پاسخ به:خنده حلال
تقریبا دو سوم زندگیم رو خسته بودم یک سومش خواب
يجورى همش خوابم مياد انگار دوغ تو رگامه
دیگه مطمئنم امسال دیگه ایرانسل اس ام اس میده . . . . . خانواده شمارو گروگان گرفتیم با حداقل ده هزار ریال شارژ یکی شون آزاد می شه
دیروز مریض شدم رفتم دکتر گفت باید استراحت کنی! نمیدونه از بس استراحت کردم مریض شدم
دیگه از پیشاپیش گفتن عید خلاص شدیم حالا بریم سر وقت بعدی آقايون بد بختين روز زن پیشاپیش مبارک
میدونین چرا تو جعبه پرتقال روزنامه میزارن؟ چون وقتی پرتقالا تو انبارن حوصلشون سر نره اگه سوال دیگه ای هم ذهنتونو مشغول کرده، خجالت نکشین، بپرسین
هشدار هشدار! کم کم به شنیدن جمله: عید تموم شد و تو هیچ کاری نکردی و درس نخوندی چی گیرت اومد؟ از والدین خود نزدیک میشوید.
از نشونه های پوچ گرایی انسان مدرن . . . . . . . شاید باورتون نشه ولی منو داداشم میدونیم جای آجیلا کجاس اما هیچ کاری باهشون نداریم
بابام یه مدت از شبکه های مختلف جومونگ نیگا میکرد تو یه شبکه ژنرال هموسو میمُرد میزد یه شبکه دیگه که زنده بود اونجا نیگا میکرد!
اینایی که وسط چت کردن تو گروهها میگن چت ممنوعه اینا همونایین که تو مدرسه یهو به معلم میگفتن اجازه مشقارو نمیبینید!
همیشه یک سری ظروفی تو آشپزخونه هاست که هیچکس ارزشش رو نداره باهاش غذا بخوره
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ جملهی معروفِ ما ایرانیها جلوی پنکه!
قدیما تلفنا آیدی کالر نداشت عید دیدنی استراتژی خاصِ خودشو داشت زنگ میزدن خونه گوشیو که برمیداشتی قطع میکردن نیمساعت بعد در خونتون بودن
نصف خاطرات خانوادهء ما با این شروع میشه "تو هنوز به دنیا نیومده بودی."