مواد لازم برای 35 عدد:
1. زرده تخم مرغ – 2 عدد
2.شکر- 2 پیمانه
3.ماست چکیده – 2 پیمانه
4.جوش شیرین – یک قاشق مربا خوری
5.سرکه سفید – نصف قاشق مربا خوری
6.وانیل – کمی
7.نمک – نصف قاشق مربا خوری
8.آرد – حدود 5 پیمانه
مواد لازم برای رویه :
1.سفیده تخم مرغ – 2 عدد
2.پودر قند – 2 پیمانه
3.عصاره نعناع – یک قاشق مربا خوری
4.آب لیمو – یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
1.فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
2.زرده را با 2 پیمانه شکر هم بزنید سپس ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود.
3.جوش شیرین و سرکه را با هم مخلوط و به مخلوط زرده اضافه کنید.
4.نمک و وانیل را به مواد قبلی اضافه کنید و تمامی مواد را هم بزنید.
5.آرد را هر بار نصف پیمانه اضافه کنید تا خمیر مناسب به دست بیاید.خمیر چسبناک خواهد بود.
6.هر بار یک قاشق مربا خوری از خمیر بر دارید و با دست آغشته به آرد آن را کمی گرد و سپس کمی صاف کنید و با فاصله در سینی قرار دهید.این کار را با تمامی خمیر انجام دهید.
7.سینی را به مدت 28-25 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی رنگ شود.
8. به محض بیرون آمدن از فر، روی شیرینی را با ماده رویه نعنا ع بپوشانید و بگذارید خشک شود.
9.پس از خشک شدن قسمت اول، قسمت پایین شیرینی را نیز با رویه بپوشانید و بگذارید خشک شود.این امر باعث می شود شیرینی نرم بماند.
10.برای تهیه رویه ،سفیده تخم مرغ را سرعت بالا بزنید تا غلیظ شود و دو برابر حجم بگیرد.سرعت همزن را کاهش دهید و پودر قند،آب لیمو و عصاره نعناع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.از آن جا که مواد خیلی سریع با هم ترکیب می شود از همزدن بیش از حد بپرهیزید تا آبکی نشود.