0

آموزش تهیه خورش قزل آلای برزیلی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

آموزش تهیه خورش قزل آلای برزیلی

 

آموزش تهیه یک نوع غذای برزیلی

آموزش تهیه خورش قزل آلای برزیلی

 

 

در دستور زیر یک خورش خوشمزه برزیلی با سالمون قزل آلا را به شما آموزش خواهیم داد.آن را برای یک ناهار تهیه کنید و با برنج میل کنید. با استفاده از این دستور ، می توانید تنوعی در آشپزی ایجاد کرده و طعم جدیدی را تجربه کنید.

در دستور زیر یک خورش خوشمزه برزیلی با سالمون قزل آلا را به شما آموزش خواهیم داد. آن را برای یک ناهار تهیه کنید و با برنج میل کنید. با استفاده از این دستور، می توانید تنوعی در آشپزی ایجاد کرده و طعم جدیدی را تجربه کنید.

 

مواد لازم برای چاشنی:

سیر نصف یک سیر کامل ، پوست گرفته و خرد شده

آب لیموی تازه 2 قاشق غذا خوری

نمک سه چهارم قاشق چای خوری

پودر پاپریکا (فلفل قرمز شیرین ) یک قاشق غذا خوری
زیره یا پودر آن  دو و نیم قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک ونیم قاشق چای خوری

 

مواد لازم دیگر برای غذا :

پیاز کوچک 2 عدد خرد شده
فلفل دلمه بزرگ یک عدد ، تمیز شده و تخم گرفته شده
گشنیز خرد شده 2 فنجان
شیر نارگیل  یک پاکت کوچک
نمک وفلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی 2 عدد کوچک
روغن زیتون
 به مقدار لازم
فیله ماهی سالمون 750 گرم در قطعات 5 سانتی بریده شده

 

طرز تهیه:

1. ترکیبات چاشنی را با هم مخلوط کنید.

2. تکه های ماهی را به مدت حداقل 2 ساعت در چاشنی قرار دهید تا مزه دار شود.

3. در یک ماهی تابه بزرگ ، کف ماهی تابه را با 2 قاشق  روغن زیتون آغشته کنید.

4. پیاز را ورقه ایی برش بزنید و کف ماهی تابه بچینید.

5. برای لایه بعدی ، فلفل دلمه  را ورقه ایی برش بزنید و روی لایه پیاز بچینید.

6. سپس گوجه فرنگی ها را ورقه ایی برش زده و روی لایه فلفل بچینید.

7. حالا تکه های ماهی را بعد از 2 ساعت با مواد چاشنی آن  در یک لایه بچینید.

8. لایه ها را از ابتدا یعنی از لایه پیاز ها شروع کنید و بعد از لایه گوجه فرنگی ، نمک وفلفل روی آن بپاشید.

9. نیمی از گشنیز های خرد شده را روی لایه گوجه فرنگی بپاشید.

10. شیر نارگیل را روی آن بریزید و سپس روغن زیتون را اضافه کنید.

11. مواد را روی حرارت به جوش آورید .سپس حرارت را کم کنید.

12. درب ظرف را قرار دهید و 30 دقیقه تا یک ساعت  منتظر بمانید تا اینکه سبزیجات کاملا بپزند.

13. زمانی خورش را از روی حرارت بردارید که مواد پخته و کمی آب برای خورش باقی مانده باشد.

14. این خورش را با برنج و باقی گشنیز خرد شده میل کنید و لذت ببرید.

 

چهارشنبه 19 اسفند 1394  2:27 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها