۲۲۲ نماینده مجلس با امضای بیانیهای اقدام شورای همکاری خلیجفارس در تروریستی خواندن حزبا... لبنان را محکوم کردند. به گزارش خراسان، در متن این بیانیه که از تریبون هیئت رئیسه مجلس قرائت شد آمده است: حزبا... لبنان نماد مقاومت در برابر رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی است و اگر حزبا... نبود رژیم صهیونیستی همچنان جنوب لبنان را در اشغال خود نگه میداشت و تکفیریهای متحد این رژیم تمامیت ارضی لبنان را همانند سوریه مورد تعرض قرار میدادند.
در پایان این بیانیه آمده است ما نمایندگان ملت بزرگ ایران این اهانت وقیحانه به حزبا... لبنان توسط شورای همکاری خلیجفارس را به شدت محکوم مینماییم و آن را اهانت به دولت و ملت لبنان میدانیم و حمایت همهجانبه خود را یک بار دیگر از حزبا... لبنان و رهبر شجاع آن سیدحسن نصرا... اعلام میکنیم.
واکنش آیت ا... جوادی آملی به تروریست خواندن حزب ا... لبنان
همچنین به گزارش خبرگزاری رسا آیتا... جوادی آملی از مراجع عظام تقلید نیز روز گذشته در درس تفسیر خود در تفسیر آیات ابتدایی سوره مبارکه جاثیه نسبت به تروریست خواندن حزب ا... لبنان واکنش نشان داد و با بیان این که حقوق سازمان ملل هیچ پایه و مبنای علمی ندارد، گفت: آن که میگوید من باید تعیین کنم تروریست کدام است و چه کسی مدافع است را من باید تعیین کنم، این جای ا... نشسته است.استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم با بیان این که خوی و صفت فرعونی در زمان ما نیز هست، اظهار کرد: جای اشخاص و اشیا را که باید تعیین کند؟ آن که میگوید جای اشخاص و جای اشیا را من باید تعیین کنم این جای ا... نشسته است، عقل میگوید باید ببینیم عقلآفرین چه میگوید، قبل و بعد اینها را که انسان نمیتواند ببیند، آن که میگوید من باید تعیین کنم تروریست کدام است و چه کسی مدافع است را من باید تعیین کنم، این جای ا... نشسته است.
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
به گزارش فارس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز در محکومیت شورای همکاری خلیج فارس و برخی حکام عرب در بیانیهای اعلام کرد: اتهام به حزب ا... لبنان انتقام صادرکنندگان تروریسم تکفیری است.