0

جهانگیری: خارجی ها فکر نکنند با یک کشور ساده روبه رو هستند

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر این که برجام نقطه پایان کار نیست، به سخنان اخیر رهبر انقلاب  در مورد رفت و آمد هیئت های خارجی اشاره و تصریح کرد: «ایشان پیام خود را برای خارجی‌ها بیان داشتند و به آن ها منتقل شد که فکر نکنند با یک کشور، اقتصاد و آدم‌های ساده‌ای روبه رو هستند.»

به گزارش تسنیم جهانگیری که در سومین جلسه شورای عالی پیشکسوتان اتاق بازرگانی سخن می گفت، افزود: اگر آن ها اهل کار هستند بیایند سریع با بخش خصوصی تفاهم کنند و کار خود را شروع کنند.

اشاره جهانگیری به بیانات رهبر انقلاب در جمع اعضای خبرگان است که تاکید کرده بودند: «این رفت و آمدها تاکنون هیچ اثر مثبتی نداشته است و باید در عمل مشخص شود که این رفت و آمدها چه تأثیری دارند وگرنه صرفاً تفاهم بر روی کاغذ فایده‌ای ندارد.»

باید قدردان نیروهای مسلح باشیم
جهانگیری همچنین با بیان این که نیروهای مسلح اقتدار امنیتی ایجاد کرده‌اند و ما باید اقتدار اقتصادی ایجاد کنیم، ادامه داد: ما نباید بگذاریم ایران در میان کشورهای منطقه ضعیف شود.
ممکن است برخی از شما به فلان کار نیروهای مسلح اشکالی بگیرید اما باید اذعان داشت که نیروهای مسلح ما امروز سرفراز هستند و باید انصاف داشته باشیم. معاون اول رئیس جمهور افزود: نیروهای مسلح با اقتدار می‌گویند در منطقه ناامن که هر گوشه‌ آن بمبی منفجر می‌شود کانون ثبات ایجاد کرده‌ایم. ما باید قدردان آن ها باشیم، آن ها اقتدار امنیتی را فراهم کرده‌اند و ما باید اقتدار اقتصادی را فراهم کنیم.

جهانگیری همچنین از اعطای وام چند هزار میلیاردی به افرادی مانند مه آفرید (که در جریان فساد سه هزار میلیاردی اعدام شد) انتقاد کرد و افزود: بنده تا زمانی می‌توانم از بخش خصوصی حمایت کنم که خودم آن طرف میز نشسته باشم (فعالیت اقتصادی انجام ندهم).

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 24 اسفند 1394  10:52 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها