گفت: «بله، امروز روز تولد من بود. من خیلی خوشحال بودم و می دانستم که هر آرزویی بکنم، برآورده می شود. برای همین وقتی زی زی مرا مسخره کرد، آرزو کردم دماغش دراز شود تا بتوانم مسخره اش کنم.»🐘

🐒زی زی گفت: « درسته، دماغ من دراز شد و همه ی شما به دماغ درازم خندید و مسخره ام کردید. من خیلی خجالت کشیدم و فهمیدم که وقتی شما را مسخره می کردم، شما هم ناراحت می شدید و خجالت می کشیدید.🌻

🌸 حالا از شما می خواهم که مرا ببخشید. قول می دهم که دیگر کسی را مسخره نکنم و احترام همه ی شما را نگه دارم.»🌸

🐳حیوانات جنگل زی زی را بخشیدند. زی زی با خیال راحت به خانه اش رفت و خوابید و دیگر کسی ندید که او حیوانات جنگل را مسخره کند.

جمعه 3 اردیبهشت 1395  7:09 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها