0

انواع و اجزای یک کابینت

 
abbasa30
abbasa30
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : تیر 1394 
تعداد پست ها : 37

انواع و اجزای یک کابینت

مهم ترین نکته درانتخاب کابینت
 
این است که چه نوع کابینتی بهترین کارآیی را برای شما دارد.
 
به طور کلی می توان کابینت ها را از حیث سفارشی بودن و قیمت به 3 دسته طبقه بندی کرد:
 
1 - کابینت های معمولی:
 
 
چون ابعاد قطعات این نوع کابینت، استاندارد است و تقریبا بصورت پیش ساخته وجود دارند ، معمولا اگر سفارشی ازاین نوع ، به کارگاهی برسد ،همان روزویا حداکثر ظرف چند روز نصاب می تواند آن را برای مشتری نصب کند. ابعاد و اندازه ها و همچنین شکل و حالت این نوع کابینت کاملا محدود است ولی نقطه قوت این نوع کابینت ها در قیمت رقابتی آنهاست که برای همه مناسب است.
 
 
2 - کابینت های نیمه سفارشی:
 
 
معمولا این نوع کابینت را پس از آن که سفارش به کارگاه رسیده باشد می سازند و قطعات آن را به صورت از پیش ساخته آماده نمی کنند . از این رو ، زمان آماده سازی این نوع کابینت بیشتر از کابینت های معمولی خواهد بود. وجود چند گزینه ی شکل و اندازه در این نوع کابینت ها باعث می شود مشتریان امکان انتخاب بیشتری داشته باشند ، ولی از طرف دیگر، به دلیل اعمال نظر
مشتریان در انتخاب شکل و اندازه ی دلخواه ، قیمت بالاتری نیز دارند.
 
 
3- کابینت های سفارشی:
 
 
این نوع کابینت ها، دست ساز بوده و تقریبا به هر شکل و حالتی که مشتری مایل باشد درمی آیند. کابینت سازان سفارشی تقریبا با هر شکل و حالتی می توانند کارو نظرات شما را برآورده کنند. البته از طرف دیگر باید گفت که این نوع کابینت ها گران ترین نیز هستند البته قیمت نهایی آن با توجه با اندازه ، مواد مصرفی و گزینه های انتخابی ، متغیر خواهد بود.
 
4- ﯾﺮﺍﻕ
 
به کلیه لوازم و ابزار آلاتی که برای سرهم نمودن ویا به اصطلاح مونتاژ کابینت مورد نباز است یراق اطلاق می شود. گرچه معتای لغوی یراق همان ابزار است ولی در عمل ابزار به لوازم غیر مصرفی از قبیل چکش ، گیره ، سرمته ، پرما ] ( دریل ) ، اره ، پیچ بند دستی ، پیچ بند برقی ، پیچ بند شارژی ، پیچ گوشتی دو سو ، پیچ گوشتی چهارسو ، و غیره اطلاق می شود در حالی که یراق کابینت در حین کار و مونتاژ کابینت به مصرف می رسند.
 
5- لولا
 
لولای ام دی اف معمولا برای ورق با ضخامت شانزده میلی متر تا بیست میلی متر طراحی شده که در ابتدا به شکل روکار طراحی شده بود . منظور از لولای روکار آن است که در کابینت به گونه ای طراحی و اندازه بندی و ساخته و نصب می شود که در ، بر روی لبه جدار و دیواره کابینت قرار گرفته و آن را خواهد پوشاند . به عبارت دیگر اندازه در برابر است با ابعاد دهانه در به علاوه شانزده میلی متر اصافه از هر چهار طرف. این روش مرسوم ساخت کابینت از قدیم بوده است . در چند سال اخیر لولای توکار طراحی و روانه بازار شده است که قوس بیشتری در قسمت پایه لولای خود داشته و این امکان را به طراح و سازتده کابینت می دهد که در را بدون در نظر گرفتن ضخامت دیواره اطراف کابینت و تنها به اندازه دهانه آن بسازد. هر یک از دو نوع لولا طرفداران خود را دارد که در طراحی و شکل نهایی کابینت مطابق سلیقه مورد نظر خواهد بود. در محل نصب لولا سوراخی به قطر سی و پنج میلی متر در لبه کناری در ایجاد می شود.
یک شنبه 23 اسفند 1394  1:01 AM
تشکرات از این پست
sazeafzar
sazeafzar
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1397 
تعداد پست ها : 38

پاسخ به:انواع و اجزای یک کابینت

کابینت ها عموما عناصری هستند که برای روستیک آشپزخانه امری مهم و ضروری بوده و جلوه ای خاص به آن می بخشندکابینت ها دارای جنس های متفاوت با شکل های مختص به خود می باشند، که برای هر سلیقه ای نوعی خاص و متنوع وجود دارد، اما این که کدام یک از کابینتها مناسب بوده و چه مزایا و معایبی هر نوع از کابینت ها دارند، موضوعی است که شاید برای بسیاری از افراد سوال بر انگیز باشد، به همین منظور در مطلب امروز قصد داریم تا شما را با انواع و اقسام جنس کابینت آشنا کنیم.

جنس هایی که در این مطلب به شما معرفی می شوند می توانند در قسمت های مختلف کابینت مثل بدنه و یا درب ها استفاده شده باشند. حتی این مواد و مصالح می توانند به صورت ترکیبی نیز مورد استفاده قرار بگیرند همه این تصمیم ها به خود شما بستگی دارد .

کابینت های فلزی

کابینت های تمام فلزی، کابینت هایی هستند که تقریبا نسل  استفاده از این کابینت منسوخ شده است؛ اما هنوز هم در بدنه بعضی کابینتها به منظور کاهش هزینه از فلز استفاده می شود . به طور مثال افرادی که می خواهند کابینت های شان ام دی اف باشد اما در عین حال دلشان می خواهد کابینت ها برایشان مقرون به صرفه تر تمام شود،بدنه کابینت ها را فلزی در نظر می گیرند و فقط درب ها را از ام دی اف تهیه می کنند.کابینت های فلزی معمولا بعد از مدتی رنگ شان می رود و نیاز به رنگ آمیزی مجدد دارند. یکی از بزرگ ترین مشکلات اینکابینت ها هم زنگ زدگی آن ها در مواجهه با رطوبت است در ضمن باز و بسته کردن درب کابینت های فلزی سر و صدای زیادی ایجاد می کند و به همین دلیل این کابینت ها طرفداران زیادی ندارند  همچنین کابینت فلزی نسبت به چوبی زیبایی ندارد. تنها مزیت این کابینت ها قیمت ارزان آن ها است.

 


معمولا افرادی که مایل به آوردن گرما به یک خانه مدرن هستند و توجه خاصی به دکوراسیون خانه و اشپزخانه دارند، به سراغ کابینت های تمام چوب می روند.  

انواع کابینت های چوبی عبارتند از :

۱.کابینت تمام چوب :

کابینت های تمام چوبی اما دارای ظاهری  بسیار زیبایی می باشند، اما این نوع از کابینت ها  هزینه اجرای بالایی دارند. این نوع از کابینت ها برای کسانی مناسب می باشد که خواهان ایجاد طرحی و دکوراسیونی زیبا برای خانه خود هستند. این نوع از کابینت ها جلوه ای زیبا و خیره کننده به آشپزخانه می دهند و مناسب برای دکوراسیون های کلاسیک نیز می باشند. معایب این کابینت ها برای اجرا مدت زیادی زمان بر خواهد بود.

 

۲کابیت MDF :

ام دی اف ها یکی از انواع کابینت ها می باشند که از خرده چوب های دیگر درست شده با روکش های متنوع و قادرند رنگ و شکل های متنوعی به خود بگیرند. این نوع از کابینت ها توانایی بسیار بالایی دارند با هر سبک خانه ای هماهنگ شده و جلوه ای زیبا به آشپزخانه بدهند، از این رو در بین افراد خواهان بیشتری دارند. این نوع از کابینت ها در برابر رطوبت هوا مقاوم بوده و آسیب زیادی نمی‌بیند و به همین علت کاربرد آن در محیط آشپزخانه که هنگام آشپزی رطوبتش بالا می‌رود، مناسب است. علاوه بر ساخت کابینت، از این ترکیب در ساخت مبلمان، میز و صندلی، دکور و کف سازی اتاق‌ها نیز استفاده می‌شود. چوب MDF در برابر حرارت بسیار مقاوم بوده و به عنوان  عایق صوتی عمل می کند.  

 

۳.کابینت های ممبران

 برای ساخت کابینت های سبک کلاسیک و بیشتر نئوکلاسیک (کلاسیک مدرن) استفاده می شود,  با این که به جای استفاده از چوب طبیعی از چوب صنعتی و نوعی روکش طرح چوب استفاده میشود.

از طرفی دیگران معمولا در کابینت های ممبران , جزئیات و نقش های تزئینی به نسبت کابینت های کلاسیک های چوبی کمتر در نظر گرفته می شود.

مهمترین ویژگی ممبران :

درب های کابینت ممبران میتوانند طرح های مختلفی چه از نظر نوع قاب های دور درب ها و چه از نظر طرح و نقش و بافت خود روکش درب , داشته باشند, این خصیصه در مورد تاج بالای کابینت , ستون ,سر ستون و غیره که از جنس ممبران هست نیز امکان پذیر است. پس مهترین ویژگی کابینت ممبران این است می تواند رنگ و طرح و بافت نما و درب , ستون , سر ستون و تاج کابینت را انتخاب و سپس , دقیقا همان ها برای مشتری تولید شود.

مزایا کابینت ممبران :

۱.     زیبایی بیشتر با روکش یکپارچه.

۲.     عدم نفوذ آب و رطوبت.

۳.     رفع معایب روکش ملامینه و وینیل در ام دی اف (MDF). های معمولی

( (MDF) مهندسین چوب،برای برای پوشاندن سطح ام دی افاز لایه هایی زیبا که عمدتا از جنس وینیل هستند،استفاده می کنند که دارای مضراتی میباشند.این ترکیبات نیز با بخار شدن میتوانند موجبات آلودگی هوای خانه رافراهم کنند و اختلالات تنفسی خفیفی را در افراد و به خصوص در کودکان و سالمندان به وجود آورند که این مشکل در روکش ممبران تا حد زیادی برطرف شده است.

۴کابینت هایگلاس :

کابینتاین جنس از کابینت ها را می توان گونه ای متفاوت از MDF دانست. این نوع از  ها بسیار شیک و زیباهستند، سطح براق آن ها می تواند چشم هر کسی را به خودش خیره کند و البته تنوع رنگی بالای آن ها نیز از ویژگی هایی است که باید به آن اضافه کرد. سهولت در تمیز کار نیز از دیگر مواردی است که باعث می شود این کابینت ها خواهان زیادی داشته باشد. در مورد این که هایگلاس شایعاتی وجود دارد  که خش برمی دارد که البته حقیقت ندارد. قیمت mdf هایگلاس از mdf معمولی بالاتر است. درخشندگی برجسته ترین خصوصیت هایگلاس است وهمین مشخصه باعث شده است در بازار محصولات چوبی یک سرو گردن دردرجه بالاتری قرار بگیرد

۵. کابینت PVC :

از ورق های PVC در ساخت کابینت روشویی حمام و دستشویی و کابینت سینک ظرفشویی آشپزخانه استفاده می شود. به طور معمول در سایر قسمت های کابینت آشپزخانه از کابینت تمام پی وی سی کمتر استفاده می شود. اگرچه باید توجه کرد که از ورق های MDF با روکش پی وی سی در کابینت آشپزخانه به فراوانی استفاده می گردد که نباید آنها را با کابینت تمام PVC اشتباه گرفت.مهمترین نقص کابینت های PVC در برابر کابینت های چوبی، مصنوعی بودن آنها و ناسازگاری با محیط زیست می باشد.  ورق های پی وی سی دارای طرح ها ورنگ های متنوعی هستند و نیازی به رنگ آمیزی ندارند.  نگهداری کابینت پی وی سی به مراتب ساده تر از کابینت چوبی است. ساخت و نصب آنها در مقایسه با کابینت چوبی ساده تر و در مدت کوتاهی ساخته می شود  و کم هزینه تر است.

منبع : سازه افزار www.sazeafzar.com

دوشنبه 10 اردیبهشت 1397  1:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها