پناهیان: گذشته موسوي زمينهساز سقوط او شد
يك استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به سوء عملكرد موسوي در گذشته و در زمان حيات حضرت امام(ره) گفت: بسيار مشخص است كه سوء سابقه موسوي، وي را به زمين زد.
به گزارش فارس، حجتالاسلام عليرضا پناهيان در برنامه ديشب "ديروز، امروز، فردا " به ويژگيهاي حماسه 9 دي 88 اشاره كرد و اظهارداشت: 9 دي نه تنها بصيرت امت اسلامي را به نمايش گذاشت بلكه نشان داد كه اين بصيرت مردم در برخي مواقع از نخبگان نيز جلوتر است و نخبگان هنوز مردم خود را نميشناسند.
وي بر همين اساس تحليل مردم را بسيار عميق دانست و با بيان اينكه بسياري از نخبگان هنوز به اين تحليل نرسيده و احساس كردند كه از مردم و زمان عقب هستند، تصريحكرد: ويژگي ديگر 9 دي كه به دليل نجابت نظام اسلامي در رسانهها منعكس نشد، خشم انقلابي ملت ايران بود.
اين استاد حوزه و دانشگاه در عين حال حماسه 9 دي را با روز 22 بهمن و قدس بساير متفاوت دانست و يادآور شد: در 22 بهمن شادي غلبه دارد؛ در 9 دي نيز شادي و انرژي وجود داشت اما آنچه بيشتر خود را نشان داد، خشم انقلابي ملت بود.
وي با تأكيد بر اينكه فتنهگران طبق گفته مقامات قضايي محاكمه خواهند شد، تصريح كرد: بهترين مجازات براي سران فتنه اين بود كه در 9 دي از بين مردم عبور ميكردند.
پناهيان افزود: بسياري از افرادي كه به سران فتنه رأي دادند، در واقع به نزديكان امام(ره) و بر اساس روحيه انقلابيگري رأي داده بودند، اما در اين حماسه شعارهايي كه سر ميدادند كه بسيار جالب بود.
پناهيان با طرح اين سوال كه آيا تقاضاهاي مردم در 9 دي كف خواستهها يا سقف آنها بود، اضافهكرد: واقعيت اين است كه مردم كف خواستههاي خود را مطرح كردند؛ ريشه كلمه مرگ در قرآن كريم و در سوره منافقين اينگونه آورده شده كه «خداوند اينها را بكشد» و مرگي كه گفته ميشود برگرفته از آيات قرآن است.
وي با بيان اينكه مردم منافقان را شناخته و مصداق آن را بيان ميكنند، افزود: مرگ خواسته حداقلي است چراكه فتنه بدتر از قتل است و منجر به قتلهاي زيادي ميشود؛ قوه قضائيه هرگاه صلاح بداند اقدام خواهد كرد زيرا هر كس با شوراي نگهبان مخالفت كند بنا بر فرموده امام(ره) مفسدفيالارض است.
اين استاد حوزه و دانشگاه در ادامه به ريشه فتنه اشاره و اضافه كرد: آمار خوبي در خصوص ريشه فتنه وجود دارد؛ امام خميني(ره) كلمه ليبرالها را كه در كنار منافقين آمده، 11 مورد به كار بردند، يك مورد قبل از انقلاب و در مصاحبه با خبرنگار فرانسوي و 10 مورد آن پس از قبول قطعنامه تا آخر عمر امام (ره) و 11 ماه قبل از رحلت ايشان است.
وي بر همين اساس به آمارهاي ديگري اشاره كرد و گفت: امام خميني(ره) از اسلام آمريكايي در 22 مورد استفاده كردهاند كه 15 مورد آن پس از قبول قطعنامه تا آخر عمر شريف ايشان است؛ همچنين 34 بار از اسلام ناب در مقابل اسلام آمريكايي استفاده كردهاند كه 32 مورد پس از قبول قطعنامه است و اين نشان ميدهد كه ادبيات امام(ره) پس از قبول قطعنامه تغيير ميكند و جريان ليبراليزم در انقلاب رخنه كرده است.
مسئول اتاق فكر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه ها در ادامه مهمترين ويژگي اسلام آمريكايي را جدايي اسلام ناب از سياست دانست و اظهارداشت: امام (ره) براي اولين بار اسلام آمريكايي را در سال 62 مطرح كردند و در واقع امام(ره) اين خطر را ميديدند و در همان زمان تأكيد ميكردند كه رهبري بايد به آيتالله خامنهاي برسد و ايشان شايستگي آن را دارد؛ اين توصيهاي بود كه يك كارشناس مطرح ميكرد.
*فتنه 88 تجلي ليبراليزم و اسلام آمريكايي بود
وي به توصيه امام خميني(ره) به طلاب جوان اشاره كرد كه فرمودند «براي اينكه به دام اسلام آمريكايي نيفتيد جامعه مدرسين را در نظر بگيريد» و تصريحكرد: فتنه 88 تجلي ليبراليزم و اسلام آمريكايي بود كه ميخواست در نظام رخنه كند.
حجتالاسلام پناهيان با تأكيد بر اينكه بايد خارج از تنشهاي سياسي تفكر ليبراليزم را در دانشگاهها به صورت عالمانه به چالش كشاند، گفت: بايد برخي از اساتيد كه به دور از منطق در دانشگاهها صحبت ميكنند را با چالش روبهرو كرد چراكه اين خواسته بسياري از دانشجويان است.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چگونه افرادي كه در سالهاي نه چندان دور داراي مسئوليتهاي كشوري بودند به عناصر فتنه اضافه شدند و منشأ اين انحراف در كجا است، خاطر نشان كرد: دشمنان خارجي و فتنهانگيزان داخلي از ابتدا با يكديگر نبودند اما در يك نقطه، نظرات آنها با يكديگر پيوند خورده است؛ در واقع براي انجام جنايتهاي خيلي بزرگ دوستان نادان بسيار بهتر از دشمنان عمل ميكنند.
* فتنهگران در سال گذشته دست صهيونيستها را از پشت بستند
اين استاد حوزه و دانشگاه بر همين اساس به نحوه شهادت سه امام اول توسط دوستان اشاره كرد و اظهارداشت: اين مسائل در تاريخ تصادفي نيست؛ حضرت علي (ع) را ابنملجمي كه بسياري معتقد بودند همچون پروانه به دور امام ميچرخد به شهادت رساند، امام حسن (ع) را همسرش و امام حسين (ع) را مردمش به شهادت رساندند و اين يعني اگر خوبها بد شوند جنايتكارتر از جنايتكاران ميشوند؛ در فتنه 88، فتنهگران دست صهيونيستها را از پشت بستند.
وي در عينحال به فرموده امام(ره) اشاره كرد كه «بايد ميزان دوست و دشمني ملاك داشته باشد» و افزود: كسي كه به مرحله نفاق برسد بدتر از كافر عمل ميكند؛ البته پيوند فتنهگران با استكبار معلوم است اما آنها خود ميتوانند اقداماتي فراتر از اقدامات شارون انجام دهند.
حجتالاسلام پناهيان در ادامه به دختراني اشاره كرد كه در فتنه 88 چادر از سر آنها كشيده ميشد و كتك ميخوردند و اظهار داشت: اين خشم انقلابي مردم در 9 دي ناشي از بصيرت آنها بود؛ رسانههاي غربي ادعا ميكردند كه جمهوري اسلامي 9 دي را بزرگنمايي ميكند در حالي كه اصلاً اينگونه نبود و بسياري از زواياي پنهان 9 دي در تلويزيون نشان داده نشد.
وي بر همين اساس به روايتي از امام صادق (ع) اشاره كرد كه «كسي كه در راه وليّ خدا خوب قدم بر ندارد و انفاق نكند اين فرد مضطر ميشود كه به دشمن خدا سه برابر خدمت كند» و تصريحكرد: در سابقه سران فتنه بايد ديد كه در چه جاهايي امام(ره) را ناراحت ميكردند چراكه در اين صورت مردم متوجه خواهند شد كه اين افراد در گذشته نيز وضعيت خوبي نداشتند؛ سران فتنه نامههاي دروغ بسياري را به امام (ره) نوشته و ايشان را ناراحت كردند اما امام خميني(ره) به دليل مصالح جنگ بسيار كوتاه آمدند و زجر كشيدند كه در واقع همين مسائل ريشه انحراف است.
اين استاد حوزه و دانشگاه با تأكيد بر اينكه آدمهاي خوشسابقه هم ميتوانند بد شوند، يادآورشد: وقتي سر بريده زبير را نزد حضرت علي(ع) آوردند ايشان سابقه سوء زبير را آشكار كردند و فرمودند كه حسادت كار زبير را به اينجا كشاند.
وي در عين حال به آمار مخالفتهاي موسوي با رئيس جمهور وقت يعني مقام معظم رهبري اشاره كرد و افزود: وقتي معظمله، رهبري انقلاب را پذيرفتند بسيار با محبت با موسوي برخورد كردند و حتي ذرهاي بياعتنايي نسبت به وي نشان ندادند و در جاهاي بسيار حساس موسوي را شركت ميدادند كه در واقع اين از زيباييهاي نظام است.
پناهيان با اشاره به اينكه امام خميني(ره) از استعفاي موسوي بسيار ناراحت شدند و اين ناراحتي در صحيفه ايشان ذكر شده است، گفت: بسيار مشخص است كه سوء سابقه موسوي، وي را به زمين زد.
وي بر همين اساس به نفرت مردم از خاتمي در 9 دي و مورد لعن قرار گرفتن وي از سوي مردم اشاره و اضافه كرد: خاتمي محور شعار هشت سال زمان رياست جمهوري خود را قانون قرار داد اما بايد ديد در آن زمان چه عدم صداقت و خيانتي در كلام وي بوده كه اكنون بايد برملا شود.
مسئول اتاق فكر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاهها با اشاره به اينكه در زمان خاتمي در قم ممنوعالمنبر بوده است، گفت: در آن زمان با اينكه از آزادي بسيار سخن گفته ميشد اما در واقع عكس اين موضوع عمل شد؛ از اين رو خاتمي بايد پاسخگوي اقدامات خود باشد و اگر عذرخواهي نكند اين ريزشها بيشتر خواهد شد؛ هر مسئولي اگر رفتاري رياكارانه داشته باشد در نظام اسلامي چوب آن را ميخورد.
* فتنه 88 موجب اميدواري دشمن شد
وي با تاكيد بر اينكه مقام معظم رهبري در ديدار با مردم گيلان بعد جديدي از فتنه 88 را مطرح كردند كه جنبه سياسي، فرهنگي و حتي معنوي نداشته بلكه آثار مادي اين فتنه در زندگي و معيشت مردم را نشان داد، اشاره و اظهارداشت: اهالي فتنه دشمن را اميدوار كردند و اقدامات آنها موجب شد تا دشمن ضربات بيشتري زده و محاصره اقتصادي عليه كشور را به وجود آورد.
پناهيان با بيان اينكه ترديدي وجود ندارد كه دشمنيها به ما لطمه نميزند، تصريحكرد: جنگ از الطاف الهي بود اما در جنگ قدرتمندي خود را نشان داديم تا دوباره به كشور حمله نشود؛ فتنهگران دشمنان را اميداور كردند از اينرو هزينههاي مادي زيادي براي جامعه داشت چراكه فتنه فقر ميآورد.
*خواص بيبصيرت آتش فتنه 88 را شعلهور كردند
وي در ادامه به يكي از شعارهاي مردم كه «مرگ بر خواص بيبصيرت» است اشاره كرد و يادآورشد: خواص بيبصيرت در فتنه 88 موجب شعلهور شدن فتنه شدند.
اين استاد حوزه و دانشگاه بر همين اساس به شاخصهاي خواص بيبصيرت اشاره و اضافهكرد: خواصي كه نميفهميدند تظاهراتهاي به ظاهر آرام فتنهگران در خيابان آزادي منجر به آتش كشيدهشدن پرچم اباعبداللهالحسين(ع) در روز عاشورا و حضور منافقين در خيابان ميشود، خواص بيبصيرت و خطرناك هستند.
وي با بيان اينكه خواصي كه بعد از حادثه روز عاشورا عمق فتنه را دريافتند و آنهايي كه از دو طرف انتقاد داشتند و آنها را به يك ميزان نگاه ميكردند، بيبصيرت هستند، افزود: كساني كه قضيه كهريزك را با فتنه در يك سطح ميدانستند، بصيرت ندارند؛ حضرت علي (ع) در همين زمينه ميفرمايند «كسي كه خير و شر را از يكديگر تشخيص دهد عاقل نيست بلكه عاقل كسي است كه از بين دو كار شر بدترين را تشخيص دهد».
پناهيان در عين حال خواصي كه حادثه عاشورا را محكوم نكردند، بيبصيرت خواند و تصريحكرد: 3 نفر از اعضاي شوراي شهر با نامگذاري ميداني به نام 9 دي مخالفت كردند كه در واقع اين بياحترامي به مردمي بود كه به عشق امام حسين (ع) حماسه آفريدند.
وي با بيان اينكه 9 دي ربطي به احمدينژاد ندارد و اين 3 نفر خواص بيبصيرت هستند، يادآور شد: نخبگان تنها افراد مشهور نيستند بلكه در بين مردم عادي، نخبگان بابصيرت فراواني وجود دارد.
مسئول اتاق فكر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه ها در ادامه به فتنههاي آينده اشاره كرد و افزود: فتنههاي آينده پيچيدهتر خواهد بود و متأسفانه كساني كه از آنها انتظار نميرود ريزش ميكنند همانگونه كه در سال گذشته نيز به همين شكل بود.
وي در خاتمه اصل مرزبندي با دشمنان كه امام(ره) بر آن تأكيد داشتند را عاملي براي پشتسر گذاشتن فتنهها دانست.
کد خبر:74440 - رجا نیوز