0

سالاد تخم مرغ

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سالاد تخم مرغ

سالاد تخم مرغ

 

مواد اولیه

۴ عدد تخم‌مرغ‌، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک، ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل، سس مایونز به میزان دلخواه، ۱/۴ پیمانه ساقه‌ی کرفس خرد شده (در صورت تمایل)، ۱ عدد پیاز خرد شده (در صورت تمایل)، پودر خردل به میزان دلخواه (در صورت تمایل)

 

طرز تهیه

مرحله ی اول

 

سالاد تخم مرغ

 

در مرحله‌ی نخست، تخم‌مرغ‌ها را درون ظرفی از آب جوش ریخته و اجازه دهید با حرارت آب و دمای شعله‌های گاز، طبخ شوند. سپس پوست آن‌ها را کنده و جدا کنید.

 

مرحله ی دوم

در این قسمت، سعی کنید بوسیله‌ی چنگال، تخم‌مرغ‌های آب‌پز را له کرده و به صورت خمیری نرم تبدیل کنید. سپس نمک، فلفل، سس مایونز و خردل‌ را به آن‌ها اضافه کرده و باز هم با یکدیگر مخلوط کنید.

 

مرحله ی سوم

اگر تمایل داشتید می‌توانید از پیاز و کرفس‌های خرد شده نیز برای بخشیدن طعم و عطری بهتر و مطبوع‌تر استفاده کنید. توجه داشته باشید که اضافه کردن این مواد،کاملا اختیاری بوده و می‌توان آن‌ها را از مواد اولیه، حذف کرد.

 

مرحله ی چهارم

 

سالاد تخم مرغ

 

پس از ترکیب کردن تمامی مواد با یکدیگر، آن‌ها را به آرامی و با دقت روی نان تست قرار دهید. می‌توانید از برش‌های کوچک خیار و مقداری سس مایونز، لابه‌لای سالادهای تخم‌مرغ و نان‌تست استفاده کنید. سعی کنید این کار را به دقت و با حوصله‌ی بسیار انجام دهید. البته در صورت تمایل می‌توانید به جای نان تست، از لایه‌ای از سبزیجات و گیاهان سبز خوراکی برای قرار دادن سالاد تخم‌مرغتان استفاده کنید. در هر دو صورت (استفاده از نان تست یا سبزیجات) طعمی بسیار لذیذ و دوست‌داشتنی را تجربه خواهید کرد.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 20 اسفند 1394  8:30 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها