0

آشپزخانه ایتالیایی: فتوچينی با سس سفيد و ميگو

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشپزخانه ایتالیایی: فتوچينی با سس سفيد و ميگو

مجله آشپزی مثبت - معصومه افرازه: فتوچینی نوعی پاستا است که کم کم دارد در بین غذاهای مان جا می افتد. امروز طرز تهیه فتوچینی با سس سفید و میگو را به شما آموزش داده ایم. مطمئنم اگر امتحانش کنید جزء غذاهای اصلی تان قرارش می دهید.

فتوچيني با سس سفيد و ميگو


1. ابتدا  100 گرم ميگوي ريز را بعد از پاك كردن در تابه حاوي مقداري كره  تفت دهيد . به ميگوهاي در حال پخت كمي نمك  و در صورت دلخواه ادويه  يا پودر پاپريكا  بزنيد تا طعم دار شود. يك تكه كوچك زنجبيل تازه را رنده كرده و به ميگو در حال سرخ  شدن اضافه كنيد.

2. نصف پيمانه قارچ ريز  يا قارچ خرد شده آماده كنيد و در تابه ديگري  بريزيد و بعد از اضافه كردن كمي كره  و آب ليمو ترش ،  روي اجاق قرار دهيد و فقط  سه چهار دقيقه تفت دهيد چون  قارچ به سرعت مي پزد .                      

3. حالا قارچ و ميگو را داخل سس سفيد بريزيد و خوب مخلوط كنيد . سس را كمي بچشيد اگر نياز به اضافه كردن نمك و فلفل سياه بود ، اين كار را انجام دهيد.

4. 150 گرم پاستاي فتوچيني يا همان نواري را  در قابلمه اي حاوي مقداري  آب  در حال جوش  15 دقيقه بپزيد و آبكش كنيد؛ سپس سس سفيد را   آماده كنيد ..

5. پاستا را در ظرف مورد نظر براي  سرو  ريخته و روي آن سس مخلوط با قارچ و ميگو را بريزيد  وروي آن جعفري تازه بگذاريد و  سروكنيد

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 12 فروردین 1395  6:34 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها