مواد اولیه
۴ عدد تخممرغ، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک، ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل، سس مایونز به میزان دلخواه، ۱/۴ پیمانه ساقهی کرفس خرد شده (در صورت تمایل)، ۱ عدد پیاز خرد شده (در صورت تمایل)، پودر خردل به میزان دلخواه (در صورت تمایل)
طرز تهیه
مرحله ی اول
در مرحلهی نخست، تخممرغها را درون ظرفی از آب جوش ریخته و اجازه دهید با حرارت آب و دمای شعلههای گاز، طبخ شوند. سپس پوست آنها را کنده و جدا کنید.
مرحله ی دوم
در این قسمت، سعی کنید بوسیلهی چنگال، تخممرغهای آبپز را له کرده و به صورت خمیری نرم تبدیل کنید. سپس نمک، فلفل، سس مایونز و خردل را به آنها اضافه کرده و باز هم با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله ی سوم
اگر تمایل داشتید میتوانید از پیاز و کرفسهای خرد شده نیز برای بخشیدن طعم و عطری بهتر و مطبوعتر استفاده کنید. توجه داشته باشید که اضافه کردن این مواد،کاملا اختیاری بوده و میتوان آنها را از مواد اولیه، حذف کرد.
مرحله ی چهارم
پس از ترکیب کردن تمامی مواد با یکدیگر، آنها را به آرامی و با دقت روی نان تست قرار دهید. میتوانید از برشهای کوچک خیار و مقداری سس مایونز، لابهلای سالادهای تخممرغ و نانتست استفاده کنید. سعی کنید این کار را به دقت و با حوصلهی بسیار انجام دهید. البته در صورت تمایل میتوانید به جای نان تست، از لایهای از سبزیجات و گیاهان سبز خوراکی برای قرار دادن سالاد تخممرغتان استفاده کنید. در هر دو صورت (استفاده از نان تست یا سبزیجات) طعمی بسیار لذیذ و دوستداشتنی را تجربه خواهید کرد.