0

احتمال حذف بخش هایی از «ایستاده در غبار» به احترام خانواده متوسلیان

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کارگردان فیلم «ایستاده در غبار» با بیان این که هر موضوعی در این کشور چند صاحب دارد و در مورد هرکسی می‌خواهید فیلم بسازید می‌گویند باید با ما صحبت کنید، از احتمال حذف چند صحنه از فیلم خبر داد. به گزارش سوره سینما، در اکران دانشگاهی فیلم «ایستاده در غبار»  در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران محمدحسین مهدویان (کارگردان فیلم) با  انتقاد از کیفیت بد پخش فیلم در سالن شهید جوزی این دانشکده ، گفت: فیلم های جنگی رفته رفته محبوبیت خود را از دست داده‌اند.

در دهه‌ 60 فیلمسازها با مسئله ای که در جریان بود مواجه بودند، اما با اتمام جنگ رویکرد سینما نسبت به جنگ تغییر نکرد. جنگ به تاریخ بدل شد و لازم بود مواجهه‌ فیلمسازان با آن به عنوان مسئله ای تاریخی باشد اما فیلمسازان با عادت ها و کلیشه های خود فیلم می‌ساختند که به از دست رفتن جذابیت فیلم های جنگی منجر شد. وی با اشاره به این که ساخت این فیلم به لحاظ بصری و فضاسازی تحت تأثیر آثار مستند دهه 60 بوده ادامه داد: از آنجا که من متعلق به نسل بعد از جنگ هستم و عاشق تاریخ معاصرم، با این پدیده به عنوان مقوله ای تاریخی مواجه شدم و معتقدم هرچه واقع‌گرایی بیشتر و سانتیمانتالیسم آثار جنگی گذشته کمتر باشد، جذاب تر خواهد بود.

این کارگردان که جایزه‌ ویژه‌ بهترین کارگردانی بخش «نگاه نو» جشنواره فجر را نیز گرفته  در مورد این که این فیلم تا چه حد به واقعیت پایبند است، توضیح داد: بی‌شک بزرگ‌نمایی و چشم‌پوشی در برخی از وقایع رخ داده و این اجتناب‌ناپذیر است. آنچه در فیلم می‌بینیم روایتی براساس یافته های ما و روش های سینمایی است. وی در مورد واکنش خانواده متوسلیان نسبت به برخی موارد مطرح شده در فیلم نیز توضیح داد: برخی صحنه ها در فیلم وجود دارد که گرچه براساس واقعیت ها و مستنداتی است که وجود داشته اما ممکن است به احترام این خانواده آن صحنه ها را از فیلم دربیاوریم، اما تلاش می‌کنیم آن ها را متقاعد کنیم چون اگر این قسمت ها را از داستان جدا کنیم فیلمی بی‌اثر باقی می‌ماند.

محمدحسین مهدویان در واکنش به صحبت های سردار صادقی مبنی بر این که بهتر بود در ساخت این فیلم از مشاوران نیز بهره می‌گرفت، گفت: چرا فکر می‌کنید ما مشاوره نکردیم؟ ! پس پژوهش برای چیست؟ ما تحقیقات زیادی کردیم حالا شاید مشاوران ما مورد تأیید شما نباشند. مشکل این جاست که هر موضوعی در این کشور چند صاحب مشخص دارد و در مورد هرکسی می‌خواهید فیلم بسازید می‌گویند باید با ما صحبت کنید. چالش بزرگ برای من که دوست دارم تاریخ معاصرم را روایت کنم همین است اما دوست دارم بروم توی دل این ها و فیلمم را بیرون بکشم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 22 اسفند 1394  9:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها