0

طرز تهیه دمپخت میگو

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه دمپخت میگو

 

طرز تهیه دمپخت میگو

 

 

 

طرز تهیه دمپخت میگو

 

 

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر : میگو ۲۰۰ گرم /برنج ۳ پیمانه /ماش تقریبا ۱ پیمانه/ پیاز ۲ تا ۳ عدد/ ادویه ها ۱ قاشق سوپخوری /پودر لیمو عمانی۱ قاشق سوپخوری/نمک و روغن به میزان لازم

مواد لازم برای سس :

 سیر له شده ۳ تا ۴ حبه روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری فلفل قرمز به میزان لازم تمر هندی بدون هسته ۱ پیمانه

طرز تهیه :

میگو ها رو پاک کنید و رگ کمرشون رو دربیارید و بشویید.

برنج و ماش رو از قبل کمی خیس کنید و ماش رو جدا بپزید.

۲ تا از پیاز ها رو سرخ کنید و به اونا میگوها رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت بدید و پودر لیو عمانی و ادویه ها و نمک رو بزنید و حرارت رو خاموش کنید.

ماش رو جدا بپزید. ۱ عدد پیاز دیگه رو سرخ کنید و ماش رو به اون اضافه کنید و تفت مختصری بدید . روی اون کمی آب بریزید نمک اضافه کنید و برنج رو به حالت کته دم بدید. مایه آماده میگو رو روی کته بذارید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و موقع کشیدن با پلو مخلوط کنید.

طرز تهیه سس:

سیر رو تفت بدید و گشنیز و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. روی سبزی کمی آب بریزید و بذارید تا بپزه. تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روی اون بریزید و بهد اونو چنگ بزنید تا شیره اون در بیاد و از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه و موقع سرو روی دم پخت بدید.

*** نکات

*ادویه ها شامل ادویه کاری, پلویی و زردچوبه و فلفل سیاه است.

*این غذا مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارسه!

 

چهارشنبه 19 اسفند 1394  2:17 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها